Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חסר לי ברכב חלק מהגריל התחתון(מסומן בתמונה), יש למישהו מושג מאיפה אפשר להשיג את החלק הזה,אפילו לקנות את כל הגריל במידה והמחיר הגיוני.

תודה לעוזרים,

סהר.

IMG_1034.jpg

פורסם

קשה למצוא חלק כזה בלי מק"ט.

הצלחתי להבין שזה נקרא באנגלית Ventilation grid

או רק grid, (נותן תוצאות לכל הפלסטיקה הנלוות לטמבון).

תנסה במוסך היבואן לאתר את החלק ואולי אפילו להזמין דרכם. (אני מאמין,שעלותו היא כמה עשרות שקלים).

תעדכן, תודה.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם (נערך)

לפני שנתיים מצאתי כזה חלק ב-tg parts, הפירוקיה נמצאת באזור. רכשתי אותו ב-50 שקלים מהם.

http://www.tg-parts.co.il/

אף יבואן בארץ לא מוכר חלקי פלסטיק בכמה עשרות שקלים, לצערי. :lol:

לפני שנתיים כשביררתי אצל היבואן, תאמין או לא, רצו על החתיכת פלסטיק הזאת מעל 200 שקלים. אם זה לא מצחיק, אז זה מאד עצוב.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

מחזק את מה שאמרתי.

תמיד טוב וכדאי לבדוק אצל היבואן.

לא פעם ולא רק בסקודה הופתעתי לטובה לגבי זמינות ומחירים.

יתרה מכך, בכל הפעמים האחרונות היבואן היה זול יותר מאיביי או מחנויות אחרות של חלפים.

פורסם (נערך)

אם אתה מצליח להשיג מק"ט או לדבר עם המנהל הטכני\מנהל מחסן אז תברר בטלפון לגבי זמינות ומחיר.

אם לא, הייתי ממליץ לקפוץ למוסך ולהראות להם פיזית את החלק.

(לגבי זמינות, כן, אצל כל מוסך מורשה, בדרך כלל אם החלק קיים בארץ לוקח יום-יומיים עסקים להגעת החלק לסניף)

תברר גם בפירוקיות, אני מאמין שלא ימכרו לך את החלק לחוד, אבל שווה לנסות.

משהו לא מובן לי, יש סימנים של שבר? כי כמו שאני מבין כל הגריל התחתון בא כחלק אחד.

תעדכן

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

הגריל התחתון מגיע בשלושה חלקים, ימין שמאל ואמצע, לי חסר החלק הימני כמו שהראתי בתמונה, לפי האתר של צ'מפיון החלק קיים ועולה 65 שקל, אתקשר מחר למוסך המורשה באיזורי לברר האם החלק נמצא אצלהם ואם לא לבצע הזמנה

פורסם

המקט שנתת הוא לחלק האמצעי של הגריל, אני צריך את החלק הימין והמקט הוא 5J0853666A 9B9.

תודה בכל זאת על הכוונה:lol:

פורסם

בשמחה, אם תצטרך עזרה/יש לך טיפים לתת לי בתור בעל פאביה על כל מיני דברים לאבזור אשמח לשמוע(אפילו בה״פ), כרגע מעבר להשלים את החלק החסר הרכב אחלה והתכנון זה להוסיף פנסי ערפל ולהשחיר את הגג כמו בגירסא של השני צבעים

• תוכן חדש...