Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי להעביר את האוטו טסט והבוחן הבן **** הכשיל אותי על אגזוז רועש וממיר חסר.

אחרי חצי שעה של שיכנועים הוא ביטל לי את ההכשלה על אגזוז רועש.

הקטע שניסיתי להסביר לו זה שבפליטת גזים הבדיקה שלי יצאה תקינה אז למה אני צריך ממיר??

הא כל הזמן אמר שממיר חובה משנת 94 ובלה בלה...

עכשיו פעם קראתי שאפשר לשים כאילו דמוי ממיר על הצינור שיש לי עכשיו זה נכון??

אני מאוד לא רוצה לקנות ממיר אז מישהו יכול לישפוך לי קצת אור על הנושא?

איביזה טורבו 20VT

190 סוסונים עושים את העבודה

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דמוי ממיר = ממיר מרוקן, עם צינור מעבר בתוכו, או בקיצר, את הקופסא של הממיר, ללא הממיר.

אין לי שמץ איפה עושים את זה ואיך ומה העלות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כתוב בטופס שהכשיל אותך בגלל ממיר חסר?

אם לא, תנסה ללכת למכון טסטים אחר...אם אני לא טועה צריך לחכות זמן מה או משהו בסגנון.

אם אין ברירה אז תפנה לסדנה לשיפורים-בטוח יש להם.

פורסם

תודה רבה על הברכות שהעטרת עלי ברוב טובך:x

אף אחד מבוחני המכון לא ויתר לך על סעיף הרעש, ורכבך "צועק" למרחוק.

דוד הפליטה ה"חופשי" שמותקן ברכבך הינו מהסוג של "שופוני" ושל האזינו הנה אני חולף ברחוב ומפריע לכולם, ובאמת שלא אכפת מכם.

מס' דברים ששכחת לציין, רכבך בנוסף לממיר שחסר והדוד שרועש, נפסל גם על חופש מופרז בזרועות ההיגוי, גומיה לציריה קרועה(זה מה שאני זוכר כרגע).

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש לי חבר שיש לו גם דוד פתוח ועוד כמה דברים שינוי מבנה וכו...יש לו מוסך שמתקן לו תרכב *** תרכב = את הרכב של חבר שלי *** לפני הטסט (ברקסים \הגה וכו...) וגם מעביר לו טסט ו...שלום על ישראל.

אם כתוב לך ממיר חסר אז לא יהיה מנוס מלרכוש ממיר חדש או דמוי ממיר.

אין מה לעשות,כשהם מחליטים לעשות תמוות ** תמוות = את המוות, סליחה על העברית העילגת ***למשהו...כלום לא יעזור-ככה זה במדינה שלנו.

פורסם

סוף סוף יש מישהו שעושה את העבודה שלו כמו שצריך במדינה הזאת... גם אותי הכשילו בעבר על חופש בהגה...

גם אני אז כעסתי וקיטרתי - אבל עכשיו אני שמח כי אני יודע שלפחות גוף אחד במדינה עובד כמו שצריך :)

כמה טוב שמישהו כאן לא מחפף, מעגל פינות, ו"סמוך עלי, יהיה טוב..."

...Carpe Diem

פורסם

לפי מה שאני יודע,מותר לך להיבדק במקום אחר...ברר את הנושא , אם כן, כנס לאיזה מוסך שגם מעביר טסטים ,חפש אחד שמעסיק ערבים(רובם כאלה, תקן אצלו את ההגה(לפי מה שהבנתי יש לך גם בעייה בהגה),ובקש מאחד העובדים בשושו שיעבירו לך תרכב*** תרכב = את הרכב *** טסט, תן לו 100 ש"ח וסגרת תבסטה. *** תבסטה = את עמדת ממכר הירקות ***

פורסם

אביעד , חבל שזה ככה , עמית מהכירות שלי איתו הוא אחד האנשים היותר נחמדים במיוחד בתחום נותני השירות הנ"ל , אבל מה לעשות הוא מקפיד ,

ובמיוחד בסעיפים הבטיחותיים , וחבל שצורת הביטוי והזלזול שלך מתבטאים ככה במיוחד כשהבן אדם קורא אותם.

