Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני, אשמח אם תקרא את ההודעה שלי בשנית.

כפי שציינתי, דבריו לא היו מכובדים, וכן אני רואה פה מקום להתנצלות.

פשוט אם תסתכל כמה הודעות לפני ההודעה שלי, תקרא שדובר על עמית כמקרה לגופו, ולכן יחסתי את ההודעה שלי לנושא שהוא לא ניסה לפגוע בעמית באופן אישי.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממש שנוי במחלוקת בקשר למה שאני רואה פה,

קודם כל חד משמעית- ממש כל הכבוד לעמית על בגרות הזו לעומת הקללות, שסיפק תשובה לשאלה בצורה עניינית ונכונה, ולא אמוציונלית, כן ירבו.

בכל מקרה, אני די בטוח שכמעט כולנו פה היינו מתעצבנים בכל מקרה של קנס, שלילה, הכשלה בטסט, וכל דבר אחר שכרוך בהוצאות כספיות וכאב ראש, וכולנו בני אדם ומה לעשות גם מקללים, אז לא לשחק אותה נאורי הדור, כי לכולנו קשה בחיים, ולגיטימי הוצאת כעס כזו מידי פעם, אז לא להתחסד.

אני מניח לפי התגובה של עמית, שגם הוא הבין במידה מסויימת את הרגשת הנאחס של מי הכשיל, וכולם מודעים שהם לא אויבים, ואף אחד לא שונא אף אחד, והכל פשוט אמוציונלי.

בקשר לעניין הנ"ל כל אחד שמשנה אתץ מע' הפליטה לפרי פלואו צריך לדעת שזה כרוך בעברה על החוק ולהיות מודע לסכנה של הורדה מהכביש, רצית פוזה? זה כרוך בתשלום...

שוב אני שמח לדעת שלא כולם במדינה הזו חאפרים, ובודקים את הרכבים כראוי.

רציתי גם להתעלק על השרשור ולשאול- אם הממיר אכן נמצא ולא מתפקד כראוי או שבכלל שווק חיים, בדרך כלל מכשילים בטסט ובאמת רואים כי מדובר בממיר שלא מתפקד או שהרבה עוברים?

(פשוט עבר לי בראש בקשר לנושא שפתחתי- ושכל המבינים יגיבו בו, אני צריך עזרה)

מה לעשות, אין לי כסף לממיר חדש, ולא ממש אכפת לי מאיכות הסביבה :roll:

פורסם

אני יכול להגיד רק דבר אחד:

כל החכמולוגים שמעבירים את הרכבים טסטים בקומבינה:

הלוואי ואיך שהרכב יחזור מהטסט, תסעו 100 מטר והוא יתפרק לכם.

מה כ"כ קשה למוח הישראלי המעוות לקלוט ???

טסט משמעו מבחן של פעם בשנה, ע"מ לבדוק את תקינותו של הרכב, ולא ע"מ לעשות לכם חור בכיס ורע בלב, ואני חושב שאנשים כמו עמית ועמית בכבודו ובעצמו הוכשרו במיוחד ע"מ לבדוק תקינות רכב, ואם הם קבעו שהרכב לא תקין, אז הרכב לא תקין ואין טעם לפתוח בקללות ושאר זמירות עליהם, בסה"כ הם רוצים את הבטיחות שלנו, ושלהם כמשתמשים אחרים בכביש שעלולים להפגע מרכב פסול לנסיעה.

אותו אחד שפתח את השרשור, אני יושב עכשיו מול המחשב ומנסה להבין מה גרם לך לגדף את אותו הטסטר המכשיל ???

אתה כאילו מצפה שהוא יבוא אליך בברכת סליחה ויחליף לך את החותמת "נכשל" בחותמת "עבר" ???

אני לא חושב שזה יקרה...

אגב, לעמית יש תאוריה שלמה על כל המגדפים למינהם, ראו שרשור של zvit בפורום אספנות, על שרכבו עבר בטסט...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ברגע הראשון שקראתי את ההודעה של פותח השרשור, הבנתי שזה הישראלי הטיפוסי של "דפקו אותי, אכלו לי, שתו לי, ואני הולך לדפוק אותם חזרה".

אז כדאי שתקח בחשבון שהטסט בודק דברים חשובים כמו בטיחות וזיהום אויר, וזה עולה כסף כמו כל דבר אחר, בעיקר בהחזקת רכב.

