Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מה דעתכם על טויוטה אייגו

(חדשה או בדגם הישן יותר)

איך הגיר הרובוטי? סביל או מעצבן?

האם היא סוחבת את העליות לירושלים?

תודה

פורסם

סביל.

סוחבת, עם הרבה גז ורעש תעלה.

הייתי מעדיף רכבי מיני אחרים, נניח סיאט מיי לעליות לירושלים, או סופר מיני עם מנוע מעט יותר חזק.

פורסם

יש ברשותי פיזו 107 רובוטית, שהיא למעשה אותו רכב כמו האיגו.

הרכב נוסע כ-40 ק"מ בינעירוני בכל יום, אך הנסיעה שלי היא במישור.

מנסיון שלי עם עליות, הרכב סוחב עם לחיצה יחסית בריאה על הגז, אך הגיר הרובטי לפעמים מתבלבל ומהסס במצב אוטומט, אני מאמין שכך שכל שילוב של מנוע צנום, עם גיר רובוטי חד מצמדי יתנהג.

בכל מקרה ההיתי ממליץ לך לבדוק אחת בעצמך ולהבין האם הרכב נתאים לך.

אם אתה מעוניין באלטרנטיבות כדאי לך לציין תקציב, שימושים ודרישות כמו צריכת דלק, נוחות, איבזור מסיוים וכו'.

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

לדור הקודם בידוד רעשים פחות טוב מאשר בחדש,לכן באזור הררי הנסיעה תהיה פחות שקטה.

כמו כן דווקא האייגו בדור הקודם הגיע ללא מד סלד בעוד ה107 כן.

הדור החדש הרבה יותר טוב,שקט יותר,נוח יותר והגיר מכויל טוב יותר אם כי בעיר עדיין מורגש שזה חד מצמדי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...