Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
מה הכוונה, להעיד אותו?

זמן את הפקח לעדות במשפט.

לא, תוכל להאשים את הכלב בכך שהפקח הצליח לפרוץ אליך הביתה...:)

זה שפיץ יפני. הוא לא יצליח לעצור חתול מלהכנס הביתה.

עריכה אחרונה על ידי audiR8

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

מה זה רשיון אחזקת כלב ?

ציפ' וחיסונים שנתיים זה לא זה?, יש עוד פתק? אגרה?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
הדו"ח הוא על העדר רשיון, כך שאין צורך לראות את הכלב (משוחרר או לא), או לסרוק אותו.

לעיריה יש מאגר נתונים ואין קושי לשלוף פרטים על בעלים וכלב ולהפיק דו"ח מבלי לצאת מהמשרד.

אבל הדוח ניתן ביום ספציפי, בשעה ספציפית ובמיקום ספציפי, על ידי פקח.

פורסם

אני הייתי מוודא טוב טוב שהרישום של הכלב תקין לפני שהייתי חושב על משפט.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
הדו"ח הוא על העדר רשיון, כך שאין צורך לראות את הכלב (משוחרר או לא), או לסרוק אותו.

לעיריה יש מאגר נתונים ואין קושי לשלוף פרטים על בעלים וכלב ולהפיק דו"ח מבלי לצאת מהמשרד.

אולי זה השכן שמנסה להציק לך, אולי יש טעות במחשב, זה לא משנה. כל שעליך לעשות הוא לשלוח דרישה לביטול הדו"ח עם צילום רשיון בתוקף (למקרה שהמחשב שלהם לא מעודכן משום מה).

אם כך, אני מניח שהדו"ח הונפק בשעה המצויינת בתאריך העבירה, אך בשעה זו המחלקה הווטרינרית סגורה.

המחשב מדפיס דו"חות אוטומטית?

פורסם

אני חושב שבהסכם ההעסקה הקיבוצי לציוד IT ואפליקציות שונות (כולל תקשורת נתונים), שעות העבודה של האפליקציות לא מקבילות לשעות הפתיחה של מקביליהם האנושיים.

זה עד לעליית המכונות לשלטון, לפחות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...