Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהקשר ואולי בהמשך לשירשור הזה.

רעיונות למישהו איך להפשיר? ואיזה חומר לשים כדי למנוע בעתיד?

בתודה מראש...

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם
כדי למנוע בעתיד אולי כדאי להוסיף קצת מים ירוקים,להזיק זה לא נראה לי יכול....

רעיונות איך להפשיר אין לי, אבל אני מקווה שקודמי לא התכוון למים ירוקים כמו אלו לרדיאטור, אלא למים כחולים עם אנטי פריז, כמו שמוכרים בכל חנות חלפים. זה עולה כ-10 שקלים לבקבוק, ואפשר לקנות נוזל מוכן או כזה שמוסיפים לו מים רגילים במידה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רעיונות איך להפשיר אין לי, אבל אני מקווה שקודמי לא התכוון למים ירוקים כמו אלו לרדיאטור, אלא למים כחולים עם אנטי פריז, כמו שמוכרים בכל חנות חלפים. זה עולה כ-10 שקלים לבקבוק, ואפשר לקנות נוזל מוכן או כזה שמוסיפים לו מים רגילים במידה.

רוני

אתה יודע שב 50 אחוז מהמוסכים שמים מים ירוקים לרדיאטור בטיפולים גם לחלונות שהלקוחות יראו צבע של סבון ??

ולפותח השרשור : ניתן לשים מים מהברז + פטל ומתי שיקפא להכין ברד

JDM :twisted:

פורסם
אתה יודע שב 50 אחוז מהמוסכים שמים מים ירוקים לרדיאטור בטיפולים גם לחלונות שהלקוחות יראו צבע של סבון ??

ולפותח השרשור : ניתן לשים מים מהברז + פטל ומתי שיקפא להכין ברד

וזה טוב להם, כי ...

הרי מים ירוקים עולים יותר ממים עם קצת סבון, לפי מייטב ידיעתי.

בכל מקרה ישנם נוזלים לניקוי שמשה שעמידים בקור, אנטי פריז אם תרצה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מי אמר שבמוסכים כאלה ואחרים שמים נוזל מוכן לשימוש ?!?

במקרה הטוב מוהלים ביחס של 5-95 רק בשביל שיהיה צבע נחמד של נוזל קירור ושבעל הרכב לא יבלבל תמוח ,על הדרך ממלאים לו גם נוזל שמשות

JDM :twisted:

פורסם

כל תמיסה (משהו שמומס במים) קופאת בטמפרטורה שמתחת לאפס ורותחת בטמפרטורה שמעל 100 מעלות. תמיסת סוכר, קוקה קולה ומי ים ימלאו אחר הדרישה שלך, אבל זה ממש לא מומלץ.

קנה נוזל מרוכז לשטיפת שמשות ודלל אותו לפי רצונך. אל תקנה ג'ריקן של נוזל מוכן לשימוש. למיטב זכרוני על בקבוק התמיסה המרוכזת יש טבלה ובה פרוט כמה נוזל יש לצקת למיכל המתז כדי להשיג עמידות בטמפרטורות נמוכות שונות - ככל שתרצה להשיג חסינות לטמפרטורה יותר נמוכה תצטרך לערבב במיכל המתז יותר נוזל ופחות מים.

יוסי

פורסם

תודה על התשובות.

האם הכוונה לנוזל הכחול לניקוי שמשות שיש בכל בית? או שמדובר בנוזל מיוחד?

כמו כן בכדי להפשיר את את הקרח במיכל, מה דעתכם לגבי מים חמים מקומקום חשמלי בתוספת אותו נוזל כחול?

לגבי וודקה.......... אני מעדיף לשתות אותה. :-P

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

המים הכחולים זה לא כמו הנוזל לניקוי שמשות בייתי, אתה יכול לקנות אותו בכל חנות מוצרים לרכב, או בשוק הזה שיש ברומניה :wink: .

בכל מקרה, תקנה דאצ'יה שם לא קופא כלום.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

הנוזל הכחול נקרא אנטי-פריז - תמצא אותו בכל חנות שקשורה לתחום וכן באייס/הום סנטר - שים לב שאתה קונה אנטי-פריז ולא מים ירוקים שזה לרדיאטור, וכן לא מים מזוקקים...

אני אישית אוהב את הנוזל לשמשות - פשוט, יעיל, עם אנטי פריז ובאלה הטובים יש גם מסיר אבנית שמונע הצטברות אבנית וסתימת פיות השפריצרים...

...Carpe Diem

פורסם
שים לב שאתה קונה אנטי-פריז ולא מים ירוקים שזה לרדיאטורQUOTE]

מים ירוקים לרדיאטור גם נקראים אנטיפריז..

GOT סחוג?

פורסם
המים הכחולים זה לא כמו הנוזל לניקוי שמשות בייתי, דניאל.
זהה, אחד לאחד! אותו חומר בדיוק! מים, חומרי ניקוי שלא על בסיס סבון וכהל כזה או אחר.

האלכוהול משמש לשתי מעלות. הראשונה היא לגרום לנידוף מהיר של התמיסה והשניה (ברכבים) כדי להעלות את טמפ' הקפיאה של התמיסה. ניסית פעם להקפיא וודקה?

בברכה

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...