Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אליהו, אני מבין שאתה מגדת עתידות? הטיפו מכונית חדשה יחסית בשוק, מניין לך שהיא אמינה יותר מקיה?

לא אמרתי שהיא אמינה יותר, גם לא פחות, אני אכן לא צופה עתידות...

רק הבעתי את דעתי שהרכב לא משתלם לקניה כלכלית בשום מצב כי במחיר הזה יש חלופות קניה יותר מוצלחות.

אם היה לרכב מחיר שובר שיוויון המצב היה טוב, אך זה לא כך.

פורסם

איזה תת-משפחתית אתה מציע, 301?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

להבנתי הוא מעוניין בתת-משפחתית

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

למה שירצה תת משפחתית? הסגמנט בא למען מטרה למכור גודל משפחתי במחיר יותר זול, כאן לדעתי זה לא קורה.

זה כן קרה ב301 שנמכר ב69,900.

זה לא שהוא רוצה מיני או סופר מיני ואני מציע לו משפחתי שהגודל פשוט לא מתאים לו, אלא אותו גודל רק שבהכל קצת פחות .

פורסם

ב301 הייתה פשרה על האבזור, על מנוע 1.2 ועל גיר רובוטי חד מצמדי עד כמה שזכור לי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה מעוניין ברכב חדש מהיבואן בלבד ותא המטען חשוב אז בדוק את מאזדה 2 דמיו. היא יקרה מה-I25 אבל תא הנוסעים שלה הוא ברמה אחרת לחלוטין ויש לה אבזור בטיחות מקורי שאין ביונדאי.

במאזדה יש המון אבזור, אבל מעבר לזה יש בה המון חסרונות, תא מטען מהקטנים בקטגוריה, אין משענת יד בין המושבים הקדמיים, צפוף מאוד גם מלפנים וגם מאחור ובנוסף לכל היא גם בין המכוניות הקשיחות בקטגוריה, ככה שפרקטית היא לא.

פות"ש גם לדעתי הקניה של הI25 לא משתלמת, אם בכל זאת אתה רוצה לקנות יונדאי , עדיפה הi20 אם היית מרוצה והמנוע והגיר סיפקו אותך, אין סיבה שלא תהיה מרוצה גם הפעם.

אם בכל זאת תהיה מוכן להיפתח לעוד אופציות, הג'אז שהציעו לך עשויה לענות לך על כל הדרישות, יש בה מרחב עצום, היא תהיה זריזה וחסכונית יותר מהi20, וגם תא המטען מצוין בפועל, אני ממליץ לך ללכת להתרשם ממנה במציאות.

לטויוטה אין מה להציע לך, ובקיה הריו החדשה כבר בדרך, את האירופאיות אני לא מזכיר (על אף שיש אופציות נהדרות) כי הבנתי שהן פחות לטעמך...

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

כן, קניתי את הרכב. הגעתי למסקנה שזאת כרגע הקניה המשתלמת ביותר עבורי מבחינת עלות/ תמורה. תודה לכל מי שהגיב וניסה לעזור.

החלטת כבר?

מתלבט כמוך מה לעשות...הi25 מפתה מבחינת מחיר אבל מרגיש מיושן כבר..

פורסם

מסכים עם ההבחנה לגבי הדמיו.

אכן אני מרוצה מה i20 ובינתיים הוא נשאר אצלי כרכב שני. עם זאת ה i25 מביא לי תא מטען גדול יותר משמעותית (164 ליטר) ומנוע חזק בהרבה. לגבי הג׳אז- נראה שהיא קטנה מה i20 ו ה i25 (בסיס גלגלים, מידות פנימיות), תא מטען קטן משמעותית מזה של האקסנט (100 ליטר), מנוע חלש בהרבה. בכל מקרה הפור כבר נפל, תודה על העזרה :)

במאזדה יש המון אבזור, אבל מעבר לזה יש בה המון חסרונות, תא מטען מהקטנים בקטגוריה, אין משענת יד בין המושבים הקדמיים, צפוף מאוד גם מלפנים וגם מאחור ובנוסף לכל היא גם בין המכוניות הקשיחות בקטגוריה, ככה שפרקטית היא לא.

