Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוהל אימות מסמך - אפוסטיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצורך כלשהו אמי זקוק לאימות מסמך בין לאומי - אפוסטיל.

האם מישהו יכול להסביר את הנוהל לקבלת האימות?

האם ניתן לאמת חתימה על מסמך באנגלית?

האם יש צורך באישור נוטריון לפני הפניה לבית המשפט?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי

לא יודע אם זה יעזור אבל, אני התחתנתי בארה"ב לפני שלושה חודשים והייתי צריך אפוסטיל שיאמת את תעודת הנישואין למשרד הפנים בארץ, מה שהייתי צריך לשלוח זה את התעודת נישואין, צ'ק שמשוך על חשבון אמריקאי, מעטפה מבויילת שישלחו לי בחזרה ומכתב שמפרט מה אני צריך (אפוסטיל).

במקרה שלי כל זה נשלח ל - Pennsylvania department of state, המכתב הגיע אלי ארצה אחרי כשבועיים מיום השליחה עם תעודת הנישואין והאפוסטיל.

פורסם

אצלך מדובר באימות של מסמך רשמי של המדינה.

אצלי מדובר בסיפור שונה: אני אמור לחתום על מסמך מסויים ולאמת אותו, כדי שהרשויות בארה"ב יכירו בו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכיוון שעברתי תהליך דומה לשלך מבלי לפרט מה ולמה אציין שהתהליך עולה בסביבות 1000 שקלים. פנה אל עורך הדין ששמו מופיע בקובץ המצורף.

בסופו של יום אתה צריך מסמך עם חותמת כמו בקובץ המצורף.

Page_1.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה ישה.

את המסמך הזה מצאתי היום אחה"צ, כאשר חיפשתי את המידע.

מה שקרה היה שמהמסמך שקיבלתי מעורך הדין האמריקאי התרשמתי כי צריך רק את חתימת בית המשפט, ומשום מה היה חסר לי משהו. המסמך הזה השלים לי את התמונה.

• תוכן חדש...