Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבוצת הרכיבה ,גלבה" מציגה...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנימציה חדשה באתרם, שמתארת את המאבק הארוך, המתיש והילדותי בין "און בר כוח" ו"ירחמיאל קולרגול" מפורום שטח בתפוז - השניים מתווכחים תדיר מי רוכב יותר טוב, תוך כדי השמצות השני, עם כינויי "פחדן" על כל הטיותיו, הזמנות לתחרויות (והתחמקות עיקבית מהן) ועוד ועוד ועוד...

האנימציה "גבעת קולרגלת" מתאר זאת היטב...

שווה ביקור Emo70.gifEmo45.gif

אגב, מאחורי הפרוייקט המרהיב הנ"ל, ואנימציות נוספות (כמו גם האתר כולו), עומד "גיורגיו עמרני" הגולש גם עימנו בפורום פול גז...

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

פשוט משובח..גאוני.

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אהההחח... ג'ורג'יו הזה מוכשר....תענוג.

גדול. המשך כך. במיוחד שהקלוRגול הוא הנושא לבדיחה... :-P

:evilbat: ...השדון

------------------

May the Force be with you...always

------------------

כשאני אמות, אני רוצה למות כמו סבתא שלי, בשלווה, תוך כדי שינה. לא בצרחות, כמו הנוסעים באוטו שלה...

פורסם

תודה לכולם, תודה להורי היקרים, תודה לאשתי האהובה סוניה...

כיף לקבל את התגובות ומה יש לומר - עושה חשק להכין עוד. אממה מה, לנוח קצת לפני שלא תישאר לי א-ביסאלע פרנוסה.

ודיוק לקרדיטים: עבדכם הנאמן אחראי על אנימציות ועיצוב, אולם על הבניה התשתית והתחזוקה (והקמת האתר למעשה) אמון לא אחר מג'וני - מרדכי שלנו.

בוקר טוב.

בג??ל?ב??ה כבר ביקרת?

www.gleba.co.il

פורסם

הקצרים האלה רק הולכים ומשתפאים כל הכבוד!!! :biglaugh::mm_yeah:

"...for long you live and high you fly and smiles you'll give and tears you'll cry and all you touch and all you see is all your life will ever be"

פורסם

גיורגיו היקר,

זה אחד מהאנימציות המשובחות שראיתי בweb מעולם - adorable ממש. ענק, ענק, ענק.

:-D

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...