Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל ה"צדקנים", אני מוכן לבדוק את רכבכם ללא תמורה, אך אל תתפלאו אם כ-60% מכם יפסלו על ליקויים(זאת הסטטיסטיקה).עמית
עמית, יש מזניחים סידרתיים שבעזרת קומבינות עושים טסטים וכשהרכב מורד מהכביש ע"י ה"טסטרים" האלה בדרכים שיש להם מין מכון טסטים נייד, אז ברכב פשוט ננתש במשטרה כי כמות הליקויים בו לא שווה את המחיר שלו, אבל אצל מרבית האוכלוסיה הנורמטיבית אני משער שהליקויים שתמצא הם ליקויים "נסתרים" שעד שמגיעים לטסט בד"כ לא יודעים עליהם כמו גומיות ציריה או חופש קל בהגה.

אני פשוט לא מבין את האנשים שלא מצליחים להבין שהטסט זה בשבילם, לא למדינה ולא למכון רישוי או הטסטרים עצמם.

אוטו מיושן כמו שלי, שמגיע למוסך בערך פעם בחודש (לא כי מתקלקל משהוא אלא סתם לשתות קפה, להעלות אותו על ליפט, לחבר למחשב ולראות מה קורה) וכל תקלה מתוקנת בו בצורה מיידית, מעולם לא נכשל בטסט. 5 שנים אני כבר עובר במכה הראשונה.

בברכה,יניב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נ.ב לנ.ב נ.ב אדון קומבינה:

אינשאאלה יפול לך האגזוז מחר בבוקר איך שאתה יוצא מהבית.

ככה אני מסמן לי עוד V ביומן על פחות רכב אחד שהורס לי את האפשרות לנשום בעודי נוסע על קטנוע.

רמה ממש נמוכה.

האוטו עבר בלי שום קומבינה. כל הליקויים שהיו באוטו תוקנו. אני פשוט לא הייתי בבדיקה. כנראה שזה היה מספיק טוב לבוחן.

פתאום כולכם נגד הורדת ממיר או נגד צנרת מלאה, אבל אם אחד הבכירים פה יצלם פרויקט של הוספת צנרת לאוטו עם סעפת ודוד אחורי ויעלה אותה לפורום - כולכם תשבחו אותו ותבקשו פרטים. אז אני לא מבין מה זאת ההצטדקות הזאת...

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

פורסם

שלום לכולם... קודם כל ברצוני להבהיר שאני לא תומך במעשה של אביעד106 אבל הוא ביקש סליחה וזה משהו שלא כולם יודעים לעשות...אז עזבו את הבן אדם בשקט... וחוץ מזה הוא צודק בקשר לאגזוז לכל בן אדם שני בארץ יש אגזוז זרימה חופשית אז מזה כל הצדיקים האלה פה? אני עכשיו קונה רכב ואני גם אשים לו מערכת פליטה אבל אם אישורים כי יש לנו מדינה אטומה ועוד כל מיני מילים שאני חושב עליה ולא יגיד כי זאת עדיין המדינה שלי ואני אוהב אותה! (כן כן אני פטריוט!!!) ואל תגידו לי שאני סותר את עצמי כי יש דברים שאני לא אוהב בה,בעיקר כל מה שקשור לנושאי רכב, נהיגה, אנשים צרי עין וכ"ו... אז קבלו ח"ח

כי זה אחלה פורום :mm_yeah:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...