Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 9.10.2022 בשעה 18:55, Lior_Django כתב:

קשה לי להאמין שהבנק יחכה עשרות שנים ועוד לא יגבה ריבית מפלצתית..

יש כרגע רק בנק אחד שמציע משכנתא הפוכה והוא מגביל את משך המשכנתא כדי לא להגיע לדוגמא שכתבו פה.

שאר גופי המימון חוץ בנקאי שמציעים את המוצר לא מגבילים בזמן אבל מצהירים שהחוב לא יכול לעבור את שווי הבית ולכן יש מגבלת מימון כפונקציה של גיל הלווה.

לדוגמא לוות בן 50 יוגבל ל-15-20% כדי שגם אם ימות בשיבה טובה בגיל 120, גודל ההלוואה לא יעבור את שווי הבית.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני 5 שעות, MiniMiz3r כתב:

אז מן הסתם הם לא מנסים למכור אותה, נכון?

לא

יש דירה בצלנוב בת"א שחיכיתי לה כמה שנים

המוכר רצה למכיר אותה ברווח שמגלם את הפימוי בינוי שיום אחד יהיה

הוא באמת רוצה למכור

אבל אף אחד לא מוכן לתת מחיר שמגלם משהו שיהיה רק עוד כמה שנים אולי

פורסם
לפני 12 שעות, MiniMiz3r כתב:

האם זה נשמע לך הגיוני שלוקח מעל שנתיים למכור דירה? מתי ניסית למכור דירה בפעם האחרונה?

הביאו כאן כבר קישור לנתונים הגיוניים - 16 יום במודיעין, 23 יום בהרצליה, 51 יום בבית שאן. כששקלתי למכור את הדירה שלי לפני שנתיים, מצאתי קונה רציני תוך שבוע וחצי. למזלי בסופו של דבר לא מכרתי.

אני מכיר אישית אנשים שסגרו עם קונה תוך פחות מיום מפרסום המודעה. זה ממש לא חריג.

אז מה המספר הזה מסמל בעצם ?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

זה לא נקרא רוצה למכור. רוצה למכור זה במחיר שוק. 

את זורק כאן הגדרות על ימין ועל שמאל. מי קבע?

מספיק שהוא מעמיד את הדירה שלו למכירה והופ הוא מעלה את סטטיסטיקת 24 החודשים שלוקח למכור דירה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 26 דקות, maxcher כתב:

אז מה המספר הזה מסמל בעצם ?

המספר של הלמ"ס הוא פרק הזמן שעובר מרגע שמשפר דיור מדווח על רכישת דירה שניה ועד שהוא מדווח על מכירת הדירה הראשונה. אין לו שום קשר לכמה זמן לוקח למכור דירה. 

לפני 20 דקות, nev כתב:

את זורק כאן הגדרות על ימין ועל שמאל. מי קבע?

מספיק שהוא מעמיד את הדירה שלו למכירה והופ הוא מעלה את סטטיסטיקת 24 החודשים שלוקח למכור דירה.

לא לוקח 24 חודשים למכור דירה, זה שתחזור על זה לא משנה את המציאות. 

פורסם
לפני 46 דקות, MiniMiz3r כתב:

המספר של הלמ"ס הוא פרק הזמן שעובר מרגע שמשפר דיור מדווח על רכישת דירה שניה ועד שהוא מדווח על מכירת הדירה הראשונה. אין לו שום קשר לכמה זמן לוקח למכור דירה. 

לא הייתי אומר "אין לו שום קשר", הרי הוא מעוניין למכור את הדירה..

לפני 46 דקות, MiniMiz3r כתב:

לא לוקח 24 חודשים למכור דירה, זה שתחזור על זה לא משנה את המציאות. 

יד2 הוא לא גורם רציני דיו בשביל לקבוע דבר כזה לפיו..

פורסם
לפני 48 דקות, Lior_Django כתב:

לא הייתי אומר "אין לו שום קשר", הרי הוא מעוניין למכור את הדירה

אין לו שום קשר, כי הוא לא מעוניין למכור את הדירה *כרגע*. היא לא עומדת למכירה  היא לא מפורסמת, לא משווקת, לא מתבצע עליה מו"מ. הדירה צעמוד למכירה בדרך כלל בקבלת המפתח של הדירה החדשה

לכן, אין שופ קשר למשך הזמן שבו לוקח באמת למכור דירה, דהיינו מרגע ההוצאה שלה לשוק למכירה.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא ייתכן...🤪

לפני שעה, avargel כתב:

אין לו שום קשר, כי הוא לא מעוניין למכור את הדירה *כרגע*. היא לא עומדת למכירה  היא לא מפורסמת, לא משווקת, לא מתבצע עליה מו"מ. הדירה צעמוד למכירה בדרך כלל בקבלת המפתח של הדירה החדשה

לכן, אין שופ קשר למשך הזמן שבו לוקח באמת למכור דירה, דהיינו מרגע ההוצאה שלה לשוק למכירה.

אז הוא משתמש בדירה בתור מה בדיוק?

פורסם
לפני 14 שעות, Lior_Django כתב:

אף לא אחד מהם קנה את הדירה במטרה להרוויח ממנה. לא במכירה ולא בהשכרה. "הגרוע" מביניהם העלה שנתית לפי המדד. (לא תמיד בכולו)

אז הם השכירו לך את הדירה ושילמת להם רק את הריבית של המשכנתא? אם יותר אז הם מרוויחים ממנה. היא נקנתה במזומן ואתה משלם יותר מאת החשבונות? אם יותר הם מרוויחים ממנה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

גר בה? משכיר אותה? מה זה משנה?

אני חושב שאתה לא מבין את הסיטואציה ועל מה מדובר שם בכלל

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...