Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוסך יבואן רנו יכול לסרב לביצוע התיקון בטענה שהרכב ישן מידי?

יש לי סט אטמים מקורי חדש ואני מחפש מקום שמוכן לבצע את התיקון. למישהו יש המלצה?

מה העלות המשוערת? יש מוסך אחד שנתן הצעה של 2000 ש"ח.

פורסם

לא יודע אם יכול או לא יכול, אבל לא הייתי רוצה שיטפלו לי באוטו במקום שלא רוצים לטפל בו. לא נשמע לי שזה ייגמר טוב.

מניסיון של כמה שנים אני יכול להמליץ מאוד בחום על גבע אם אתה מהמרכז. גם אורן שירותי רכב מאוד מומלץ פה בפורום. גם שווה לנסות. יש גם את שאפט שגם מצויינים, מניסיון במשפחה. אלה מי שמתמחה בצרפתיות במרכז.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אורן ושאפט לא רוצים לעבוד על טווינגו. גבע לקחתי לטיפול פעם ולא הייתי הכי מרוצה. לא ברור מה הבעיה לעבוד על האוטו הזה. כנראה הצפיפות. זה מנוע פשוט שקיים 30 שנה בהמון דגמים של רנו.

פורסם

אגיד לך לגבי מוסך גבע - נסה לנקות את המשקעים. אני יודע וראיתי בעצמי איך הם משתדלים שם להוציא את כל הלקוחות עם חיוך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אגיד לך לגבי מוסך גבע - נסה לנקות את המשקעים. אני יודע וראיתי בעצמי איך הם משתדלים שם להוציא את כל הלקוחות עם חיוך.

אלעד

מצטער אבל אתה טועה בגדול, אני לא מטיל ספק בהמלצות כאן על המוסכים שצויינו, אבל לא כופים על בעל מקצוע עבודה שהוא לא רוצה, במיוחד ברכב ישן עדיף שיטופל בידי מי שתהייה לו הסבלנות והרצון לטפל ברכב, ולא פחות חשוב המקצועיות,

אבל מכונאי שעובד בלי חשק על רכב לא משנה כמה הוא מקצוען יסגור פינות, כנראה גם יעשה נזקים לא ממש בכוונה אלא יותר מזלזול, ואת זה אני ראיתי בשנותיי הקצרות במוסכים!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

קראתי שוב את ההודעה הראשונה.

במוסך גבע לא אמרו לו לא. פותח השרשור לא היה מרוצה. אצל אורן ושאפט לא הסכימו.

אלעד

פורסם

תן לי לנחש למה מוסכים לא רוצים לעבוד על הטווינגו - זו לא הצפיפות. ברכב ישן כל נגיעה יכולה לייצר עוד נזק, ובנוסף כשאתה נכנס לתיקון של משהו, בטח יהיו עוד דברים שימצאו לא תקינים. מצד שני, הבעלים של רכבים כאלו לרוב לא רוצים (או לא יכולים) להשקיע בטיפול, מה שמוביל לקונפליקט כמעט וודאי מול המוסך. למוסכים שתמיד באובר-בוקינג, כמו אלו שהוזכרו פה, אין באמת סיבה לקבל עבודה כזו בלי הכרות קודמת עם בעל הרכב.

ובכל זאת, עם גבע מוכנים לטפל, לא הייתי חושב לשניה. תקלות תמיד יש, בגבע יש פחות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

גבע הוא מוסך של פרנקופילים. כל הפדנטים מגיעים אליהם עם דרישות כאלה ואחרות ולא אחת ראיתי איך הבעלים של המוסך מתגמש ומבין את הלקוח.

להביא חלקים למוסך בדרך כלל זה בעיה.

אבל ברכב ישן כזה, לפעמים זה יתרון.

אלעד

פורסם

מבין לגמרי למה מוסכים לא רוצים לעבוד על הרכב, אני בעצמי נתקלתי בזה עם הסקסו שלי ולבסוף קראתי מלא חומר באינטרנט, פיניתי סופשבוע אחד והחלפתי את האטם לבד.

שקול את האפשרות הזאת ברצינות.

• תוכן חדש...