Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חיפשתי תשובה לשאלה מעל ברחבי הרשת, אך לא מצאתי תשובה חד משמעית.

בהינתן תקופת מילואים, האם מותר לעבוד (חלקית/מלא/דקה או שתיים) במהלכה או שחל איסור על כך?

ברור לי כי הביטוח הלאומי לא בא על מנת להעשיר את החייל המשרת (ואני לא בא לעשות סיבוב על הביטוח הלאומי), אך אני שואל כדי להבין את המצב החוקי.

אם מותר- האם התגמול מחושב כרגיל? האם המעסיק משלם עבור אותן שעות עבודה?

תודה לעונים,

אריאל

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אם מדובר על ימי מילואים שאתה נמצא בהם בבית ויכול לעבוד אין שום מניעה לעבוד ולקבל תגמול מהביטוח לאומי ומהמעביד

Sent from my m2 using Tapatalk

אין כמו הבית (קארס פורום) :-)

פורסם
ד. תשלום למי ששירת במילואים ולא נפגעה הכנסתו עקב השירות:

על-פי התיקון בחוק משולם תגמול מילואים בעבור כל יום שירות, ללא אבחנה אם נפגעה הכנסתו של המשרת במילואים עקב השירות או לא.

עבד המשרת במילואים יום עבודה רגיל, וביצע את שירות המילואים מעבר לשעות העבודה, או בימי המנוחה השבועית שלו ו/או בחופשתו, ישולמו לו הן שכר עבודה רגיל והן תגמול מילואים.

https://www.btl.gov.il/benefits/Reserve_Service/Pages/TikunTagmulMil.aspx

פורסם

מניסיון.

אין לך שום בעיה לעבוד בזמן המילואים, חזרת מוקדם הביתה? מותר לך ללכת לעבודה.

זה שכתב "רכוש צהל" תבדוק את המקורות שלך שוב.

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עדכון קטן לנושא שפתחתי.

דיברתי עם נציבות לשיוויון זכויות בעבודה.

אמרו לי שברגע שיש למישהו אחר אישור עבודה לאחר שעות העבודה, לו מותר ללכת לעבוד ב2 עבודות ולי אסור במילואים ובעבודה, הדבר מהווה אפליה על רקע מילואים.

הוצאתי אישור עבודה כדי להיות מורה סלסה אחרי העבודה, לא חשבתי שתצא לי הטרלה כזו טובה, הולך להיות שמח.

• תוכן חדש...