Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תא מטען 354 ליטר לעומת 465 ב i25 ומנוע שמספק 102 כ״ס לעומת 124 ביונדאי..

בנתונים האלה כבר עדיף לי לקנות i20 חדשה..

יש את המג'יק סיטס, שנפתחת לעוד מקום, מתחת לכיסאות יש מקום לשים דברים, לא ביקשת כוח, לפי מה שכתבת.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש את המג'יק סיטס, שנפתחת לעוד מקום, מתחת לכיסאות יש מקום לשים דברים, לא ביקשת כוח, לפי מה שכתבת.

לא כתבתי כוח כי ה 100 כ״ס 1.4 של ה i20 בה אני נוהג היום מספיקה לי..

אבל אם הג׳אז מספקת לי תא מטען כמו ה i20 והיא דומה לה גם מבחינת כוח אז אני לא רואה פה את השדרוג.

גם ב i20 המושבים מתקפלים אבל זה לא באמת פרקטי לדעתי.. בדר״כ צריך תא מטען כשיש אנשים במושבים האחורים

פורסם (נערך)
לפיאט אין שמירת ערך טובה אבל תשב בה וביונדאי ותיראה את ההבדלים.

היונדאי הזאת פופולרית בליסינג ככה שעל ערכה גם לא תשמור יותר מידי.

אם תציג את הדרישות שלך מהרכב אפשר יהיה להמליץ לך.

האמת שהטיפו נראית טוב (לא הכרתי את הדגם) והיא לטעמי, אבל יש לי ניסיון רע עם מכוניות כאלה כשהייתי צעיר ותמים ונפלתי עם רובר שקניתי כי התלהבתי מהניראות. מאז אני משתדל ללכת כמו ילד טוב על יפניות וקוריאניות :)

עריכה אחרונה על ידי ITAYYATI
פורסם

המבחר בשוק היום גדול מאד. רוב הדגמים המוצעים הם בסה"כ טובים ומהמבחר הגדול אפשר ממש להתבלבל. אין רכב "נכון" או "לא נכון" ולכן אם אתה מוצא את ה-i25 כמתאימה לצרכיך - אין מניעה שתרכוש אותה, ונראה לי שבסה"כ תהנה מהרכב.

הסתייגות היחידה היא לגבי קלות המכירה, בשוק הצפוף של היום קשה למכור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)
המבחר בשוק היום גדול מאד. רוב הדגמים המוצעים הם בסה"כ טובים ומהמבחר הגדול אפשר ממש להתבלבל. אין רכב "נכון" או "לא נכון" ולכן אם אתה מוצא את ה-i25 כמתאימה לצרכיך - אין מניעה שתרכוש אותה, ונראה לי שבסה"כ תהנה מהרכב.

הסתייגות היחידה היא לגבי קלות המכירה, בשוק הצפוף של היום קשה למכור.

זהו שהיא מתאימה לי מבחינת תא מטען (חשוב לי מאוד), הכוח שהיא נותנת, האמינות שהיא לכאורה מספקת, ואני אפילו אוהב את איך שהיא נראית.

אני רק דואג לעניין הסחירות ואיכות הפלסיטקה/ ריפודים וכו׳ כי נראה לי שפחות הושקעה מחשבה בנושא (למה לעזאזל הברזלים חשופים בתא המטען בדגם שהוא ״פרימיום״?).. האם הפלסטיקה והריפודים פחות טובים מאלה של ה i20?

עריכה אחרונה על ידי ITAYYATI
פורסם

פרמיום הוא שם של רמת גימור...אל תקח את זה למקום לא נכון

לפחות מנסיון עם דגמים ישנים יותר יונדאי הפלסטיקה מזדקנת בכבוד, ולא - לא נראה לי שיש הבדל באיכות הפלסטיקה/ריפודים בין ה-i20 ל-i25.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
פרמיום הוא שם של רמת גימור...אל תקח את זה למקום לא נכון

לפחות מנסיון עם דגמים ישנים יותר יונדאי הפלסטיקה מזדקנת בכבוד, ולא - לא נראה לי שיש הבדל באיכות הפלסטיקה/ריפודים בין ה-i20 ל-i25.

