Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הסיפור הוא כזה:

רשות השידור מבקשת ממני לשלם את אגרת הטלוויזיה לשנים 2013 ו 2014.

בשנים האלה גרתי עם מישהי שהחשבונות היו על שמה ושילמנו את האגרה דרכה.

עכשיו הם טוענים שלא שילמתי להם ושמו לי עיקול על חשבון הבנק.

אין ממש עם מי לדבר שם. אפשר לשלוח פקס או פנייה דרך האתר. בשני המקרים ללא מענה מצידם.

היחידים שיש אפשרות לדבר איתם זה מחלקת הגבייה שהם כמובן לא מתעסקים בלסדר בעיות, רק בלגבות כסף.

זה פשוט גניבה בחסות המדינה.

מישהו פה יודע במקרה מה אני אמור לעשות בשביל להסיר את העיקול?

עם רשות השידור זה רק ללכת אליהם אישית למשרדים, פקסים והודעות לא עובדים שם.

תשיג את ההוכחות שהאגרה שולמה ורוץ אליהם, סיכוי טוב שתצליח לסדר את זה, את התביעות תשאיר בתור מוצא אחרון.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואו איזה סיפורים.

אם אנחנו כבר בשוונג וסטינו מהנושא, באיזה מדינות ניתן לפתוח חשבון בנק מבלי להיות אזרח שם?

יש דבר כזה בנק אינטרנטי? (בנק אמיתי, לא אחד שיסגר מחר...)

אולי להעביר קצת מאני ליום שחור ל-PAYPAL?

פורסם

עצה ראשונה

לא לטמון את הראש בחול

לא מגיע שובר התשלום במקרה שזה מוצדק או כאשר זה לא מוצדק

לגשת אליהם, להזדיין בסבלנות בתור, ולהפוך את השולחן.

שלומי

כאמור לגשת אליהם להראות איך שולם על ידי החברה, והוכחה כלשהי שהתגוררתם יחד.

או לקלל ולשלם ושיהיה להם לתרופות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בדיוק על זה הם בונים.

הקלות שבה כל גוף ממשלתי/עירוני שם לך היום יד על החשבון בנק היא מזעזעת.

כעצמאי, אני משלם מקדמות ובסוף השנה מגיש דו"ח ומתחשבן מול רשות המיסים.

דרשו 15K ש"ח שהגיעו להם ללא ספק.

ביקשתי שישלחו בקשת תשלום ואשלם בשמחה.

חודשיים גם אני אישית וגם הרואת חשבון מציקים להם, לא צריך דואר, שלחו במייל, בפקס...מורס.

כל יום הפקיד המטפל אומר "כן, היום זה אצלכם" ולא מגיע כלום.

אחרי חודשיים, תקשיבו טוב מה הנבלות עשו על חוב של 15K ש"ח, הערת אזהרה בטאבו על הבית שלנו, הערת אזהרה בטאבו על מבנה החנות, עיקול של כל 3 הרכבים שלי, עיקול 2 חשבונות בנק+עיקול של אמא של אישתי ששם היא מורשת חתימה, שליחת מכתבים ל"אזהרה לפני תפיסת כספים" לכל החברות שאני מנהל בהן פנסיה/ביטוח כל שהוא ו...שליחת אזהרה לפני הכרזה כ"סרבן תשלום" (מה שגורר הליך פלילי).

טלפון עצבני לפקיד המטפל "אה, זה כבר עבר למחלקה משפטית? אוי....טוב, אז תתנהל מולם!" וניתק את השיחה.

רצתי למשרד בחדרה, הלכתי למנהלת שלו, השמעתי לה את כל השיחות המוקלטות שלי איתו שבהן אני מבקש, מה מבקש, מתחנן לשלם והיא באדישות אומרת "זה לא תקין, אני אדבר איתו, אבל התיק כבר במחלקה משפטית, אני לא יכולה לעשות כלום".

לא הסכימה אפילו להתקשר למחלקה משפטית ולהסביר איך הפכתי לכזה "פושע".

למזלי, במחלקה משפטית דווקא היו הרבה יותר נורמלים, הקשיבו להקלטות, הוציאו שובר חדש, שלחו אותי לקופה לשלם רק את הקרן (כי כמובן שבינתיים נוספו לה הוצאות גביה וטיפול) ומיד לאחר מכן הסירו את העיקול.

למיטב זכרוני, יש תקדים של תביעת גוף מעקל שלא בצדק על הריסת מוניטין ולשון הרע, הבנק מסתכל עליך פתאום כלקוח בעייתי שמעקלים לו חשבונות.

אני רוצה להגיד שאני לא מאמין לך ואין מצב. אבל אני ממש מאמין לך ומאוד יש מצב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
...הנבלות עשו על חוב של 15K ש"ח, הערת אזהרה בטאבו על הבית שלנו, הערת אזהרה בטאבו על מבנה החנות, עיקול של כל 3 הרכבים שלי, עיקול 2 חשבונות בנק+עיקול של אמא של אישתי ששם היא מורשת חתימה, שליחת מכתבים ...

