Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כך יוסי, מה הקשר לישראל? במקום אחר בעולם חברות היו מוותרות על חובות ככה סתם, בלי סיבה ופעולה מצד החייב?

האיש צריך להאשים רק את עצמו, על כך כי לא וידא כי ענייניו מטופלים כיאות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי חבר שירד מהארץ בגלל שהוא היה בחו"ל במשך חודשיים ואורנג' (עכשיו פרטנר) שכחו לגבות ממנו כסף ו"שלחו לו מכתבים", אז חוב של 600 ש"ח הפך ל18000 ש"ח מהר מאוד והעיקול של החשבון יצר תגובת שרשרת עם תשלומים אחרים.

בסוף הוא היה חייב 70000 ש"ח והחליט שהוא לא צריך את זה והוא חוזר למקסיקו.

מבין אותו.

לא קונה את זה.

החבר שלך כנראה התנהל מאוד רשלנית אם 600₪ הפכו ל70 אלף.

פורסם

במקומות אחרים יש מנגנונים אחרים.

לא בכל מקום מעקלים למישהו את החשבון עם לא מעט כסף ולא משחררים אותו במשך תקופה ארוכה עד שזה מייצר חוב אדיר.

קודם שולחים התראות, אחר כך מנסים להגיע להסדר נורמלי.

העובדה שיכולים בארץ אפילו לקחת למישהו את רישיון הנהיגה על חוב לבנק זה ביזיון, (כי מי שגר בצפון לא יכול להגיע לעבודה) ושמישהו שהיה חייב 600,000 ש"ח וכיום 90,000 (כלומר שילם כמעט את כל החוב) ש"ח עדיין צריך לקבל אישור ליציאה מהארץ, זה גם ביזיון.

אלו סיפורים אמיתיים לחלוטין.

חכו שנגיע למצב שבו לאנשים אין מספיק בשביל לשלם את המשכנתא או את המכוניות.

הפורום הזה וגם פורומים אחרים יהיו מוצפים במקרים קפקאיים שבהם החיים של אנשים נהרסים בקלות בלתי נסבלת.

פורסם

החבר שלך כנראה התנהל מאוד רשלנית אם 600₪ הפכו ל70 אלף.

לא אמרתי שהוא לא התנהג ברשלנות.

אמרנו לו את זה באותו רגע כבר.

זה היה בלתי נמנע שזה יתפוצץ לו בפנים אבל חוסר תום הלב של כמה מהחברות האלו ממש לא עזר.

פורסם

עדיין אני רואה חורים בסיפור של פרנקוס.

איזה צעדים נקטה אורנג' לפני העיקול? משום מה הם השתכחו. מן הסתם לפחות 2-3 התראות שלא נענו. אולי מכתבים רשומים שלא נאספו.

במקומות אחרים בעולם אתה תלוי ב-credit report. מבחינת החברה זה מצמצם את הסיכון לחובות אבודים. מצד שני, כצרכן, אתה נפגע מכל טעות שנפלה - אם מצידך ואם מצד סוכנות הדירוג. של לדבר על פגיעה קשה בפרטיות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה לא שיש חורים אלא שפשוט לא כל הסיפור ידוע לי לפרטי פרטים.

לי זה לא קרה.

מה שהבנתי זה שאחרי חודשיים שלחו את זה לעורכי דין והם פשוט עיקלו את החשבון בלי ליצור קשר אפילו, וזה גרר תגובת שרשרת של עוד המון חשבונות אחרים שלא שולמו כי כל הוראות הקבע חזרו.

אחר כך כל פעם שהוא ניסה לשלם את החובות כל אחת מהחברות אמרה לו שזה בגביה דרך עו"ד והוא נאלץ לשלם המון שכ"ט והוא לא עמד בזה, אז זה תפח עד מצב שבו הוא ידע שהוא לא יוכל לשלם הכל בשנים הקרובות והחליט לעזוב את הארץ ולא לחזור.