אם אכן כך, זה מרגיע אותי. להורים שלי יש סוזוקי sx4 שנת 2012 והפלסטיקה שם מזעזעת, הרכב נראה ישן.

לעומת זאת יש לי יונדאי i20 שנת 2010 ואני מאוד מרוצה ממצב הפלסטיקה והריפודים.

פורסם

תהיה מרוצה מהרכב, גם תהנה ממנו כי אתה לא בא עם ציפיות גדולות, אך את ה"בום" תקבל במכירה, לדוגמא כעת מוצע ביד 2 רכב 2016 פרטי יד 01 עם כ20,000 ק"מ ב69,000 שקל לפני מיקוח. זה ירידת ערך גדולה יותר מסגמנט משפחתי יד 01 שיעלה לך אותו דבר וייתן יותר תמורה לאורך כל הדרך.

פורסם

הבעיה של הגאז זה איכות חומרים.

הגאז מאחור מאוד מרווחת ולמרות שתא המטען לפי כמות הליטרים קטן יותר הרי שמרכב 5 דלתות עושה אותה פרקטית יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תהיה מרוצה מהרכב, גם תהנה ממנו כי אתה לא בא עם ציפיות גדולות, אך את ה"בום" תקבל במכירה, לדוגמא כעת מוצע ביד 2 רכב 2016 פרטי יד 01 עם כ20,000 ק"מ ב69,000 שקל לפני מיקוח. זה ירידת ערך גדולה יותר מסגמנט משפחתי יד 01 שיעלה לך אותו דבר וייתן יותר תמורה לאורך כל הדרך.

נכנסתי ליד 2- הרכב שאתה מדבר עליו הוא בנפח 1400 דגם אינספייר, יד 2 מליסינג.

אני מדבר על 1600 דגם פרימיום, ישירות מהיבואן, בעלות פרטית.

פורסם

בגדול אם החלטת כבר אז תתחדש (אל תנסה לקבל אישור להחלטה), הרכב כפי שנאמר בינוני ומטה עם חלופות טובות ומדרניות ממנו, ועומד לפני החלפת דגם.

פורסם

איזו חלופה טובה יותר יש לך ב- 106,000 ש"ח לרכב אמין עם תא מטען מרווח ומנוע 1.6? החלופה היחידה בשרשור הזה היתה הפיאט טיפו, רק שאני לא בדיוק רוצה להיכנס להרפתקה לא בטוחה עם פיאט. ברור לי שבמחיר מחירון יש לי חלופות אחרות אבל במחיר הזה אני לא מוצא כלום.

בגדול אם החלטת כבר אז תתחדש (אל תנסה לקבל אישור להחלטה), הרכב כפי שנאמר בינוני ומטה עם חלופות טובות ומדרניות ממנו, ועומד לפני החלפת דגם.
פורסם

בליסינג 0 ק"מ תוכל למצוא את הקאיה פורטה ב-102490 ש"ח כאן

ואת הניסאן סנטרה ב-109990 ש"ח כאן

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
הבעיה של הגאז זה איכות חומרים.

הגאז מאחור מאוד מרווחת ולמרות שתא המטען לפי כמות הליטרים קטן יותר הרי שמרכב 5 דלתות עושה אותה פרקטית יותר.

גם אני מתעניין בג'אז ידנית ורציתי לדעת איזו בעייה יש עם איכות החומרים ?

פורסם

בדיוק, רק אולי בליסינג 0 ק"מ, על כל המשתמע מכך (יד, בעלות קודמת).

פה אני מדבר על מחיר לרכב מהיבואן.

בליסינג 0 ק"מ תוכל למצוא את הקאיה פורטה ב-102490 ש"ח כאן

ואת הניסאן סנטרה ב-109990 ש"ח כאן

• תוכן חדש...