Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה הכל התחיל בשכן ח"כ שגר ממש צמוד אליי שקיבל סקודה סופרב חדשה ואחרי חודש חודשיים הפס קישוט בחלון הימני אחורי נפל, לא עבר קצת זמן וראיתי עוד רכב כזה חשבתי אולי קרה פעמיים במקרה. קורה.

אבל בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר רכבי סקודה סופרב שהפסי קישוט שלהם פשוט נשרו, רכב חדש מחברה אירופאית - לא מתאים - מי מדביק שם את הדבק על החלון? זה גם דבר שבולט מאוד לעין ומכער רציני את האוטו

היום ראיתי סרטון תמים של הפגנה מחוץ למשרד רה"מ וראו איזה פלא... סקודה סופרב עם פס קישוט אחורי שנשר

הנה התמונה:

תקרקמונה1.png

עריכה אחרונה על ידי בוני03
פורסם

אצלי (קורולה 2013) פסי ההגנה שעל הדלתות מתקלפים אחרי שאיפה אוטומטית

מעצבן!!!

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מחלה בסופרב

היבואן מחליף לכולם (ריקול שקט)

פסי הניקל - מקוריים

בחום.. המתכת מתרחבת קמעה.

ואז, בפתיחת דלת קדמית..הניקל של דלת אחרוית נתלש/יוצא מהמקום.

לי זה קרה בצד ימין - החלפתי בחברה ללא עלות.

ואת צד שמאל סידרתי לבד בדקה עבודה..ועם פטיש

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם
רכב חדש מחברה אירופאית - לא מתאים

נו אמת...איזה איכות יש למכוניות אירופאיות בשנים האחרונות? המיתוס נשבר כבר מזמן. ואני אנסח זאת אחרת: בעוד האיכות אצל היפנים והקוריאנים עולה ומשתפרת, אצל היצרנים מאירופה האיכות רק יורדת ויורדת. פשוט מדהים איך VAG (למרות כל השערוריות) הפך ליצרן מספר אחת בעולם - אולי זה הודות לשווקים כגון סין ואמריקה הלטינית, שם משווקים דגמים פשוטים שאפילו לא מגיעים לאירופה. אז יסלחו לי חובבי הקונצרן VAG, אחד המיתוסים שכבר מזמן נשברו, היא שכלי רכב גרמניים (הכוונה במקור לפולקסווגן, אך הכוונה כיום למוצרים מבית VAG) הם טובים יותר מאחרים - באיכות, באמינות, בבטיחות. אני סבור שאין להם כיום שום ערך מוסף אלא ההיפך - כאב ראש אחד גדול בכל הקשור לאמינות מכנית, שלא לדבר על פיהוק עיצובי (בחוץ ובפנים המכוניות), אבל זו כבר סוגיה אחרת לגמרי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...