לא היה שווה, רק בשביל המואדם :lol:?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
ואו איזה סיפורים.

אם אנחנו כבר בשוונג וסטינו מהנושא, באיזה מדינות ניתן לפתוח חשבון בנק מבלי להיות אזרח שם?

לרוב יש צורך בתושבות במדינה מסויימת בכדי לפתוח חשבון בנק

מה שאני יכול להמליץ עליו הינו "פיונר"

מן שירות אלטרנטיבי לפייפאל אשר הינו יותר בנק, נותן לך מספר איי-באן(בארה"ב, בגרמניה ובבריטניה כך שאתה יכול לנהל מספר חשבונות עם מטבעות זרים)וכמו כן מעניק לך בחינם כרטיס פרי-פייד בינלאומי כולל משלוח הכרטיס ארצה

אתה מוזמן להירשם דרכי

ברגע שתשלח/תקבל בחשבון מעל 100 דולר, פיונר יוסיפו לך 25 דולר און דה האוס

https://share.payoneer.com/nav/O0XZSRpclemTG8wrJ5RE_Gj-W-2aKQ0h7OZSYO4gLSsHbn0N8670XH9keF2AtDu5NY6Iv-Eo9tCCigpH2_Rulw2

פורסם
ואו איזה סיפורים.

אתה יכול בארה"ב, תיסע לטיול, תגיע עם דרכון ולפי מה ששמעתי ברוב הבנקים יפתחו לך חשבון. תשים שם כמה מאות דולרים ולא תשלם שום עמלה על הכסף.

האמת ? רעיון לא רע בכלל לאור השתוללות העיקולים של גופים ממשלתיים ופרטיים בארץ.

פורסם
אני רוצה להגיד שאני לא מאמין לך ואין מצב. אבל אני ממש מאמין לך ומאוד יש מצב.

לשלוח לך בוואטסאפ את תיקיית העיקולים שהכנתי?

כולל מיד מכתבי תגובה מהטאבו, משרד התחבורה וחברות הביטוח שהודיעו לי שהכספים שיש שם (עד גובה העיקול) לא יעמדו לרשותי עד הסרת העיקול.

לא היה שווה, רק בשביל המואדם :lol:?

אחרי שכתבתי ראיתי את הטעות, אמרתי נשאיר, נראה מי ישים לב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בדיוק על זה הם בונים.

הקלות שבה כל גוף ממשלתי/עירוני שם לך היום יד על החשבון בנק היא מזעזעת.

כעצמאי, אני משלם מקדמות ובסוף השנה מגיש דו"ח ומתחשבן מול רשות המיסים.

דרשו 15K ש"ח שהגיעו להם ללא ספק.

ביקשתי שישלחו בקשת תשלום ואשלם בשמחה.

חודשיים גם אני אישית וגם הרואת חשבון מציקים להם, לא צריך דואר, שלחו במייל, בפקס...מורס.

כל יום הפקיד המטפל אומר "כן, היום זה אצלכם" ולא מגיע כלום.

אחרי חודשיים, תקשיבו טוב מה הנבלות עשו על חוב של 15K ש"ח, הערת אזהרה בטאבו על הבית שלנו, הערת אזהרה בטאבו על מבנה החנות, עיקול של כל 3 הרכבים שלי, עיקול 2 חשבונות בנק+עיקול של אמא של אישתי ששם היא מורשת חתימה, שליחת מכתבים ל"אזהרה לפני תפיסת כספים" לכל החברות שאני מנהל בהן פנסיה/ביטוח כל שהוא ו...שליחת אזהרה לפני הכרזה כ"סרבן תשלום" (מה שגורר הליך פלילי).

טלפון עצבני לפקיד המטפל "אה, זה כבר עבר למחלקה משפטית? אוי....טוב, אז תתנהל מולם!" וניתק את השיחה.

רצתי למשרד בחדרה, הלכתי למנהלת שלו, השמעתי לה את כל השיחות המוקלטות שלי איתו שבהן אני מבקש, מה מבקש, מתחנן לשלם והיא באדישות אומרת "זה לא תקין, אני אדבר איתו, אבל התיק כבר במחלקה משפטית, אני לא יכולה לעשות כלום".

לא הסכימה אפילו להתקשר למחלקה משפטית ולהסביר איך הפכתי לכזה "פושע".

למזלי, במחלקה משפטית דווקא היו הרבה יותר נורמלים, הקשיבו להקלטות, הוציאו שובר חדש, שלחו אותי לקופה לשלם רק את הקרן (כי כמובן שבינתיים נוספו לה הוצאות גביה וטיפול) ומיד לאחר מכן הסירו את העיקול.

למיטב זכרוני, יש תקדים של תביעת גוף מעקל שלא בצדק על הריסת מוניטין ולשון הרע, הבנק מסתכל עליך פתאום כלקוח בעייתי שמעקלים לו חשבונות.

ככל הידוע לי, לא ניתן לעקל חשבון פרטי, של מורשה חתימה עקב חוב של בעל החשבון בו הוא מורשה. ייתכן וחמותך שותפה בחשבון?

