Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 שנת 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רואה שהיא נמכרת סביב 70,000 ש"ח ולדעתי זאת עיסקה יחסית אטקרקטיבית.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

המנוע אכן בעייתי. חיפוש יביא לך תוצאות. חלק מהבעיות ניתנות להכלה, אבל מאוד מומלץ לדבר עם מוסך מתמחה לפני רכישה כזו. אם תחליט ללכת על זה, חשוב מאוד לוודא שהרכב מטופל כראוי במקום סביר.

בשנים האלו יש ל-c5 שתי גרסאות עיקריות - קומפורט ודינמיק. הקומפורט מגיעה עם המערכת ההידרו-פנאומטית המוכרת של סיטרואן, הדינמיק בלי. עניין של העדפה אישית, אם כי לטעמי הדינמיק מעט מיותרת (ואם אתה דוקא מחפש משפחתית גדולה מבית psa גם ה-508 היא אופציה). יש גם גרסת אקסקלוסיב, שהיא מאובזרת יותר ועם שינוי כלשהו במתלים, אבל היא גם יקרה ונדירה יותר. (ובמאמר מוסגר יש גם גרסת אקסקלוסיב עם מנוע 2.2 דיזל, יחידות ממש בודדות).

בקיצור: אם אתה מצליח לחיות עם המנוע, זה הרבה מאוד אוטו במעט כסף. אבל זה כנראה לא פשוט, ועלול להיות יקר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אוטו מיוחד . רק צריך לבדוק מול מוסך מתמחה לגבי המנוע (אני אישית חושב שמנוע שעבר את רוב מחלות הילדות לא צריך להיות בעייתי).

אפשר לדעת מה השינוי במתלים שיש בגרסת אקסקלוסיב ?

פורסם

לא יודע בדיוק, יש שם מצב "ספורט" שאמור להיות קשיח יותר, יכול להיות שבקרוב אדע ואז אשמח לספר

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

מהניסיון שלי, ההבדל במתלים היה בין EXCL ל-SX/SX-PK, זה היה בדמות מתלים (אולי רק אחוריים) לא נפרדים, ולא קיים בצורה החדשה מ-2009 (08 בסטיישנים) בגרסאות ההידרופנאומטיות.

עריכה: ככה אני זוכר והבנתי בזמנו.

עריכה אחרונה על ידי LPG

ט.ל.ח

• תוכן חדש...