Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוחלפה שרשרת טיימינג ביונדאי i10 במסגרת האחריות, לטענת המוכר היה קצת רעש בפניות אז הוא דרש להחליף.

האם כל עוד הרכב עובר בדיקה אז אני יכול להיות רגוע שהכל בסדר?

הגיוני שדבר כזה יקרה לעיתים? זה יכול להצביע על בעיה אחרת?

תודה

פורסם

לא בטוח שהבנתי את הקשר בין רעש בפניות לבין שרשרת תזמון. בדיקה במקרה כזה לא מספיקה - למען השקט הנפשי הייתי הולך למוסך שבו בוצע התיקון (או מורשה אחר) ומבקש הסבר מדויק לגבי מה נעשה ומדוע.

פורסם

הם ידעו להגיד לי את הסיבה להחלפה מעבר ל״הוחלפה שרשרת טיימינג״?

אני יכול ללכת לכל מוסך מורשה?

ובכל מקרה, האם זה דיל ברייקר או שבמידה ואני בודק את הנושא ואין ממצאים אז אני יכול ללכת על זה בראש שקט?

פורסם

בעקרון - החלפת שרשרת לכשעצמה היא לא פעולה בעייתית או עם פוטנציאל נזק. השאלה היחידה היא מדוע זה בכלל נדרש ברכב כ"כ חדש. וכן, לדעתי מוסך מורשה אמור להיות מסוגל להגיד לך מדוע זה נעשה, ואם לא - ליצור עבורך קשר עם המוסך שביצע את זה.

לגבי דיל ברייקר - לא בהכרח. תלוי בסיבה לתיקון ובכמה זמן אתה מחפש, ה-i10 לא נדירה ואם יש לך סבלנות וזמן, אולי עדיף לעבור הלאה.

• תוכן חדש...