Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה החלה אצלי בעיה של התעבות מים בתוך הפנס הקידמי

התופעה מתבטאת בטיפות ואדים שמופיעים על הצד הפנימי של כיסוי הפלסטיק השקוף

על מנת לאפשר לטיפות להעלם אני מוציא את אחת הנורות ולאחר כמה שעות הן מתאדות החוצה.

קראתי קצת בפורום ובעוד כל מיני מקומות שהפתרון לכך יכול להיות לפרק את הפנס לגמרי מהרכב ולאטום אותו מסביב עם סיליקון.

הבעיה שברכב שלי (סוזוקי סוויפט 2008 ) פירוק הפנס דורש פירוק הפגוש והגריל.. מה שלא כל כך מה לי להתעסק איתו בשביל איטום כללי ולא ממוקד.

שאלתי היא אם מישהו מכיר נקודת תורפה ספציפית בפנסים מסוג זה או אחר שממנה יכולים לחדורמים שאבדוק נקודתית לפני שאפרק לגמרי את הפנס.

פורסם

אל תתעסק עם אטימה חבל על הזמן ועל הכסף שלך, נגיד ואטמת נקודות מסויימות ולבסוף לא פתרת את הבעיה אז שוב פעם תפרק ותחזור על אותה פעולה. היום יש פנסים תחליפיים לרכב הזה בפחות מ 400 ש"ח. החלפת שכחת...

פורסם

זה קטע חדש הפנסים התחליפיים ?

כי בעבר כשהייתי צריך להחליף פנס תמיד חיפשתי מפירוק

לאחרונה פתאום שמעתי ממספר כיוונים על האופציה לתחליפיים

פורסם
זה קטע חדש הפנסים התחליפיים ?

כי בעבר כשהייתי צריך להחליף פנס תמיד חיפשתי מפירוק

לאחרונה פתאום שמעתי ממספר כיוונים על האופציה לתחליפיים

ממש לא, יש שוק של תחליפיים לא רק שלא פנסים

פורסם

תחליפי לא בהחרך יתן פיתרון לטווח הארוך, אצלי במזדה החלפתי לתחלופי באותה בעיה בדיוק ואחרי 4 חודשים המצב חזר כמו שהיה עם המקורי, בסופו של דבר אחרי חפירה ברשת עליתי על בעיה שמאזדה מכירה במחלה הזו ומחליפה פנסים על חשבונה, השגתי פנס מקורי עכור ב200 שקל נגשתי למאזדה וקיבלתי זוג חדש, כבר 4 חודשים אצלי באין שום בעיה.

בכל אופן הייתי מפרק את הפנס אוטם אותו עם RTV שקום/אפור/שחור שאפשר לקנות בטמבוריה וסוגר עיניין הכל ביחד(כולל פירוק במוסך) לא יעלה לך יותר מ300 שקל, פירוק טמבון לא כ"כ מסובך כמו כן פירוק הפנס גם.

• תוכן חדש...