Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה הינה מהי תוכנית הטיפולים שלך?

אם הבנתי נכון : אז הרכב שבידך -סוחב טוב.

הגיר גם טוב,והקילומטרז נמוך .

אז למה לך להחליף שמן גיר דווקא כעת?

לפי מה שתיארת -אין מדיד שמן גיר ,אלא זהו בורג ליד הגיר ...

פורסם
השאלה הינה מהי תוכנית הטיפולים שלך?

אם הבנתי נכון : אז הרכב שבידך -סוחב טוב.

הגיר גם טוב,והקילומטרז נמוך .

אז למה לך להחליף שמן גיר דווקא כעת?

לפי מה שתיארת -אין מדיד שמן גיר ,אלא זהו בורג ליד הגיר ...

יש בורג ? לא ידעתי. היכן הוא נמצא ומה קוטר כלי העבודה עבורו ?

פורסם

אין לי תכנית טיפולים, מעולם לא היתה לי בשום רכב, אני נוסע רצוף ללא תכניות, ככה אני מתנהל כבר שנים, כעת קיבלתי כהפקדה רכב ללא תמורה, אז אני נוסע בלי תכניות.

רק שאלתי על מה להקפיד ? היכן מדיד השמן, ומה איכות המים שהיו בבאגאז' ?

פורסם

זוהר דליה....חברת מוצרי ניקיון ודטרגנטים מקיבוץ דליה....

בוא נגיד שאפילו לשטיפת רצפות לא הייתי ממליץ לך על החומר הזה...

seat leon 1.8 20v

פורסם

ה גיר של ג'נרל מוטורס ?

4 הילוכים קדמיים ?

הוא אמין ? מה דעתך ?

פורסם
זוהר דליה....חברת מוצרי ניקיון ודטרגנטים מקיבוץ דליה....

בוא נגיד שאפילו לשטיפת רצפות לא הייתי ממליץ לך על החומר הזה...

וואוו, תודה שהזהרת אותי

פורסם
איך זה יכול להיות שהיא סוחבת כל כך יפה, הופתעתי !

מכיוון שהמנוע גמע מעט מאוד קילומטרים אז הוא לא חווה בלאי פנימי ולא משנה מה גילו של הרכב. בלאי של גיל הרכב ישפיע במיקרה הזה על חלקי גומי למיניהם אז כדאי גם לבדוק את מצב כל צינורות הקירור, גומיות למיניהם כמו בציריות, מוטות ההגה ותותבי המשולשים.

פורסם
מכיוון שהמנוע גמע מעט מאוד קילומטרים אז הוא לא חווה בלאי פנימי ולא משנה מה גילו של הרכב. בלאי של גיל הרכב ישפיע במיקרה הזה על חלקי גומי למיניהם אז כדאי גם לבדוק את מצב כל צינורות הקירור, גומיות למיניהם כמו בציריות, מוטות ההגה ותותבי המשולשים.

תודה לך, אז אני ממשיך לנסוע ולא נוגע בכלום, מקווה שהיא תגיע ל150K ,ללא בעיות,יש לי פעמיים בשנה טסט

• תוכן חדש...