לא מתאים לך? תמכור וסע באוטובוס\תתפוס טרמפים.

וכל הכבוד לעמית שעושה את העבודה שלו בצורה טובה ומסורה!

פורסם

עזבו אותו, בגלל אנשים כמוהו (ואני לא יורד לרמת הגידופים עכשיו), אני כשרוכב על קטנוע צריך לסבול את כל החרא שהממיר שלו היה אמור לספוג, ואז אני לא יכול לנשום, והעיקר כמו שעמית אמר "שומעים אותו בקצה השני של העיר", צריך להשחית את מי שבכלל המציא את כל השיפורי זיהום אוויר הללו...

עמית תאמין לי אנשים כמוהו בכלל לא שווים התעמקות באוטו, ישר חותמת נכשל לדעתי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

קראתי את כל התגובות וקיבלתי שוק!!!

קודם כל אני לא יודע בכלל מי זה עמית ורק עכשיו הבנתי שהוא עובד במכון של הטסטים, לא היתכוונתי לקלל אותו אישית אלא הייתי עצבני כי עכשיו זה רק כאבי ראש. ובכוונה לא היתלוננתי כאן על הדברים האחרים שהוא מצא לי באוטו כמו חופש בהגה, גומיה קרועה ועוד כמה דברים קטנים כי את אלה אני מיתכוון לתקן עוד מחר....

ולזה שכתב לי שאני הישראלי הטיפוסי שמיתלונן אז כדאי שתיקרא את מה שכתבתי. באוטו שלי לא נימצאו ליקויי בטיחות (חוץ מההגה שאני הולך לתקן) ובטח שלא זיהום אוויר וביגלל זה היתעצבנתי שהוא אמר לי לשים ממיר.

אני מבקש ממך סליחה עמית אם ניפגעת אבל באמת לא ידעתי שאתה כותב פה בפורום

ודרך אגב הבוחן שבדק לי את האורות בסוף ואת הגלגלים כן בא איתי עד האוטו ושמע את האגזוז וכן מחק לי אותו מהדף. אתה יכול לישאול אותו בעצמך.

אני כנראה יחזור שבוע הבא כדי להעביר אותו סופית אני אשמח לדבר איתך לפני... אם אתה לא כועס עליי :smile:

עזבו אותו, בגלל אנשים כמוהו (ואני לא יורד לרמת הגידופים עכשיו), אני כשרוכב על קטנוע צריך לסבול את כל החרא שהממיר שלו היה אמור לספוג, ואז אני לא יכול לנשום, והעיקר כמו שעמית אמר "שומעים אותו בקצה השני של העיר", צריך להשחית את מי שבכלל המציא את כל השיפורי זיהום אוויר הללו...

עמית תאמין לי אנשים כמוהו בכלל לא שווים התעמקות באוטו, ישר חותמת נכשל לדעתי.

תגיד צריך להסביר לך לאט ובאותיות גדולות האוטו שלי לא מזהם את האוויר וזה בדוק!!!!

0.44 זיהום אוויר אם זה עוזר לך...

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם
תגיד צריך להסביר לך לאט ובאותיות גדולות האוטו שלי לא מזהם את האוויר וזה בדוק!!!!

0.44 זיהום אוויר אם זה עוזר לך...

0.44% - הינו זיהום רב לרכב שאמור להיות עם ממיר קטליטי.

ברכב עם ממיר תקין הנמצא בטמפ' עבודה, אחוז הזיהום ישאף לאפס(0), בדר"כ יעמוד על מקסימום 0.05%.

רכבך אמנם נמצא בתחום ה"עובר" של התקן הישראלי, אך מכאן ועד להצהרה שאינו מזהם הדרך ארוכה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

ובכן אני לא מבין על מה הוויכוח פה.

אם בוחן בודק לך את הרכב ואומר שיש לך ליקויים, בין אם זה אגזוז או גומיה לציריה, יש לך מספר אופציות.

או לקבל את מה שהבוחן אמר לך ( וסביר להניח שהוא לא "מחפש" אותך ב"קטנות" אלא פשוט רוצה שהרכב שלך יהיה בטיחותי לך ולסביבה) הרי אין לו אינטרס להגיד לך שהרכב דפוק. הוא לא מקבל על זה תוספת כסף.

או פשוט ללכת למכון אחר ולנסות להעביר שם את הרכב (בדרך חוקית כמובן) וסביר להניח שגם שם יימצאו הליקויים ואולי יותר.

