Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכת הסלולר

ash156
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהפתרון למכת השימוש בסלולר בזמן נהיגה הוא לחייב שימוש באפליקציה ייעודית שמנטרלת את הטלפון בזמן נהיגה, פרט לשימוש לשיחות ורק כאשר הטלפון מחובר לדיבורית. זה דורש חקיקה מיוחדת ואפליקציה מתאימה, אבל אני חושב שזה אפשרי. דעתכם?

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שירצה- ישתמש בכל מקרה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

היום ראיתי בחור עם רכב של מוקד כלשהו נוסע ממש לאט, אני עוקף אותו ומה אני רואה ? הבחור נוסע לאט אבל העיניים והידיים על הפלאפון. WTF? לא ייאומן שאנשים עושים את זה.

ותמיד המשטרה לא נמצאת כשצריך...

פורסם

ברור שהתגובה הראשונית היא שזה לא ישים, אבל תחשבו על מצב שבו מי שנתפס ללא האפליקציה מותקנת מקבל קנס של 2000 שקלים. משטרת התנועה תקבל שיניים. כמו כן זו צריכה להיות אפליקציה שאם היא מותקנת היא חוסמת שימוש לא מורשה.

פורסם

אתה לא חושב שאתה קצת מגזים? מה הצעד הבא? אפליקציה שתנטר את המיקום שלי בכל רגע נתון על ידי כוחות הביטחון כדי לשלול שאני לא מבצע פשעים? אולי שהרכב ידווח למשטרה על כל פעם שאני עובר על המהירות?

בוא נלך רחוק יותר, האוטו ידפיס לי דו"ח כל פעם שהוא יזהה שאני מבצע עבירה, זה בטוח ימנע עבירות.

פורסם

אתה לא יכול לחייב התקנת אפליקציה, כי הנהג לפחות יכול תמיד להגיד שהוא לא משתמש בטלפון בזמן נהיגה.

חוץ מזה, זה מחייב שימוש בטלפון חכם ויש אנשים שמשתמשים עדיין בטלפון פשוט או טלפון כשר שסגור לכל האפליקציות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)

אני לא מגזים. מי שמשתמש בסלולר בצורה מסוכנת הוא זה שמגזים וזה ללא ספק הפך למכת מדינה. כגודל הבעייה כך צריכה להיות גם חומרת האמצעים. בסינגפור היתה בעייה של יריקות ברחוב. מרגע שהוטל על העברה קנס של 1000 דולר והיתה אכיפה, הבעייה נגמרה לחלוטין.

עריכה אחרונה על ידי ash156
פורסם

החמרה של אמצעים תמיד מתאזנת עם חוסר עכיפה. זה לא הפתרון. הפתרון הוא הסברה וחינוך הנהגים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כל כך מפריע לך שהמשטרה לא עושה את העבודה שלה [מחוסר תקציבים \ ניידות \ שוטרים או לא משנה מה ] - תתנדב למשטרה ותעזור למנוע את התופעה, יש ביקוש גדול למתנדבים.

מה שאתה מציע הוא חדירה לפרטיות של האזרח.

פורסם
ברור שהתגובה הראשונית היא שזה לא ישים, אבל תחשבו על מצב שבו מי שנתפס ללא האפליקציה מותקנת מקבל קנס של 2000 שקלים. משטרת התנועה תקבל שיניים. כמו כן זו צריכה להיות אפליקציה שאם היא מותקנת היא חוסמת שימוש לא מורשה.

יש לי ווינדוס פון. אין אפליקציה. :lol:

צריך להתחיל מלהחזיר את כמות הניידות הפעילות למצב של לפני כמה שנים.

אם אני לא טועה, כמות הניידות ירדה בחצי, ככה שאין מי שיאכוף.

פורסם
לחייב שימוש באפליקציה ייעודית שמנטרלת את הטלפון בזמן נהיגה, פרט לשימוש לשיחות ורק כאשר הטלפון מחובר לדיבורית.

זה לא ישיג הרבה כי פעולת השיחה עצמה היא גנב הקשב העיקרי, בלי קשר לאופן בו היא מתבצעת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...