Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי סיאט איביזה 1.2 tsi ופתאום שמתי לב לתופעה מוזרה בהנעת בוקר הרכב היה פעם מעלה את הטורים עד שהאוטו מתחמם ואז הטורים היו מתייצבים ויורדים ופתאום עכשיו כשהאוטו קר ואני מניע הוא לא מעלה טורים כמו פעם הוא ישר על טורים נמוכים יציבים השאלה אם משהו פה נדפק לא תקין?

אולי זה קשור לרצועת טיימינג?

מבחינת פלאגים הרכב עבר פלאגים לפני 35000 קמ ככה שנראה לי שזה לא מהם וטיפול גדול פילטרים שמן הכל הרכב עבר ממש השבוע אשמח לתגובות של מישהו שיוכל לעזור תודה

פורסם

זה תקין לחלוטין, אצלי בימים קרים בהתנעה קרה הטורים מתייצבים על 900 לעומת ימים חמים שזה על 1100. ככה הרכב מתוכנן.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
שלום חברים,

ברשותי סיאט איביזה 1.2 tsi ופתאום שמתי לב לתופעה מוזרה בהנעת בוקר הרכב היה פעם מעלה את הטורים עד שהאוטו מתחמם ואז הטורים היו מתייצבים ויורדים ופתאום עכשיו כשהאוטו קר ואני מניע הוא לא מעלה טורים כמו פעם הוא ישר על טורים נמוכים יציבים השאלה אם משהו פה נדפק לא תקין?

אולי זה קשור לרצועת טיימינג?

מבחינת פלאגים הרכב עבר פלאגים לפני 35000 קמ ככה שנראה לי שזה לא מהם וטיפול גדול פילטרים שמן הכל הרכב עבר ממש השבוע אשמח לתגובות של מישהו שיוכל לעזור תודה

קרה לי היום גם. תקין לחלוטין.

• תוכן חדש...