פות"ש גם לדעתי הקניה של הI25 לא משתלמת, אם בכל זאת אתה רוצה לקנות יונדאי , עדיפה הi20 אם היית מרוצה והמנוע והגיר סיפקו אותך, אין סיבה שלא תהיה מרוצה גם הפעם.

אם בכל זאת תהיה מוכן להיפתח לעוד אופציות, הג'אז שהציעו לך עשויה לענות לך על כל הדרישות, יש בה מרחב עצום, היא תהיה זריזה וחסכונית יותר מהi20, וגם תא המטען מצוין בפועל, אני ממליץ לך ללכת להתרשם ממנה במציאות.

לטויוטה אין מה להציע לך, ובקיה הריו החדשה כבר בדרך, את האירופאיות אני לא מזכיר (על אף שיש אופציות נהדרות) כי הבנתי שהן פחות לטעמך...

פורסם

אני מבין שאתה כבר בחרת, אבל לומר שהג'אז קטנה? היא קטנה יחסית מבחוץ, אבל מבפנים היא ענקית, זה כל היופי.

הביצועים של הג'אז טובים יותר משל הi20, את זה אני יכול לומר לך בוודאות, מהi25 היא מעט נחותה, זה נכון.

אבל הפער בצריכת הדלק למול הi25 יהיה משמעותי.

בהשוואות של תאי המטען אתה מסתכל רק על הליטרים, דבר שיהיה לך רלוונטי רק אם אתה מתכוון לבנות שם אקווריום.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

בסיס גלגלים זה מבפנים לא מבחוץ. מה שכן תא המטען שלה אכן גדול משל ה i20

אני מבין שאתה כבר בחרת, אבל לומר שהג'אז קטנה? היא קטנה יחסית מבחוץ, אבל מבפנים היא ענקית, זה כל היופי.

הביצועים של הג'אז טובים יותר משל הi20, את זה אני יכול לומר לך בוודאות, מהi25 היא מעט נחותה, זה נכון.

אבל הפער בצריכת הדלק למול הi25 יהיה משמעותי.

בהשוואות של תאי המטען אתה מסתכל רק על הליטרים, דבר שיהיה לך רלוונטי רק אם אתה מתכוון לבנות שם אקווריום.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

פורסם

הג׳אז מרווחת יותר גם מה-i20 וגם מה-i25. מבחינת תא המטען שלה- הוא גדול ועמוק ועם קיפול של המושב האחורי נוצר שטח מטען ענק ושטוח. החיים הם לא רק מידות יבשות.

פורסם (נערך)

קיפול המושב האחורי הוא סתם בתיאוריה, זה לא פיצ׳ר שאני מתכוון להשתמש בו. גימיק נחמד אבל במציאות כשיש לך משפחה זה סתם חרטא. גם ב i20 המושבים מתקפלים דרך אגב.

ל- i25 תא מטען ענק בנפח של 465 ליטר (110 יותר מאשר בג׳אז). ולא ברור איך הג׳אז יותר מרווחת כאשר בסיס הגלגלים ב i20 וב i25 מעט ארוך יותר. אם הונדה היו מפרסמים מידות פנימיות כמו יונדאי אז היינו יכולים להשוות גם את הפרמטר הזה.

הג׳אז מרווחת יותר גם מה-i20 וגם מה-i25. מבחינת תא המטען שלה- הוא גדול ועמוק ועם קיפול של המושב האחורי נוצר שטח מטען ענק ושטוח. החיים הם לא רק מידות יבשות.
עריכה אחרונה על ידי ITAYYATI
פורסם (נערך)

מה כל כך משנה לך מה שרשום בקטלוג? למאזדה 2/דמיו יש בסיס גלגלים זהה לi20 וi25, בפועל הסכמת איתי שמדובר באחת המכוניות הצפופות בקטגוריה.

בפועל הג'אז מרווחת מאוד, הניצול של מרווח הפנים שם גאוני, זה אחד היתרונות הכי גדולים של הרכב הזה.

לi25 יש תא מטען גדול בליטרים, אתה צודק, אבל בפועל יש את המוטות שתומכים את התא שגוזלים לא מעט מקום, מימד הגובה מאוד מוגבל, ופתח ההטענה קטן, וזה מתקזז עם הליטרים ה"חסרים" ברכב 5 דלתות.

עריכה אחרונה על ידי zivk

• תוכן חדש...