בכל אופן, זה שאתה חושב שהרכב שלך נוסע, והוא יכול להביא אותך מנקודה X לנקודה Y לא אומר שהרכב בטיחותי! בשביל זה במדינה שלנו ( שהיא לא משהו גם ככה ) יש להעביר רכב טסט כל שנה. פה זה לא פלשתין. שם אתה יכול לנסוע ברכב גנוב שנים בלי טסט.

בכל אופן, קח 4 גלגלים. חבר אותם לקרש, ותדרדר את עצמך בירידה. וואלה! יש לך רכב שנוסע! אבל עדיין, בשביל לבלום תצטרך להכנס באיזה עץ או חומה יפה. ואולי בדרך לדרוס ילד או שניים.

אבל מה זה משנה לך?!?!? הרי הרכב נוסע לא?!?!?!

מסקנה: פשוט תתקן את האוטו שלך וסע בזהירות.

המפתחות בפנים.

פורסם
לפי מה שאני יודע,מותר לך להיבדק במקום אחר...ברר את הנושא , אם כן, כנס לאיזה מוסך שגם מעביר טסטים ,חפש אחד שמעסיק ערבים(רובם כאלה, תקן אצלו את ההגה(לפי מה שהבנתי יש לך גם בעייה בהגה),ובקש מאחד העובדים בשושו שיעבירו לך תרכב*** תרכב = את הרכב *** טסט, תן לו 100 ש"ח וסגרת תבסטה. *** תבסטה = את עמדת ממכר הירקות ***

שלום.

צר לי אבל לדעתי מקומך לא איתנו בפורום!!!

אנחנו מנסים לקיים פורום על רמה ורצון טוב לעזור לזולת,

איין לי ולהרבה אחרים כוונה להפוך את הפורום למשהוא זול הנותן

דוגמא שללית לחברה.

כמו כן הגיעה הזמן שתבין שהטסט הוא בשבילך וביטחון כולם.

אים בוחן פסל ברכב שלך את מערכת ההיגוי זה תפקידו ותגובתך ללכת,

למכר היא גרועה וגובלת בחוסר אחריות.

אגב לרוע מזלו הוא לא יכול ללכת במקום אחר לסיים את הטסט ולמה?

עקב נסיון מיצטבר מכירים כולם את ה"קומבינות" והוא חייב רוצה או לא רוצה

לסיים את הטסט באותו נכון שהלך בפעם הראשונה וטוב שכך.

בברכה בני ל.

אני נאלץ להסכים עם בני בנושא, לא יעלה על הדעת שכאן בפורום תצמח תרבות החפיפניקיות ותיקונים אצל הערבים רק בשביל לחסוך כמה שקלים (ועוד לשלם שוחד בשביל לעבור טסט) על חשבון הבטיחות של כל המשתמשים בכביש הציבורי !!!

פשוט גועל נפש ובושה וחרפה !

הגיע הזמן שאנשים יתחילו להפנים שאוטו זו הוצאה שגוזלת הרבה כסף, ואם אין לכם אותו - אל תקנו לעזאזל !

איציק

נ.ב.

גילוי נאות - אני נכשלתי עם הרכב הפרטי שלי במכון של עמית לפני חודשיים. הלכתי למוסך ותיקנתי את הליקוי והבאתי אישור כמו כל אחד מהמניין ! מה לעשות שישנן תקלות ברכב שנובעות מבלאי ולא ניתן לאתר אותן ביום יום ? אז עלה 400 שח, אף אחד לא מת מזה.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
קראתי את כל התגובות וקיבלתי שוק!!!

קודם כל אני לא יודע בכלל מי זה עמית ורק עכשיו הבנתי שהוא עובד במכון של הטסטים, לא היתכוונתי לקלל אותו אישית אלא הייתי עצבני כי עכשיו זה רק כאבי ראש. ובכוונה לא היתלוננתי כאן על הדברים האחרים שהוא מצא לי באוטו כמו חופש בהגה, גומיה קרועה ועוד כמה דברים קטנים כי את אלה אני מיתכוון לתקן עוד מחר....

אני מבקש ממך סליחה עמית אם ניפגעת אבל באמת לא ידעתי שאתה כותב פה בפורום

אני כנראה יחזור שבוע הבא כדי להעביר אותו סופית אני אשמח לדבר איתך לפני... אם אתה לא כועס עליי :smile:

רציתי רק להגיד לך שאתה בן אדם מגעיל וצבוע.

