Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג׳ו 208

sashatelaviv
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רשמתי בפורום הזה שאני מחפש רכב, נתנו לי כמה עצות שלא ממש עזרו לי

אני כמעט סגור על הפג׳ו 208, בגלל שהרכב הוא בין המרווחים בקטגוריה הזאת ( יש לי אשה ותינוק ) , זול בהשוואה למתחרים, נוח, חסכוני ועל הדרך גם נראה טוב לטעמי.

קיבלתי הצעה לגרסת האקטיב אוטומט חדש מהיבואן כולל חיישני רוורס ואגרת רישוי ( ללא וויז וללא מצלמת רוורס) 90 אלף על הכביש (המחירון שלה הוא 89,000 ללא חיישני רוורס ובליסינג 0 ק״מ האקטיב עולה 85 אלף ללא אגרה, ללא חיישני רוורס )

כשבהתחלה הציעו לי את גרסת אקסס ב85 עם מולטימדיה, וויז מצלמת רוורס וכו׳

הדרישות שלי מהרכב, להחזיק אותו 3 שנים, אוליי יותר, אני מתכוון לעבור איתו בערך 5 אלף קילומטר בחודש, לא כל חודש ( פעמיים בשנה אני טס לפחות כל פעם לחודש ימים)

אני רוצה שהרכב יהיה אמין, ללא תקלות, חסכוני

לא מצאתי רכב אוטומט, טורבו ומרווח חדש במחיר כזה עדיין.

אתם חושבים אני עושה את הבחירה הנכונה?

הרכב יהיה רכב 2017

פורסם

אני חושב(וקצת משוחד) שהרכב מעולה - אבל דווקא בגלל הקילומטרז הרב שאתה עושה הייתי לוקח את הגירסאת דיזל עם הגיר הידני שתהיה הרבה יותר מתאימה ותחסוך לך המון דלק!.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הייתה ירידת מחיר לפיגו שהיא עולה 89 לאקטיב?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באמת מחיר מעולה לכזה רכב,משתלם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הק"מ שלך גבוה מאוד, לפי מה שאתה מתאר מדובר ב50K בשנה.

כמו שהמליצו לך אם גיר ידני הוא אופציה לך על גירסת הדיזל. אם ידני הוא לא אופציה יש לך קליאו סטיישן דיזל אוטומטית ב110K. כן אני יודע שזה יקר משמעותית (אולי יש מבצע?), אבל לק"מ כזה הייתי משקיע את האקסטרה. אתה תחסוך לא מעט כסף על דלק, וגם במכירה התייחסו לרכב שלך בצורה יותר סלחנית כנראה. אה הרכב גם מציע מימדים עדיפים וזה יכול לעזור עם התינוק.

חלופה נוספת היא דאצ'יה דיזל אוטומטית. הלוגאן MCV דיזל האוטומטית נמכרת גם ב90K.

זה לא יהיה יפה מבפנים ומבחוץ, אבל זה יהיה כנראה פרקטי גדול ומרווח, יעשה את העבודה וכדאי מאוד בכמות הנסועה שלך.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

לדעתי לך על ה-208. רכשתי 208 אקסס ב-83,500 על הכביש. קיבלתי מערכת מולטימדיה (להבנתי מדובר במערכת הרבה יותר טובה מהמערכת המקורית), חיישני רוורס, מצלמת רוורס ואינטרנט ל-3 שנים.

אכן, מבצע סוף שנה.

9,000 פחות...ועוד - 4,000 על רישוי ואביזרים.

המבצע 9,000 ש"ח הנחה רץ כבר חצי שנה ולדעתי יהיה בתקוף גם במהלך 2017. התמקחתי באולם תצוגה קרוב לשעה... אמרתי להם איפה בדיוק ההטבות של יום מכירות... בקיצור קיבלתי קצת הטבות באביזרים... 50% הנחה על מערכת מולטימדיה (2,000 במקום 4,000), מצלמת רוורס, חיישני רוורס, אינטרנט ל-3 שנים.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

ה 208 היא מכונית נוחה, זריזה, חסכונית ולטעמי נראית מצוין. המחיר האטרקטיבי שלה כעת רק משפר את התמורה.

פורסם

גם אני מצטרף להמלצה על ה 208. זו לדעתי הסופרמיני הטובה בקטגוריה וכעת לאחר הורדת המחיר היא הרבה יותר משלתמת.

• תוכן חדש...