Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, לאחרונה טיפלתי ב S CLASS שהגיעה עם פגמי צבע אשר דרשו טיפול אוהב.

הרכב הגיע שרוט ועבר פוליש דו שלבי באמצעות חומרים של "שול" ופונק בשכבת אוטם צבע-גם מבית "שול"

העבודה נערכה בשבוע שעבר במזג אויר קר במיוחד אבל אני חושב שהתוצאה מחממת את הלב :wink: .

אני מצרף סירטון יוטיוב שמתאר את מצב הרכב ההתחלתי ואת המצב בסופו.

ד"א-מישהו מזהה את המוסיקה?

שלומי.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלומי עבודה מטמטמת כרגיל! אני בטוח שיצאת כולך כואב ותפוס כי זאת חתיכת ספינה לעבוד עליה בקור כזה.

ולגבי המוזיקה - הרצתי שאזאם :-D

וכן, זה זיהה את זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מדהים.

מה סדר גודל של מחיר של עבודה כזאת ?

למה שלא תפנה לשלומי בפרטי לקבל הצעת מחיר? הרי זה משתנה בכל סוג רכב..

ושלומי, מלך.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

וואו שלומי שתהיה בריא

טירוף!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בהחלט תוצאה יפה אם כי אני לו שותף להתלהבות, כי לדעתי מצב ראשוני היה ממש סביר וסביל. אני לא חושב שהיה צריך לעשות פוליש גס אפילו כדי להוריד את הסווירלים. חוץ מזה רכב שחור זה הכי קל לעשות מראה. מה גם שזה יותר פונקציה של חומר ולא עבודה. רכבים בהירים הם יותר בעייתיים.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם
בהחלט תוצאה יפה אם כי אני לו שותף להתלהבות, כי לדעתי מצב ראשוני היה ממש סביר וסביל. אני לא חושב שהיה צריך לעשות פוליש גס אפילו כדי להוריד את הסווירלים. חוץ מזה רכב שחור זה הכי קל לעשות מראה. מה גם שזה יותר פונקציה של חומר ולא עבודה. רכבים בהירים הם יותר בעייתיים.

היית יכול גם להסתפק גם ב״בהחלט תוצאה יפה״ ועדיין היית מעביר את אותו המסר, רק בלי לצאת מתנשא.

רק אומר. :roll:

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

פורסם

חברים,תודה על הפידבקים. כיף לשמוע (-:

עכברוני אמיגו, תודה על הטיפים החשובים. אשמח להיפגש איתך לקפה ואולי אלמד עוד כמה דברים .

שלומי. (-:

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תוכן חדש...