עד שראית שעמית כותב פה בפורום אז הוא היה זבל של בן אדם ואמא שלו עסקה בכל מיני מקצועות עתיקים.

עכשיו כשאתה יודע , פתאום אתה רוצה לדבר איתו. :evil:

אני במקומך הייתי עושה קולות של שטיח והולך בשקט בשקט לטסט אחרי שתיקנתי את כל הליקויים (אגב ,לא אתה הוא זה שמוסמך להחליט מה בטיחותי ומה לא).

רק לידיעה - רכב שנכשל במבחן במכון מסויים , לא יכול לגשת למבחן במקום אחר , מהטעם הפשוט של ריבוי הקומבינות בענף.

למזלך עמית הוא אחד שלא יחפש אותך , אני מכיר יותר מאדם אחד שהיה הופך לעצבני אם רק היית מופיע לו מול העיניים (לא רק לך מותר ,מה יש ?) ומפיל אותך על כל פיפס.

תתבייש לך ,זה מה שיש לי להגיד לך.

פורסם

לא יעלה על הדעת שכאן בפורום תצמח תרבות החפיפניקיות ותיקונים אצל הערבים רק בשביל לחסוך כמה שקלים [/size]

יאצק ,

למה ? רק אצל הערבים מנסים לחסוך כמה שקלים ? חסר מוסכים בבעלות של יהודים שמקמבנים ? :roll:

פורסם
יאצק ,

למה ? רק אצל הערבים מנסים לחסוך כמה שקלים ? חסר מוסכים בבעלות של יהודים שמקמבנים ? :roll:

אני דווקא מכיר לפחות מוסך אחד בכפר קאסם (מוחמד הבדווי) שהייתי מכניס את האוטו שלי אליו כדי לקבל את הטיפול היסודי והטוב ביותר ( לא הכי זול - אבל ברמה על בטוח)

ועוד יתרון ( ולדתיים במיוחד.... ) אתה משאיר לו את הרכב בשישי בצהרים, ומקבל אותו במוצ"ש מוכן...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני אוסיף משהו קטן...

ביזית אדם מדהים מתחשב ונחמד!

רק לפני שבוע הייתי אצל עמית לאשר מידת צמיגים אחרי שחשבתי שאין לי מצב בעולם וכי אבדו כל הסיכויים לאשר זאת. אז עמית בדק וגילה לי שכן אפשר לאשר את המידה שרציתי.

השפה הכ"כ מזלזלת הדהימה אותי .. כמו כן ההצתדקות שלך.

תתבייש!

נ.ב.

תתקין ממיר קטליטי! אתה לא חי לבד בעולם הזה!.

פורסם

קודם כל אביעד אני מציע לך לרדת האץ שתיפסת עליו .

חוץ מזה כלכ אלה ששיבחו והיללו את מכוני הטסטים אל תשכחו שגם הם עושים בכווונה לא פעם.

(עמית אני לא מכיר ומאמין שאתה לא כזה)

קראתי שירשור (נראה לי שבג'יפולוג) על בעל דיפנדר שהרכיב וו גרירה וניגש איתו לטסט(מעשה לא חכם),הטסטר דרש ממנו להוריד את הוו ולסתום את החורים עם פלח ברזל ,אבל מה? ניחשתם נכון החורים היו מקוריים מהחברה .

הבוחן לא השתכנע .אני לא יודע את סוף הסיפור אבל תחילתו כבר מעצבנת אותי.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

קראתי שירשור (נראה לי שבג'יפולוג) על בעל דיפנדר שהרכיב וו גרירה וניגש איתו לטסט(מעשה לא חכם),הטסטר דרש ממנו להוריד את הוו ולסתום את החורים עם פלח ברזל ,אבל מה? ניחשתם נכון החורים היו מקוריים מהחברה .

הבוחן לא השתכנע .אני לא יודע את סוף הסיפור אבל תחילתו כבר מעצבנת אותי.

וו-גרירה נחשב שינוי מבנה וחייב התקנה אצל מתקין מורשה, ורישום ברישיון הרכב לאחר בדיקה בעמדה מס' 1 במשרד הרישוי.

אם נוהגים לפי החוק לא נכנסים לבורות לא מתוכננים...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...