פורסם

חבר טוב שלי גילה בוקר אחד ששני החשבונות שלו מעוקלים וגם החשבון של אמו הקשישה הסיעודית שהוא מיופה כח אצלה כי הוא סועד אותה.

אחרי בירור התברר שמס הכנסה החליט שהחבר חייב לו כסף על עסק קטן (חנות מכולת) של המשפחה שנסגר לפני 15 שנה ומשום מה תהליך הסגירה לא נקלט כמו שצריך. מיהרו פקידי השומה עשו חשבון מהיר של כמה מרויחה מכולת בשנה, הכפילו פי 15 הוסיפו תוספות מתוספות שונות הגיעו לחוב של כ 3 מליון שקל והתחילה חגיגה.

בינתיים לחבר אין ממה לשלם בשביל לקנות אוכל , תרופות, מיסים, חשמל, מים, עבורו ועבור האם. לקח הלוואות מחברים ומשפחה, חי מהיד לפה. למלזו הוא בחור מסודר ויש לו את המסמך שמראה שהעסק נסגר והכל תקין. ועם כל זאת לקח לו חודש וחצי של ריצות כדי להחזיר לעצמו את השליטה בחשבונות שלו.

פורסם
ככל הידוע לי, לא ניתן לעקל חשבון פרטי, של מורשה חתימה עקב חוב של בעל החשבון בו הוא מורשה. ייתכן וחמותך שותפה בחשבון?

חבר טוב שלי גילה בוקר אחד ששני החשבונות שלו מעוקלים וגם החשבון של אמו הקשישה הסיעודית שהוא מיופה כח אצלה כי הוא סועד אותה.

הנה עוד דוגמא ל"אסור לעשות אבל שמים ז על החוק".

גובה העיקול גם חייב להיות יחסי לגובהה החוב, אני הייתי בחוב של 15K ש"ח ועיקלו לי מעל 3 מליון ש"ח...:shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אולי דיסקו יכול לשפוך אור על הנושא, האמת שזה מאוד מדאיג.

אני למשל, מורשה חתימה בחשבון ועד הבית, יכולים לעקל לי את החשבונות הפרטיים

עקב חוב של ועד הבית?

פורסם
הנה עוד דוגמא ל"אסור לעשות אבל שמים ז על החוק".

גובה העיקול גם חייב להיות יחסי לגובהה החוב, אני הייתי בחוב של 15K ש"ח ועיקלו לי מעל 3 מליון ש"ח...:shock:

היום בעידן המחשבים יוצאת פקודת עיקול בין מחשבית וכל מה שרשום על השם שלך נתפס ברשת.

כמובן שאם בחשבון X יש לך 20אלף ואתה חייב 15 אלף אתה יכול, ובשניה יבטלו לך את כל העיקולים וישאירו אותו רק על אותו חשבון.

אולי דיסקו יכול לשפוך אור על הנושא, האמת שזה מאוד מדאיג.

אני למשל, מורשה חתימה בחשבון ועד הבית, יכולים לעקל לי את החשבונות הפרטיים

עקב חוב של ועד הבית?

מורשה חתימה הוא לא בעל החשבון לכן העיקול לא יתפוס אצלו כלום

אבל בהרבה מקרים נרשם הבן המסור כבעלים בחשבון ואז כמובן העיקול יתפוס.

ניתן כמובן בתהליך לא פשוט להראות שהכספים הם של ההורה בלבד, ואז יבוטל העיקול.

הפרוצדורה של רישום כבעלים משותפים בא להבטיח שבמקרה של פטירה לא עלינו החשבון לא ייוקפא , כי זה מה שקורה במקרה של פטירה אם רק הנפטר הוא בעל החשבון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חייב לציין שמאז שרשור העקרבוטים (תודה רבה באמת, מאז הם עדיין מופיעים לי בחלומות), זה השרשיר הכי מסמר שיער שיצא לי לקרוא פה.

פורסם

לרוב יש צורך בתושבות במדינה מסויימת בכדי לפתוח חשבון בנק

מה שאני יכול להמליץ עליו הינו "פיונר"

מן שירות אלטרנטיבי לפייפאל אשר הינו יותר בנק, נותן לך מספר איי-באן(בארה"ב, בגרמניה ובבריטניה כך שאתה יכול לנהל מספר חשבונות עם מטבעות זרים)וכמו כן מעניק לך בחינם כרטיס פרי-פייד בינלאומי כולל משלוח הכרטיס ארצה

אתה מוזמן להירשם דרכי

ברגע שתשלח/תקבל בחשבון מעל 100 דולר, פיונר יוסיפו לך 25 דולר און דה האוס

https://share.payoneer.com/nav/O0XZSRpclemTG8wrJ5RE_Gj-W-2aKQ0h7OZSYO4gLSsHbn0N8670XH9keF2AtDu5NY6Iv-Eo9tCCigpH2_Rulw2

ומה הסיכון ששלטונות המס - הישראלים או האמריקאיים - יציקו לך בגלל כמה מאות דולר, אפילו אם הם צחים כשלג, שנמצאים במקום הלא נכון?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...