Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

יש לי פורד מונדאו טיטניום 2012 מנוע 2.0 טורבו אקובוסט..

אני צריך לפי הטיפול הקרוב להחליף שמן בלמים (מבדיקה גם חסר לי שמן בלמים) על הדרך ראיתי שגם חסר לי שמן הגה..

מישהו יודע מה אני צריך לקנות? לבלמים רשום DOT4 אבל של מי של מה? יש סוגים שונים של DOT4?

לגבי שמן הגה אין לי מוסג קלוש מה צריך לקנות..

מישהו יכול לעזור בבקשה?

תודה מראש לכולם

בברכה

אמיתי

פורסם (נערך)

שים לב שמתאריך מסוים יש דרישה לדוט 4 קלאס 6, (LV)

אם אתה לא בטוח מה תאריך הייצור, תקנה אוטומטית קלאס 6. הכי זול לקנות חצי ליטר של נוזל מקורי של רנו אצל אבי.

http://www.justmotor.co.il/Product/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%91%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%A8%D7%A0%D7%95-dot4-class-6

בכל מקרה - נוזל בלם יורד במפלס שלו ככל שהרפידות נשחקות. או כמובן אם יש נזילה במערכת.

לא מוסיפים סתם ככה נוזל בלם. לכן תבדוק דבר ראשון מה מצב הרפידות אצלך.

לגבי שמן הגה, גם הוא לא אמור להיעלם לשום מקום, תוודא שאין נזילה.

http://www.justmotor.co.il/Product/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%9B%D7%97-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%99

מצורף הדף מאוטודאטה עם התקנים :

MONDEO.jpg

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

תודה רבה אבדוק לגבי השמן הגה,,, לגבי השמן בלמים האוטו על 90 אלף, עשיתי טיפול ב 80 ולא החלפתי שמן בלמים, לאחר בדיקה של הוראות יצרן ראיתי שהייתי צריך להחליף אז בכל מקרה אחליף גם אם חסר או לא,, אני צודק נכון?? :-)

פורסם (נערך)

כן הוא מתאים אני אקנה... יש למישהו המלצה ספציפית לדוט 4 קלאס 6?

תיקון טעות... אסף כבר רשם לי לקנות את המקורי של רנו

עריכה אחרונה על ידי amitay_s
פורסם

מה עושים במצב שהרפידות גמורות ואני רוצה להחליף נוזל בלמים ומפלס הנוזל במיכל לא עד הסוף? במילוי נוזל הבלמים צריך למלא עד איפה שהיה גובה המפלס קודם הריקון?

פורסם (נערך)

בדיוק, כי אחרת כשיחליפו רפידות וידחפו את בוכנת הקליפר חזרה למקומה, הנוזל יגלוש החוצה מהמיכל.

אך כמובן שיותר דחוף להחליף רפידות במקרה הזה, הנוזל יכול להמתין...

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

הנוזל שפורד משתמשת במקורי זה נוזל SUPER DOT 4 וניתן לרכוש אותו כאן:

http://www.fordpartsuk.com/shop/ford_super_dot_4_brake_fluid_1ltr_f_1776311_c_1046.htm

לעומת זאת, מבחינת נוחות השגה, רכוש נוזל של חברת ATE SL.6 יש אותו במספר חנויות.

שמן הגה, מומלץ לבצע רענון של שמן ההגה תלוי במצבו וצבעו. צבע השמן יכול להצביע על בלאי כזה או אחר.

לרענון שמן ההגה, רכוש את השמן המקורי הירוק הנדרש ובצע רענון מדי כמה ימים לאחר הנסיעה עד אשר ייגמר השמן.

תמיד אפשר להגזים ולרענן 2 ליטר, לא יזיק הכל תלוי בעומק הכיס שלך.

תשאב את השמן הקודם, מלא חדש עד למפלס המקסימום, כיוון שאם תמלא יותר, השמן מתחמם ומתרחב ונמצא בלחץ, יזלוג החוצה (המכסה בנוי לכך, מנסיון).

• תוכן חדש...