Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיצובישי לנסר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב אמין מאוד, צריכת דלק כ 1:10 ( לא מהטובות, אבל גם לא חריגה לרעה ).

יתרון - מחיר ( הכי נמוך למשפחתית יפנית מאותו השנתון, ביחד עם סובארו אימפרזה ).

יש מאות רכבים במצב שחוק ( אחרי ליסינג /השכרה ). מתוך הערימה הזאת של רכבים במצב ירוד צריך למצוא אחד במצב שמור. צבע מטאלי כנראה לא מספיק איכותי לאקלים שלנו - דהוי ומתקלף יותר מאשר ברכבים אחרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי כזו.שנת 2006 ,90,000 קמ.אמינה מאד.בעיניי נראית טוב לשנתון.לא חסכוני בדלק בכלל ,מחירי חלקים וטיפולים מגוחכים.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

בדיוק נפטרתי מלאנסר 2006 לפני חודש. הנה הדעה שלי אחרי 3 שנים עליו:

יתרונות:

* אמינות - יחסית לגיל, לקילומטראג' (163K במועד המכירה), ולהתעללות שהעברתי אותו, הוא מחזיק לא רע. פעם אחת התפוצץ הרדיאטור אחרי שעליתי על מהמורה, אבל חוץ מזה לא היו תקלות חריגות.

* תמרון - ללאנסר יש התנהגות כביש סבירה פלוס. הוא אוחז טוב גם בפניות מהירות, ומשרה ביטחון בנהיגה. ההגה כח הקלאסי משדר בצורה טובה מה שהרכב עושה, והוא אף פעם לא הולך למקומות שלא התכוונת שילך אליהם.

* רוחב - משהו שאני מעריך מאוד ברטקוספקט עכשיו שאני על הגולף, זה הרוחב של הלאנסר. 170 ס"מ נותן לך בקלות להשתחל למקומות חנייה צרים ולעקוף ביתר קלות על כבישים צפופים. זה גם לא משפיע לרעה על מרווח הפנים.

שונות:

* סאונד - ללאנסר יש אחלה רמקולים, אבל המערכת שבאה עם האוטו לא יודעת לנצל אותם כמו שצריך. אחרי שהתקנתי באוטו רדיו-דיסק של Pioneer איכות השמע השתפרה באופן ניכר.

חסרונות:

* צריכת דלק - כמו שנאמר מעלי, גם אני השגתי בלאנסר צריכה של 1 ל-10 בעיקר בנסיעה בינעירונית, אבל רק בחורף כשהמדחס לא עובד. בקיץ עם המזגן הצריכה גברה ל-1 ל-9. אלה נתוני צריכה שמתארים רכב מנהלים עם מנוע גדול, לא רכב משפחתי עם 1.6, לפחות לא בימינו.

* תיבת הילוכים - רק 4 הילוכים. אני מניח שאין צורך לפרט על ההשלכות של זה.

* מתלים - המתלים מאוד נוקשים, ומרגישים איתם כל שריטה ועיוות באספלט. אמנם כדאי לך לקחת את ההערכה הזאת עם קמצוץ מלח, כי אני לא יודע אם הבולמים ברכב שלי הוחלפו אי פעם מאז שהוא עלה על הכביש, ובבדיקה שביצעתי לפני המכירה נאמר לי שהם "גמורים".

* מנוע - זה, מבחינתי, מה שהורג את הרכב הזה. מנוע 98 כ"ס אטמוספרי ברכב ששוקל יותר מ-1,200 ק"ג מתורגם לרכב עצל ואיטי עם זמינות כח אפסית. האצות במהירויות ביניים ובעליות הם דברים שהלאנסר פשוט נכשל בהם.

אם עיקר הנסיעות שלך הן בתוך העיר על כבישים ישרים, זה לא יפריע לך יותר מדי, אבל אני נוסע בעיקר על גבעות (ראש העין) ובבינעירוני, ובתנאים האלה המנוע הזה עיצבן אותי כל יום מחדש.

סה"כ, רכב סולידי. אם המנוע האנמי לא מתריע אותך, יכול להיות שהוא יתאים לך.

אני, לעומת זאת, לא סתם השתמשתי במילה "נפטרתי" במשפט הפתיחה, ואישית לא הייתי מתקרב יותר לרכבים עם ביצועים כאלה.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

היה לנו במשפחה את הרכב הזה רכב אמין מאוד 8 שנים 0 תקלות טיפול פעם בשנה וזהו

צריכת הדלק באמת בינונית ברכב הזה בפורד פוקוס 2005 שקיבלתי תקופה מהעבודה שמה הצריכת דלק זוועתית יותר

סך הכול רכב שנותן תמורה מצוינת למחיר שלו

פורסם (נערך)

הייתה לי לתקופה קצרה רכב כזה משנת 2008.

בגדול מדובר ברכב מאוד פשוט, אין לו שום אבזור מיוחד (אין שליטה מההגה, בקרות למיניהן וכו') , ולדעתי כולם מגיעים עם אזעקה ונעילה מרכזית+קודנית מבית פוינטר (בעע).

הרשמים שלי מהרכב שהיה לי, וסליחה אם אני חוזר על דברים : (אגב הוא היה במצב הכי חדש שאפשר לתאר ואני לא מגזים. עם 70K ק"מ).

*לרכב מנוע חלש יחסית עם תיבה אוטומטית בעלת 4 הילוכים, בכביש המהיר אני אישית הרגשתי מאוד מוגבל ובמיוחד בעליות, עם רכב כזה צריך פשוט להנדס עקיפות, שכן קיק דאון באוטו הזה מייצר יותר רעש ופחות תאוצה.

