Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

בעבר הייתי מתעסק הרבה בתחום ונהנה לשטוף כל שבועיים \ ליישם הגנות וכו'.

בזמן האחרון אין לי זמן, וגם לא חנייה מקורה, ככה שהשטיפה עצמה מעיקה עליי מאוד.

אני מחפש הגנה, (אוטם) שיחזיק כמה שיותר ושם יהיה קל ליישום. מצד שני, אם יש אוטם שמחזיק חודשיים וקל לישום, ואוטם שמחזיק שנה וקשה ליישום, אני מעדיף את זה שמחזיק שנה.

שמעתי על CARPRO RELOAD, האם באמת, אני יכול לבצע שטיפה טובה, לרסס אותו כמו QD ולקבל הגנה לחצי שנה? מה שחשוב לי ביותר זה שצבע הרכב לא ידהה, כי זה רכב כסוף בין 9 עוד מעט.

יש לי גם מנזרנה PL ופוסו זרוקים איפשהו בבית, אם RELOAD לא יהיה עדיף, אני אשאר איתם.

**ראיתי גם את הציפוי Carpro Cquartz באזור ה200 שח, עדיף להשקיע בו פעם אחת ולתחזק עם RELOAD? האם היישום שלו קל יחסית? אני כנראה לא אעשה פוליש לפני..

עריכה אחרונה על ידי RG1
פורסם

באמת קל מאוד ליישם את reload ונותן הגנה מצויינת, אבל לא הייתי בונה על חצי שנה. ממליץ לך לחשוב על ציפוי שיתן הגנה וראש שקט לשנים.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

מסכים עם דוד, אוטמים למינהם לא באמת מגנים יותר מידי(מUV זמנית מלשלשת ומשפר את קלות הורדת ליכלוך מצתבר)

הגנה לטווח רחוק רק ציפוי נאנו/קרמי או מדבקה יגנו

פורסם
מסכים עם דוד, אוטמים למינהם לא באמת מגנים יותר מידי(מUV זמנית מלשלשת ומשפר את קלות הורדת ליכלוך מצתבר)

הגנה לטווח רחוק רק ציפוי נאנו/קרמי או מדבקה יגנו

מה ההבדל בין הנאנו לקרמי

פורסם (נערך)

RG, כתבתי לא מעט על הרילואד בגירסה האחרונה שלו ועל המעלות הרבות שבו, אל מול מוצרים דומים.

תבצע חיפוש קטן ותמצא את החוות הדעת שלי לגבי המוצר, מקווה שיעזור.

לגבי ציפוי, זה עולם אחר שיצריך ממך לא מעט מאמץ כדי ליישמו באופן ראוי.

אכן אין תחרות בנוגע להגנה לטווח ארוך של ציפוי, לחלוטין לא מסכים עם הקביעה שחומרים קלאסים כגון אוטמים ו-וואקסים ״לא באמת מגנים יותר מידי״, מגנים ועוד איך משלל האלמנטים שיכולים להרע לצבע - כמובן שנדרש ליישם באופן תכוף ובהתאם להוראות.

השאלה היא אם בא לך להכנס לפרוייקט שציפוי יצריך ממך.

לטעמי וממה שקראתי, רילואד יתן לך אחלה מענה ובזול יחסית.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם

תודה על התגובות, האם יש למישהו מושג לגבי הציפוי שפרסמתי? נראה לי אחלה של מחיר.

חשבתי לקנות אותו (למרות שאין לי ניסיון ביישום ציפויים) ולתחזק אותו אח"כ עם RELOAD, מה דעתכם?

החלטתי 'לצמצם' את המלאי, אני רוצה להשתמש במוצרים הבאים, אשמח לדעה -

-שטיפה עם MAXI SUDS II

-הגנה ציפוי

Carpro Cquartz למרות שאני לא יודע אם אצליח ליישם אותו כמו שצריך

-תחזוק RELOAD ובין לבין סתם ONR כדי לנקות (אם אני זוכר נכון, ציפוי דוחה אוטמים?)

-פלסטיקה OPTIBOND

*מה שכן, כחלק מיישום הציפוי צריך לנקות לפני כן טוב וגם כנראה פלסטלינה, על פוליש אני אוותר, השאלה היא האם IPA בדילול כמו שנכתב בפורום מספיק, או שצריך לקנות את הERASER של CARPRO אם כבר אני עושה קניה?

תודה!

פורסם

פעם השתמשתי בזה - http://www.autogeek.net/klashiggloss.html

מחזיק לפי היצרן עד 12 חודשים.

לא יודע אם יש דברים יותר טובים היום אבל מהניסיון שלי זה חומר שנראה עמיד. חסרון שהוא מאוד לא סלחני. צריך לשים כמות מזעריות אחרת קשה מאוד לעשות באפינג. יתרונות שאפשר לעשות שכבות ללא הגבלה (צריך לחכות יום בין כל שכבה) ואז אתה מקבל יופי של הגנה.

פורסם

את הKLASSE צריך להרטיב קצת את המטלית לפני הבאפינג,זה יעשה לך חיים קלים,זה בדוק.

אתה יכול ליישם משהו כמו GYEON CANCOAT,זה הספריי קואטינג העמיד ביותר שיש היום,אחלה מוצר.

• תוכן חדש...