Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כתבה שפורסמה אתמול ב ynet:

http://www.yediot.co.il/articles/0,7340,L-4935954,00.html

בין הנפגעות יש את קיה, טויוטה, הונדה ומזדה. אני לא יודע מה יקרה בעתיד, אבל אני מאוד מקווה שתהיה שקיפות במכירה של הרכבים ולא יעבדו על אנשים וימכרו להם מכוניות שעברו תיקוני פחחות משמעותיים מבלי ליידע אותם ואני מצטט מתוך הכתבה "

תקנות משרד התחבורה מתירות ליבואנים לתקן ולמסור את הרכבים ללקוחות מבלי להודיע להם על הפגיעה כל עוד הנזק לא עולה על אחוז וחצי משווי הרכב, וכל עוד אין פגיעה בגג ובמכסה המנוע או ירידת ערך"

השאלה היא, מי באמת קובע מה היא אותה ירידת ערך? השמאי מטעם חברות הביטוח? והאם בעל הרכב יכול לקבל לידיו את דו"ח השמאי לתיעוד לצורך מכירת הרכב בעתיד? אני חושב שיש פה פרצה שאפשר לנצל ואני מקווה מאוד שלא ינצלו אותה לרעה. מה שכן, בכתבה ציינו כי חלק מהיבואנים כבר יצרו קשר עם הלקוחות והציעו להם פיצוי או המתנה למשלוח הבא שזה יפה מאוד וקצת נותן תחושת אופטימיות.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

קשה להאמין שתהיה פה שקיפות מלאה. למזלי אני לא בין הממתינים לרכבים האלה שנפגעו.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

בדיוק שמעתי ממישהו בעבודה על חבר שלו שמחכה לרכב חדש וקיבל צלצול מהונדה שהרכב נפגע מברד, הציעו לו 3000 ש"ח (לא ידוע לי מה הנזק). אותי מעניין יותר - מה אתם הייתם עושים במקרה שהייתם מקבלים טלפון כזה? (יש בכלל מה לעשות?)

פורסם

בין המכוניות שנפגעו,{שלא הוזכרו בכתבה, משום מה}, גם מיצובישי, וסוזוקי.

יש 2 מגרשים ענקיים של הדגמים הללו. אחד ליד "הגן הבוטני", והשני בשטח הנמל בצידו השני של כביש 90, לכיוון טאבה.

למזמיני הרכבים הללו, בידקו טוב טוב את הרכבים, לפני החתימה.

פורסם
בדיוק שמעתי ממישהו בעבודה על חבר שלו שמחכה לרכב חדש וקיבל צלצול מהונדה שהרכב נפגע מברד, הציעו לו 3000 ש"ח (לא ידוע לי מה הנזק). אותי מעניין יותר - מה אתם הייתם עושים במקרה שהייתם מקבלים טלפון כזה? (יש בכלל מה לעשות?)

אשאל שאלה הפוכה, רכשת רכב ונשבר לו פנס דרך, הפנס הוחלף.

אתה תמשוך אותו מהיבואן? האם זה בכלל יפריע לך?

נחזור אל המכוניות הפגועות, הכל תלוי במהות הפגיעה ואיכות התיקון שלה.

פגיעה בודדת של ברד שתוקנה ב pdr ונעלמה כלא הייתה, זה דבר אחד.

רכב שספג הפגזה, זה דבר אחר.

פורסם

תלוי בחומרת הנזק אם זה שקע ממש ממש קטן אז כן, אחרת לא ומחכה להזמנה אחרת.

• תוכן חדש...