Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון DIY לסלולרי LG G3 Beat

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעל המכשיר מאוד חכם...עשה לו ניקוי חיצוני קליל עם לחץ אוויר מקומפרסור.

מאז, הצד השני לשיחה לא שומע כלום כשמדברים איתו במצב טלפון רגיל.

במצב רמקול שומע בסדר.

פירקתי את המכשיר, אני חושב שמיקרופון זה חלק שאני מצביע אליו עם מברג. הוא מולחם על הבורד, לא משהו שאפשר להחליף בנפרד. כלומר המכשיר לפח.

20170118_140843.jpg

האם נכון/לא נכון?

אם לא נכון, איך אפשר לתקן את זה?

תודה.

פורסם

מוכר לי ממכשירים שנרטבו קצת,בדרך כלל לאחר כמה ימים הכל חזר למצבו התקין.

חבל לזרוק.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה כתוב על הרכיב?

בדוק בבקשה מה דגם המכשיר האם זה D772

על הרכיב לא כתוב כלום. דגם המכשיר D722k.

מוכר לי ממכשירים שנרטבו קצת,בדרך כלל לאחר כמה ימים הכל חזר למצבו התקין.

חבל לזרוק.

הוא לא נרטב אלא זה קרה בגלל שהכנסתי לחץ אוויר למיקרופון...זה היה מקומפרסור שמוציא אוויר יבש ללא מים.

פורסם

מלחם

צריך להוציא את לוח האם.

זכוכית מגדלת, לא הייתי משתמש באקדח חום למרות שעדיף

לרכיב יש 5 רגלים.

תהליך מאוד דומה.

פורסם
תודה רבה, איך מחליפים אותו?

רכיבים כמו המיקרופון מלחימים בתהליך הנקרא Reflow. אם אין ברשותך תחנת הלחמה לתיקון והלחמת רכיבי SMD וגם משחת הלחמה המתאימה להלחמת Reflow והכי חשוב ניסיון אני מציא שתפנה למעבדה או לחבר שיודע להתעסק עם רכיבי SMD.

גם אנוכי שיש לי ניסיון של שנים בהלחמת רכיבי SMD לא הייתי מנסה להלחים את המיקרופון אלא אם אומרים מכסימום תהרוס את המכשיר.

איזה כייף לי :)

פורסם

הלחמה כזאת זה משהו שבהחלט גדול עלי. מכיוון שניסיון בהלחמות פשוטות יותר יש לי, אני גם חושב שסיכוי שזה יצליח נמוך.

מעבדה לא רלווטית, עלות תיקון לא משתלמת מול ערך המכשיר.

אולי אנסה לארגן בורד שלם ממכשיר עם מסך שבור.

פורסם (נערך)

חפש קצת חוות דעת על היצרנים הסיניים בשרשור הטלפונים הדביק.

הניסיון האישי שלי עם שני שיומי הוא בינוני, והמיזו הוא בשבילי דגל אדום (שני מכשירי m2 mini שהסוללה שלהם נגמרה כעבור שנת שימוש).

עם מכשירי מוטו של לנובו דווקא ניסיון טוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שאלת תם:

למה אתה לא מחליף לטלפון סיני מחברה שיאומי או מיזו? האם באמת כלכלית שווה לך להשקיע בבורד? כי הניסיון שלי עם בורדים מהמזרח הוא לא טוב.

מספר שעות אחרי שגיליתי את התקלה כבר קניתי טלפון חדש (LG G4). אי אפשר היום לעבוד בלי טלפון.

את הישן אני רוצה לתקן סתם מתוך עניין ושיהיה עוד מכשיר לגיבוי. לא מתכוון להשקיע בזה יותר מידי. גם אם לא יתוקן, לא קרה כלום.

פורסם

תגיד מרק, הרדיו שיש לך, למה אתה צריך אותו? לא שווה להתעסק...לא יותר פשוט לדבר בסקייפ או בטלפון?

זה בכלל לא עניין של שווה או לא שווה. ז"א זה לא הכל.

אני יודע כמה עולה המכשיר הזה וברור שאם צריך להזמין בורד ב 300 ש"ח אני לא אזמין. גם לא אקח אותו למעבדה שיתקנו לי אותו ב 300 ש"ח.

אבל אם אפשר לקנות בכמה שקלים או אפילו לקבל ממישהו מכשיר כזה עם מסך שבור אבל בורד תקין, לעשות משניים אחד ולתת להורים מבוגרים או למישהו אחר, אז למה לא?

תיקנתי בעבר כמה טלפונים, בחלק מהמקרים זה הצליח, בחלק לא אבל תמיד אתה לומד משהו חדש ואם הצלחת - זה כייף.

זה כבר "שווה"...

• תוכן חדש...