Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, Lior_Django כתב:

קראת להדר יוסף "לא חלק מתל אביב " ?

לא אני, ״תל אביבים״. אבל זה לא יוצא דופן. ולא מיוחד לתל אביב. בהרבה ערים בעולם יש את החלקים האלה. 

פורסם

בינתיים מסתבר שהמבצע של גינדי לא כזה נוצץ. מדובר בדירות שימסרו לכל המוקדם בעוד 7 שנים, כשבזמן הזה הקונים צריכים לשלם בפעימות (חתימה, היתר בניה וכו׳) סכומים נכבדים וגם להיות חשופים למדד תשומות הבניה.

• מצחיק 2
  • מעניין 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
בתאריך 5.6.2025 בשעה 15:23, farkash7 כתב:

בבורוכב בגבעתיים אתה תשלם 35K~ למ"ר על דירה ישנה בבניין שבור משנות ה-50, ולא לא אמרתי שיש שם תמ"א או שהתחילו שם איזה תהליך של תמ"א שיגמר עוד 10+ שנים. סתם דירה.
דירה כזו אחרי תמ"א עם מרפסת ממ"ד ומחסן זה כבר נושק ל-50K למ"ר.

עכשיו אני נותן אתגר למר גדי, שימצא לי בנאדם אחד שיעדיף לגור בספארי ולא בבורוכוב.
אולי אתגר יותר "פשוט", שימצא לי בנאדם אחד שיעדיך לגור בספארי ולא בשדה דב.
מדגיש שוב, ביקשתי בנאדם לא גורילה.

בתאריך 5.6.2025 בשעה 18:08, יבגניפ כתב:

אתן דוגמא לאחד שלא: אני. לפני כמה שנים, כשזה היה רלוונטי, אני זוכר שיחה מצחיקה עם אמא שלי, שניסתה לשכנע אותי שאני יכול לחפש דירה על דרך הטייסים, כי זה "גם בת"א ויותר זול שם". אחרי שצחקתי עליה כמה דקות בקול רם, הסברתי לה את ההבדלים ולמה זה לא עתיד להיות ת"א בעתיד הנראה לעין.

זה אגב לא נכון כמובן לגבי חלק מהשכונות ליד, כמו ביצרון ויד אליהו. לא יודע אם אישית הייתי רוצה לחיות שם גם היום, אבל הן בהחלט עוברות מהפכה.

להורים שלי יש דירה להשכרה בשתולים, יש שם המון משפחות עם ילדים שמחפשים איכות חיים בלי להתרחק יותר מדי מתל אביב. יש ביקוש חזק מאוד לשכירות שם.

עם כמות הבניה בדרך הטייסים - אין שום סיבה שלא תהיה שם שכונה חזקה וטובה.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם

אף אחד לא אמר שאין שם פוטנציאל.
בסך הכל אמרתי שיש מקומות עדיפים (לפחות בעיני) באותה רמת מחיר,  האזורים הטובים של גבעתיים שגובלים באיילון למשל.
הפרוייקט הזה בשדה דב מתומחר באותה רמת מחיר ועל פניו גם היה עדיף, רק שממה שדווח לנו עכשיו יהיה מוכן רק בעוד 7 שנים... אז כנראה שהוא לא רלוונטי.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

בהמשך לויכוח שלכם,

כתבה מעכשיו:

https://www.calcalist.co.il/real-estate/article/r1vr4spqxg

אחרי הורדת המחיר: גינדי החזקות מכרה 450 דירות בשדה דב בפחות משבוע

מדובר ב־63% מתוך 708 דירות בפרויקט. נתונים אלה כוללים 90 חוזים חתומים ו־360 רוכשים שילמו מקדמה ואמורים לחתום על חוזה בימים הקרובים. בקצב זה תושלם המכירה בתוך שבועיים-שלושה

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

מה המחיר הממוצע שם ביחס למחיר הממוצע בארץ?

כמה מהרוכשים הם משקיעים/משפרי דיור וכו'?

מה הגילאים של הרוכשים?

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם

מי הם הרוכשים לא ממש מעניין.
המחיר הממוצע למ"ר אצלם רשום.
בגדול המחיר פצצה ביחס לת"א. הבעיה שהם מתחייבים על לוח זמנים שבו הדירה יכולה להיות זמינה רק בעוד 7 שנים.
יש רוכשים שזה כנראה מתאים להם כי נראה שהביקוש גבוה.

פורסם
לפני 15 שעות, Lior_Django כתב:

מה המחיר הממוצע שם ביחס למחיר הממוצע בארץ?

כמה מהרוכשים הם משקיעים/משפרי דיור וכו'?

מה הגילאים של הרוכשים?

את זה נוכל לדעת עוד חודשיים עד 3 חודשים, כאשר העיסקאות ידווחו ברשות המיסים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

כבר עכשיו המחיר הממוצע בו נסגרות שם עסקאות ידוע, הם פירסמו את זה.
כנסו לאתר הפרוייקט ותנסו לקבוע פגישה, התור הקרוב הוא לעוד חודש.
בגדול על פניו עשו פה מהלך די חכם. הם ימכרו מהר מאוד את כל הדירות. יקבלו המון מקדמות, יסגרו את כל התזרים של הפרוייקט. לא יהיו להם כמעט עלויות מימון לא ידועות.

אולי זו הגישה שקבלנים מעתה צריכים לקחת, במקום להיתקע עם דירות ולנסות למכור אותן ביוקר עם קומבינות מימון בקצב של דירה בחודשיים במקרה הטוב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

פורסם

אנחנו בשלב של שמיניות באוויר כדי להסתיר ירידה ריאלית במחיר. אין גבול ליצירתיות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...