ראית מה כתבתי לך בPSI בנושא ככה שאני לא יפה נפש בנושא , אבל על הליקויים הבטיחותיים שמצאו אצלך באוטו במקומך , הייתי מתקן , ניגש חזרה לטסט מתנצל מול עמית ואומר לו תודה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפי מה שאני יודע,מותר לך להיבדק במקום אחר...ברר את הנושא , אם כן, כנס לאיזה מוסך שגם מעביר טסטים ,חפש אחד שמעסיק ערבים(רובם כאלה, תקן אצלו את ההגה(לפי מה שהבנתי יש לך גם בעייה בהגה),ובקש מאחד העובדים בשושו שיעבירו לך תרכב*** תרכב = את הרכב *** טסט, תן לו 100 ש"ח וסגרת תבסטה. *** תבסטה = את עמדת ממכר הירקות ***
שלום.

צר לי אבל לדעתי מקומך לא איתנו בפורום!!!

אנחנו מנסים לקיים פורום על רמה ורצון טוב לעזור לזולת,

איין לי ולהרבה אחרים כוונה להפוך את הפורום למשהוא זול הנותן

דוגמא שללית לחברה.

כמו כן הגיעה הזמן שתבין שהטסט הוא בשבילך וביטחון כולם.

אים בוחן פסל ברכב שלך את מערכת ההיגוי זה תפקידו ותגובתך ללכת,

למכר היא גרועה וגובלת בחוסר אחריות.

אגב לרוע מזלו הוא לא יכול ללכת במקום אחר לסיים את הטסט ולמה?

עקב נסיון מיצטבר מכירים כולם את ה"קומבינות" והוא חייב רוצה או לא רוצה

לסיים את הטסט באותו נכון שהלך בפעם הראשונה וטוב שכך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני ל צודק

עמית אדם נהדר, עוזר לכולם ונותן תשובות נכונות. ובאמת שיש פה מנהלים ברמה גבוהה, עמית , עושה עבודה נהדרת פה (ואם אני לא טועה, בהתנדבות?) , וגם שמר, שתמיד עוזר במקריי צרה ברכבים צרפתיים :-)

ואביעד, לא מכיר אותך אבל רק שתדע, זה מאוד לא יפה לקרוא ככה לאדם, שנמצא כאן בפורום. ועוזר רבות

ואם הוא הכשיל אותך בטסט, אני בטוח שהסיבות היו מוצדקות. אתה יודע כמה פעמים הכשילו אותי בטסט? תאמין לי שלא הלכתי לקלל שום אדם, ושום טסטר. (טוב חוץ מפעם אחת ביפו. אוטו חדש, הרגע יצא מהחברה, פירק לי את כל ההגה , ועשה לי נזק בשווי 3 אלף שקלים)

פורסם

אני מאמין שהוא אמר את דבריו באי-הידיעה שה-"טסטר" הידוע כעמית נוכח איתנו בפורום.

ובנוסף לכך אני מאמין שדבריו (הלא מכובדים) לא נאמרו בלב שלם/בכוונת תחילה, אלא מתוך עצבים בלבד/התבטאות ללא כוונת זדון.

שבוע טוב ושקט לכולם, :-)

אורן.

פורסם
אני מאמין שהוא אמר את דבריו באי-הידיעה שה-"טסטר" הידוע כעמית נוכח איתנו בפורום.

ובנוסף לכך אני מאמין שדבריו (הלא מכובדים) לא נאמרו בלב שלם/בכוונת תחילה, אלא מתוך עצבים בלבד/התבטאות ללא כוונת זדון.

שלום.

אני לא מבין מה זה קשור ועל טסטר אחר זה בסדר מה אתה מגן?

שידע להתנצל!!!

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...