Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש לקנות את הרכב הראשון שלי. התקציב הוא עד 10,000 ש"ח

הלכתי לראות פיג'ו 206 - One Line PK אוטומט 1.6 - 110 כ"ס , 152 אלף ק"מ, יד 3

בנסיעת המבחן האוטו נסע מעולה, ומבפנים הוא מאוד שמור ואסתטי. אך היו כמה דברים שהפריעו לי. אשמח אם תביעו את דעתכם עליהם -

 

- כשבא להתניע לי את האוטו, הכניס את המפתח לסוויץ' וחיכה 10 שניות לפני התנעה. הוא אמר שישנה בעיונת וצריך לחכות שמשהו במחשב יכבה קודם. אחרי שחיכה האוטו התניע בסדר. על מה זה יכול להעיד?

 

- מזגן מקרר אך לא מחמם. בחימום יוצא אוויר קר. הוא גם היה מופתע ולא ידע שזה כך, שכן לא הפעיל אותו על חימום בתקופה האחרונה. על מה זה יכול להעיד וכמה יכול לעלות התיקון?

 

- הרמקולים אחוריים שהתקינו (4/5way , בצורת אליפסה ששקועים במה שמפריד בין השמשה לבגאז'), שרופים ולא עובדים - הוא אמר שזה קרה שהמצבר הלך, ואיתו נשרפו גם הרמקולים. ישנו מגבר שהוא אומר שעובד. מאז הותקן מצבר חדש (לפני שנה וחצי) . גם הרמקולים הקדמיים הרגילים שרופים.

מה אפשר להסיק מזה ? שמעתי שיש בעיות חשמל לפיג'ו, האם זה חלק מזה? מצברים ששורפים רמקולים?

 

בגדול זה הכל,

המחיר המבוקש 9000 ש"ח

ההרגשה שלי על הבחור די טובה, לא חושב שהוא מסתיר משהו או מוכר לי חתול בשק.

מוסיף לציין שזה הרכב הראשון שאני רואה.

אשמח לשמוע את דעתכם על הנושאים הנ"ל

פורסם

הרדיאטור חימום ברכב לא תקין או שבוטל על ידי המוכר (מחלה ידועה).

הגיר האוטומטי ממש לא אמין.

אני הייתי בורח ברגע שהוא המתין 10 שניות לפני ההנעה. רכב צריך להניע מיד. נקודה. עבור הלאה לרכב הבא.

פורסם

היי בתור אחד בעל שני 206 בעברי אני אענה לך לפי הליקויים שמצאת.

 

- אני אישית לא נתקלתי בתופעה של המתנה של 10 שניות אבל זה בטוח לא משהו טוב.מה שהוא אומר לא שווה כלום!

אם זה המכשול היחידי סע איתו ועם הרכב למוסך של צרפתיות ובדוק את העניין לפני קנייה.

 

- כפי שהבחור למעלה ענה לך רדיאטור חימום כנראה תקול וצריך להחליפו, מדובר על סכום לא קטן לכן גם על זה יש לבצע בדיקה והערכת מחיר לפני קנייה.

 

- הסעיף השלישי לא קשור למצב האוטו, אף אחד לא יוריד לך מחיר בגלל שהרמקולים שלו שרופים. לכן זה לא צריך להוות שיקול מבחינתך אם לרכוש או לא.

לשים רמקולים חדשים זה שטויות וכמובן לפי סוג מגבלת התקציב שלך.

לא יודע לגבי מצברים ששורפים רמקולים (אני אישית לא נתקלתי בזה אבל אם רמקול שרוף קונים חדש. רמקולים של פיוניר קדמיים 6.5 אפשר לקנות ב200 ש"ח

אחוריים לא ממש ייתנו לך משהו ברכב הזה.

אם אתה רוצה סאונד טוב שים קומפוננט איכותי .

 

וללא שום קשר אני הייתי ממליץ לך אם כבר לחפש 206 1.6 XT .

היא בעלת יותר איבזור (גם בנושא הבטיחות)

שים לב שלרכבים האלה יש בעיית חום מנוע קשה והם מאד רגישים. בדוק היטב את מערכת הקירור של הרכב לפני קנייה.

רדיאטור, טרמוסטט, משאבת מים, קולר גיר שלא סתום.

חוץ מזה לסכום הזה אחלה רכב

בהצלחה

×
×
  • תוכן חדש...