(לא נשווה למונדאו הנוכחית שלי) לאחי יש פורד פוקוס 2006 גם עם מנוע 1.6 וגם עם גיר 4 הילוכים והרכב הזה טורף את הכביש המהיר לעומת המיצובישי.

*תא הנוסעים, בנוי סה"כ מחומרים לא רעים (לדעתי) והדשבורד דווקא היה לטעמי, והטאצ' של לוח השעונים הלבן היה נחמד ביותר.

*לגבי אמינות, רכב כזה עם היסטורית טיפולים טובה ומסודרת יגלה אמינות מוחלטת, ובשילוב עם טיפולים וחלקים זולים זה ממש נחמד.

*צריכת הדלק גבוהה מאוד בסביבה עירונית, מחוץ לעיר המצב סביר. רק לצורך השוואה עברתי לפורד מונדאו עם מנוע 2.3 ואני לא מרגיש בשינוי בצריכת הדלק.. בכלל..

*המזגן של הרכב היה מצוין.

*דבר שהפריע לי מאוד הוא, אי היכולת לקפל את המושבים האחוריים כדי להרחיב את תא המטען. *מה שכן, לכיסאות האחוריים היו עיגוני isofix .

*לגבי הרמקולים, אחלוק על קודמי, הרכב שלי היה מצויד ברמקולים פח אשפה, פשוט זוועתיים. (לא יודע למה) וגם מערכת יקרה מאוד של pioneer לא שיפרה את המצב.

*לגבי ביטוח, אני שילמתי על מקיף + חובה 3.5K. טסט כ1100 שקל.

מבחינת שוק, השוק ער מאוד! בטח בהשוואה לפורד, אני מכרתי את הרכב שלי תוך שעתיים (!) במחירון משוקלל שזה 25000 ל2008.

הסיבה שהתקרבתי לאוטו האפור הזה מלכתחילה היה הקרבה (קניתי משכן) והמצב הסופר דופר נדיר שלו. ההתלהבות לא החזיקה הרבה זמן ומכרתי בדיוק מהסיבה שהאוטו אפור ומשעמם.

(לא שמונדאו זה איזה אלפא מעניינת כן?, אבל עדיין..)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

על הנייר, מבחינת ביצועים +- כמו הלנסר (ז"א גם מאכזבת), מבחינת כל השאר אני מאמין שמה שקודמיי כתבו נכון לא יודע מנסיון.

מה גם שאני בטוח שהנסיעה בסוברו תהיה יותר נוחה, כי הנסיעה בלנסר (מה שלא ציינתי) לא נוחה בכלל!! כל אבן קטנה על הכביש תורגמה בצורה נוראית אל תא הנוסעים.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

ברשותי לאנסר 2005 יד שלישית שנרכשה לפני כ-5-6 שנים, לא חושב שיש כזה הבדל אלא אם מדובר בצורה החדשה.

בסך הכל אחלה רכב, אמין מאוד, משרת תפקוד יום-יומי.

קח בחשבון שצריכת הדלק אצלי כנראה משחיקה גם של נשים, בתוך העיר (רוב הנסיעה שלי) 8.5 ק"מ לליטר, בנוסף תאוצה של הרכב מהמקום מאוד מאוד מאוד איטית, וכך גם ההאצה. דבר נוסף שהבנתי שיש בעיה בלאנסרים זה בעת נסיעה לאחור הבלמים שורקים זה משהו שידוע רכב הבא אני הולך לבדוק את זה טוב טוב וכנל לגבי תאוצה מהמקום.

בסך הכל לא חושב שאני ימכור את הקווח יחזיק אותו עד שישבות, אני מרוצה בסך הכל הכללי

כיום : Mazda 3 Spirit 2015

אמצע: S60 T4 2016

התחלה : לאנסר 2005

פורסם
ברשותי לאנסר 2005 יד שלישית שנרכשה לפני כ-5-6 שנים, לא חושב שיש כזה הבדל אלא אם מדובר בצורה החדשה.

בסך הכל אחלה רכב, אמין מאוד, משרת תפקוד יום-יומי.

קח בחשבון שצריכת הדלק אצלי כנראה משחיקה גם של נשים, בתוך העיר (רוב הנסיעה שלי) 8.5 ק"מ לליטר, בנוסף תאוצה של הרכב מהמקום מאוד מאוד מאוד איטית, וכך גם ההאצה. דבר נוסף שהבנתי שיש בעיה בלאנסרים זה בעת נסיעה לאחור הבלמים שורקים זה משהו שידוע רכב הבא אני הולך לבדוק את זה טוב טוב וכנל לגבי תאוצה מהמקום.

בסך הכל לא חושב שאני ימכור את הקווח יחזיק אותו עד שישבות, אני מרוצה בסך הכל הכללי

אם כך ,תחזיק אותו לנצח.זה רכב שלא שובק אף פעם...[emoji6] .

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

לחיוב: רכב אמין מאד, יביא אותך מ A ל B. יחסית מרווח והטיפולים זולים

לשלילה: בנסיעות ארוכות לא היה נח (הייתי ממש מתעייף והגב היה כואב ), לא חזק במיוחד, אבל יעשה את העבודה

צריכת דלק גדולה, בערך 1 ל 9 בתוך העיר

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

^ מחזק, נסיעה מאשדוד לאילת פירקה לי את הצורה בלנסר, הגב כאב מאוד מאמצע הדרך בערך.

סתם לצורך השוואה, לאחרונה, יצא לי לנסוע גם במונדאו 09 וגם במרצדס C קלאס לאילת (לא השוואה הכי הוגנת :)) וירדתי משניהן רענן לחלוטין.

בחזור עם המונדאו אפילו לא עצרתי להתרעננות (כולם נרדמו) אז המשכתי דוך וזה היה ממש לא נורא אדרבה :)

• תוכן חדש...