Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
.

רק לידיעה - רכב שנכשל במבחן במכון מסויים , לא יכול לגשת למבחן במקום אחר , מהטעם הפשוט של ריבוי הקומבינות בענף.

.

אפשרי ובהחלט.

הולכים למשרד הרישוי וטוענים שהרשיון נאבד

מקבלים חדש ללא החותמת של מכון הרישוי

ואז, משלמים 30 שקל אגרה

והולכים לנסות ולעבור טסט במקום אחר...

מנסיון....

(אין בתגובה זו שום הסבר או המלצה ל"קומבינה" מסויימת, או דרך לא חוקית לעבור טסט, ולכן אינני מוצא לנכון למחיקתה. תודה.)

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תנסה להעביר את הרכב במקום אחר....

נפלת שעיר לעזאזל....

תלך ליפו לאחד המוסכים,תקן שם את ההגה ,ספר להם מה קרה,ותבקש שיעבירו לך תרכב טסט ,הם כבר יידעו מה לעשות.

פורסם

נפלת שעיר לעזאזל....

תלך ליפו לאחד המוסכים,תקן שם את ההגה ,ספר להם מה קרה,ותבקש שיעבירו לך תרכב טסט ,הם כבר יידעו מה לעשות.

לא ידעתי שחופש בהגה מכונה "שעיר לעזאזל" בסך הכל רוצים לשמור על חייו וחיי עוברי הדרך האחרים...

ואם הוא כבר מתקן את הרכב, הוא לא יצטרך שום קומבינה.

ואני לא בטוח שהייתי רוצה לנהוג ברכב שעבר טסט בקומבינה ושיש לו תקלות בטיחותיות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בלי קשר לזה שרכב צריך להיות תקין נקודה, אחוז זעום מתאונות הדרכים נגרם מכשל טכני - לפחות באופן ישיר, אז לא צריך להתלהם כלכך נגד הבחור. מזל שהכל וירטואלי כי עוד מעט היו עושים לו לינץ'.

ענין זיהום האויר הוא כמובן נושא אחר, ופה גם לא צריך לעשות פשרות. אני גם בעד ענישה כבדה כנגד מי שתופסים אותו עם ממיר דמי.

אבל אם תחשבו מי האשם האמיתי, זה מדיניות המיסוי של ממשלת ישראל שגורמת לזה שרכבים מיושנים יסעו על הכביש הרבה יותר שנים מהממוצע האירופי ובטח מהממוצע היפני או האמריקאי. בארה"ב המיסוי על רכב חדש הוא כלכך נמוך, שגם הקלות במס הניתנות בחלק מהמדינות לרכב מעל גיל 25 אין בהן כדי לגרום לצי הרכב להזדקן בממוצע. אצלנו כל גרוטאה בת 10 עולה הון, וחלפיה יקרים מאוד, כך שצריך להיות צדיק גדול לא לנסות לתחמן בטסט.

פורסם
וו-גרירה נחשב שינוי מבנה וחייב התקנה אצל מתקין מורשה, ורישום ברישיון הרכב לאחר בדיקה בעמדה מס' 1 במשרד הרישוי.

אם נוהגים לפי החוק לא נכנסים לבורות לא מתוכננים...

1. כתבתי שזה מעשה לא חכם

2. גם אם הוא עבר על החוק אין לאף אחד זכות לדרוש ממנו לסתום ברכב חורים מקוריים

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בלי קשר לזה שרכב צריך להיות תקין נקודה, אחוז זעום מתאונות הדרכים נגרם מכשל טכני - לפחות באופן ישיר, אז לא צריך להתלהם כלכך נגד הבחור. מזל שהכל וירטואלי כי עוד מעט היו עושים לו לינץ'.

ענין זיהום האויר הוא כמובן נושא אחר, ופה גם לא צריך לעשות פשרות. אני גם בעד ענישה כבדה כנגד מי שתופסים אותו עם ממיר דמי.

אבל אם תחשבו מי האשם האמיתי, זה מדיניות המיסוי של ממשלת ישראל שגורמת לזה שרכבים מיושנים יסעו על הכביש הרבה יותר שנים מהממוצע האירופי ובטח מהממוצע היפני או האמריקאי. בארה"ב המיסוי על רכב חדש הוא כלכך נמוך, שגם הקלות במס הניתנות בחלק מהמדינות לרכב מעל גיל 25 אין בהן כדי לגרום לצי הרכב להזדקן בממוצע. אצלנו כל גרוטאה בת 10 עולה הון, וחלפיה יקרים מאוד, כך שצריך להיות צדיק גדול לא לנסות לתחמן בטסט.

ה"התלהבות" היא מהנוסח בו השתמש הבחור בתחילת השרשור ,ומהאופן בו עבר להיות נופת צופים בעת שגילה כי הבוחן כותב כאן בפורום.

אם הוא חושב שהבוחן התנכל לו סתם , אפשר לעדן אולי את הסגנון (עקב אי הנעימות) אבל עדיין לעמוד על שלו.