פורסם

יוסי - נסכם שיש חורים בסיפור. יתן שהחורים נבעו מהמצאותו בחו"ל ומכך שאחיו לא טיפל כראוי בבעיה. אנחנו לא יודעים מה המהלכים שננקטו בין יציאתו מהארץ לבין הטלת העיקול, אבל כנראה שהיה שם משהו שלא התנהל כשורה, והחשד שלי שדווקא דווקא מצד החבר.

פורסם

לא אמרתי שהוא טלית שכולה תכלת.

הוא עשה המון טעויות.

מה שאני כן יודע ממקור ראשון זה שכשהלכתי איתו לנסות להגיע להסדר עם אורנג' ועם לאומי קארד הם לא באמת רצו לשמוע ולהגיע להסדר.

הם רצו את הכסף באותו חודש ולא היה להם אכפת מכלום.

פורסם
זה לא שיש חורים אלא שפשוט לא כל הסיפור ידוע לי לפרטי פרטים.

לי זה לא קרה.

מה שהבנתי זה שאחרי חודשיים שלחו את זה לעורכי דין והם פשוט עיקלו את החשבון בלי ליצור קשר אפילו, וזה גרר תגובת שרשרת של עוד המון חשבונות אחרים שלא שולמו כי כל הוראות הקבע חזרו.

אחר כך כל פעם שהוא ניסה לשלם את החובות כל אחת מהחברות אמרה לו שזה בגביה דרך עו"ד והוא נאלץ לשלם המון שכ"ט והוא לא עמד בזה, אז זה תפח עד מצב שבו הוא ידע שהוא לא יוכל לשלם הכל בשנים הקרובות והחליט לעזוב את הארץ ולא לחזור.

מציע שתפסיק לספר לנו סיפורים כי החבר שלך לא סיפר לך את כל האמת

עו"ד לא יכול לעקל אגורע בלי שהתקיים משפט.

יותר ברור לכתוב את זה.

מכתב התראה של עו"ד הכי נבל שיש, הוא כמה מאות ש"ח , רחוק מאלף ש"ח , מעצבן ומשלמים.

מתחכמים , ואז התוצאות הם פחות טובות עם השלכות גם על נותני שירותים אחרים.

גם שחוזרת הוראת קבע אתה יכול לשלם במזומן לאותה חברה ולא לטמון את הראש בחול ולחכות שיגיעו עו"ד הנבלות.

הרי אם החוב הוא 1500 ש"ח ובחשבון יש 20000 ש"ח הבנק יעביר את ה 1500 ש"ח והעיקול מתבטל.

כנראה שזה לא היה המצב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
יש לי חבר שירד מהארץ בגלל שהוא היה בחו"ל במשך חודשיים ואורנג' (עכשיו פרטנר) שכחו לגבות ממנו כסף ו"שלחו לו מכתבים", אז חוב של 600 ש"ח הפך ל18000 ש"ח מהר מאוד והעיקול של החשבון יצר תגובת שרשרת עם תשלומים אחרים.

מבין אותו.

לא מאמין לשתי האגדות הללו

זה קרה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

נכון, התשלום הוא עם הוראת קבע אבל האדם שהיה אמור להעביר לו את הכספים לחשבון לא עשה את זה בזמן (אח שלו).

זה לא "בגלל" שהוא היה בחו"ל אבל אלו היו הנסיבות.

ה600 ש"ח הפכו ל18000 בגלל שהוא לא הסכים לשלם אלף ומשהו על שכר טרחה והם תבעו אותו והוא לא הצליח לעמוד בהסדר התשלומים, אז זה תפח ותפח.

ה70000 ש"ח הם בגלל שכל הוראות הקבע שלו חזרו בגלל שהחשבון עוקל אז הוא קיבל כמה תביעות מכולם ולא הצליח לשלם ולעמוד בכל התשלומים.

הוט, בזק, אורנג' וכל חברה אחרת שהוא היה חייב לה פשוט רצו את הכסף אבל לא היתה לו אפשרות לשלם כי החשבון לא היה אצלו.

כל זה נודע לו כשהוא חזר, ואז היה מאוחר מדי.

לא אמרתי שרק אורנג' תבעה אותו על 70000.

במקומות אחרים יש מנגנונים אחרים.

לא בכל מקום מעקלים למישהו את החשבון עם לא מעט כסף ולא משחררים אותו במשך תקופה ארוכה עד שזה מייצר חוב אדיר.

קודם שולחים התראות, אחר כך מנסים להגיע להסדר נורמלי.

העובדה שיכולים בארץ אפילו לקחת למישהו את רישיון הנהיגה על חוב לבנק זה ביזיון, (כי מי שגר בצפון לא יכול להגיע לעבודה) ושמישהו שהיה חייב 600,000 ש"ח וכיום 90,000 (כלומר שילם כמעט את כל החוב) ש"ח עדיין צריך לקבל אישור ליציאה מהארץ, זה גם ביזיון.

אלו סיפורים אמיתיים לחלוטין.

חכו שנגיע למצב שבו לאנשים אין מספיק בשביל לשלם את המשכנתא או את המכוניות.

הפורום הזה וגם פורומים אחרים יהיו מוצפים במקרים קפקאיים שבהם החיים של אנשים נהרסים בקלות בלתי נסבלת.

טוב, אז היה משפט.

אני לא בקיא בכל הפרטים כי זה לא מקרה שלי אלא של חבר.

אולי הוא ידע על זה ואולי לא.

אני לא קשור לעניין, רק חולק את מה שאני יודע.

משעה 13.44 אני מדיר שינה מעיני ( מועד ההודעה הראשון שלך ) איך ירד החבר הטוב שלך.

אתה לא בקי בפרטים אתה לא בקי בהליכים אתה לא בקי בכלום

וגם מה שאתה חושב שאתה מבין, אתה לא מבין.

העיקר להשחיר את הארץ.

המואדם - אגדה

המוכחל - לא רצים תיכף לתביעה אפילו לא עו"ד הנבלות אוכלי הטריפה שמטפלים בגביות או בגוויות.

חברך שם זין וקיבל את האלמנט.

בחשבון של החבר היה מעט כסף כאשר בוצע העיקול כי אם היה הרבה כסף הבנק היה מעביר את הסכום שעוקל לזוכה - הוט.

הירקרק נכון ולא נכון

מי שחייב כספים בהוצל"פ יכול לבקש חקירת יכולת ואם הוא עומד בהחזר החודשי שמושת עליו לא יטילו עליו מגבלות לא של יציאה מן הארץ ולא של ביטול רשיון הנהיגה. קיימות עוד מספר הגבלות כולן במטרה ללחוץ על החייב שישלם את חובו.

מי ששם זין, יש אמצעים שטוב שהם קיימים, כדי ללחוץ על החייב לשלם את חובו, ולא משנה אם מדובר בבנק או סתם בחנות שמכרה לך טלויזיה.

יגמור החייב את חובו יצא לחו"ל לנפוש. למה הנופש שלו צריך להיות קודם לפרעון חובו לנושה.

אם אתה צריך באמת לצאת לחו"ל אתה יכול להביא ערב ואתה תוכל לצאת לחו"ל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כן.

עבדתי בחו"ל, הרווחתי יפה, סגרתי את החובות שלי וחזרתי.

למה? זאת לא קצת צביעות לספר לנו כמה חרא פה ואז לחזור לפה מהר מהר ברגע שאפשר?

פורסם (נערך)

מבין אותו.

תשמ'ע, מוזר מאוד.

בתור אחד שחי במדינה כ-40 שנים+קצת לעולם לא קרה לי או להורי שהיו בעלי עסק מקרה שהמדינה עיקלה חשבונות בנק/חסכונות/מטלטלין וכול השאר מבלי ששלחו לפחות 3 התראות ויותר וגם במקרים שהבנק קיבל הוראה לעיקול הם פנו אלי בכדי שאסדיר את החוב לפני ביצוע העיקול בפועל.

כפי שכתבו לך והסבירו בצורה נכונה מי ששם זין על ההתראות והמכתבים שנשלחים מגיע למצב של עיקול.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...