במקרה הנ"ל הוא התגלה כצבוע ,לא יותר.

אגב - מדינת ישראל אינה אשמה בזה שהרכב שלך לא תקין. היא אשמה בזה שקשה לרכוש רכב ,קשה להחזיק רכב , קשה לבטח רכב , קשה לתדלק רכב -לא בזה שהרכב לא תקין.

אין לך כסף לתיקונים - אל תחזיק רכב. אל תפיל את האחריות על אחרים.

פורסם

נפלת שעיר לעזאזל....

אני חושב שאתה מתקרב בצעדי ענק , לתואר חאפר החודש לחודש פברואר.

ההמלצות שלך בפורומים השונים (קנייה / טכני) גובלים בשערורייה.

אני רק אזכיר את עניין מסרק ההגה שייעצת להזניח ע"י מילוי נוזל הגה כח על בסיס יומי , ועוד תופינים....

מדאיג אותי מאוד שבנתיב ממול עשויים לנסוע אנשים כמוך, או כמו פותח השרשור , עם רכבים מוזנחים במצב רע.,

לפני שמשקיעים כסף על "אגזוז לחץ" ברכב שהוא בכלל לא ספורטיבי אז אולי כדאי לדאוג לדברים היותר חשובים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא מבין מה כל ההתלהמות הזאת. כולה הוצאתי את הכעס שלי והעצבים ולא האשמתי אף אחד בליקויים שיש לי באוטו. יכול להיות שהוצאתי את העצבים שלי בצורה הלא נכונה ועל זה התנצלתי בפני עמית.

בתור חבר בפורום כמעט שנתיים חשבתי שאני יכול להעלות כל בעיה בפורום ולא ציפיתי לתגובות כל כך חריפות, במיוחד אחרי שביקשתי סליחה.

להבא, אני אחשוב באיזה פורום להתייעץ.

נ"ב דרך אגב, האוטו שלי עבר היום טסט עם האגזוז ובלי הממיר

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

"נ"ב דרך אגב, האוטו שלי עבר היום טסט עם האגזוז ובלי הממיר"

זה רק מחזק את דבריי....הכל קומבינות.

בכל אופן , תתחדש, יש לך עוד שנה....

לילה טוב.

פורסם

נ.ב לנ.ב נ.ב אדון קומבינה:

אינשאאלה יפול לך האגזוז מחר בבוקר איך שאתה יוצא מהבית.

ככה אני מסמן לי עוד V ביומן על פחות רכב אחד שהורס לי את האפשרות לנשום בעודי נוסע על קטנוע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

תרשו לי רגע להתעלק על התרד,

בשרשור שרוני פתח לפני זמן מה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=54706&page=1&pp=15&highlight=%F8%E9%F7%E5%EF+%EE%EE%E9%F8

דובר על בנית אותו צינור דמה במקום המומנט.

דובר על כך שהממיר נסתם ולאחר מספר שנים או קילומטרים רבים הוא פשוט נסתם וגורע מתפקוד המנוע.

הריקון עצמו כפי שכתבו שם מסרטן/מסוכן/יקר מאוד/לא כדאיי..

אז למעשה, בשורה התחתונה, זה לא חוקי להסיר מומנט/לעקוף אותו/ לרתך צינור שיראה "כאילו" בשביל הבוחנים(ברכב מעל שנת 94)....

אבל מצד שני, שהוא סתום הוא גם לא מתפקד כראוי!

מה שמשתמע מכך הוא שהחוק אמור לדרוש התקנת ממיר חדש במקום זה הישן??!??

מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן? עמית? (קבל ח"ח על העבודה המקצועית, כן ירבו כמוך)

אמיר.

פורסם

אם הממיר סתום, אז מחליפים אותו, כמו כל חלק באוטו...או כך זה אמור להיות. במציאות אנשים מנסים לבטל את הממיר ולא להחליף לחדש משלולש סיבות:

1 לממיר אין שום תפקיד חוץ מהורדת זיהום אוויר

2 ממיר פוגעה ביעילות של מערכת פליטה. למה? לא יודע, אבל כולם מדברים על זה:)

3 מחיר גבוה של הממיר בגלל מתכות יקרות שהוא מכיל.

פורסם

שאלה לעמית

אצלי באוטו הורד הממיר, ללא ממיר הרכב עבר בדיקת גזים, למה בכל זאת הכשילו על ממיר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה שמשתמע מכך הוא שהחוק אמור לדרוש התקנת ממיר חדש במקום זה הישן??!??

נכון,

אגב ממיר חליפי עולה כ-1K.

למה בכל זאת הכשילו על ממיר?
מאחר וע"פ התקנות, רכבך חייב בו.

לכל ה"צדקנים", אני מוכן לבדוק את רכבכם ללא תמורה, אך אל תתפלאו אם כ-60% מכם יפסלו על ליקויים(זאת הסטטיסטיקה).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...