Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sale סיאט 7-9.12

diller
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע על אילו דגמים ההנחות?

מסיאט רמזו לי שככה''נ תהיה הנחה יפה לאיביזה fr חמש דלתות, אבל לא רצו למסור מידע.

מישהו שמע על משהו?

פורסם

לפי הפירסמום בפייסבוק האיביזה סטייל ב 80900

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הוא עדיין לא הוצג ועדיין לא מדובר בחיסול מלאים.

כן מדובר בדגם וותיק שהיבואן מקבל עליו מחיר טוב וזאת הזדמנות למכור בכמויות.

פורסם

^ האיביזה החדשה תגיע סביב חודש יוני 2017.

כנראה שהיבואן לא ממהר לעשות הנחות גדולות יותר, בשל הביקושים הגדולים.

אני בטוח שיהיו מחירים טובים יותר לקראת ההשקה של הדגם החדש. אם לא בשבועות הקרובים אז בחודשים הקרובים..

בדיוק כפי שהיה עם הליאון דור קודם (1.8T) שנמכרה סביב 120,000, לעומת מחיר לפני הנחה של 160,000.

פורסם
^ האיביזה החדשה תגיע סביב חודש יוני 2017.

כנראה שהיבואן לא ממהר לעשות הנחות גדולות יותר, בשל הביקושים הגדולים.

אני בטוח שיהיו מחירים טובים יותר לקראת ההשקה של הדגם החדש. אם לא בשבועות הקרובים אז בחודשים הקרובים..

בדיוק כפי שהיה עם הליאון דור קודם (1.8T) שנמכרה סביב 120,000, לעומת מחיר לפני הנחה של 160,000.

יהיה לי קשה להאמין לראות 1.8T מהדגם הנוכחי ב 120K גם אם זאת 3 דלתות. אם כך, הסטייל תימכר ב 95K אם לא פחות.

פורסם

בעקבות הודעה שהשארתי חזר אליי מנהל האולם ומסר לי שיש מלאי מאוד גדול של האיביזה fr חמד דלתות כלשונו ולכן אפשר לתת הנחות מאוד יפות ושהוא לא יביא אותי בשביל חמשת אלפים שח הנחה אלא יותר, בשל כאמור המלאים הגדולים שהגיעו עם אונייה לפני שבועיים. לדבריו הנחה כמעט כמו שהייתה על ה3 דלתות ידני

פורסם
יהיה לי קשה להאמין לראות 1.8T מהדגם הנוכחי ב 120K גם אם זאת 3 דלתות. אם כך, הסטייל תימכר ב 95K אם לא פחות.

אתה צודק אך שים לב שזו הייתה רק דוגמא ודיברתי על האיביזה הנוכחית :-D

כמובן שלא יהיו מחירי חיסול על הליאון הנוכחית, מכיוון שמדובר בדגם שנמצא באמצע החיים.

פורסם

כל פעם צצים מבצעים על FR 3 דלתות ידנית ב-90 אלף.

גם המבצע של הסטייל ב-80 זה מבצע שחוזר על עצמו.

אני מאמין שאת ה-FR 5 דלתות האוטומטית אפשר להשיג בסביבות 95-100 אלף לפי המבצעים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

95 אלף זה מחיר טוב לדעתי לfr חמש דלתות עבור אבזור בסה''כ בעוד הסטייל תימכר ב80 אלף במבצע. אין מה לעשות, הfr פשוט נראית הרבה הרבה יותר טוב

פורסם

עדכון -

הייתי היום באולם תצוגה נתנו לי הצעה של 103K עלייה לכביש כולל איתורן וחיישני רוורס- צבע לבן חמש דלתות FR.

מה דעתכם?

המחיר לדבריו 114K על הכביש לפני הנחה.

ב-95K על הכביש הייתי מוכן לקחת. לא הסכימו להוריד לי עוד.

פורסם

לדעתי מחיר טוב בהתחשב שהרכב מאובזר מאוד .

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחיר טוב אבל מחיר רגיל..

קניתי לפני חמישה חודשים עם חבילת WAZE+מצלמה+חיישנים שטוחים+מעמד לטלפון ואיתוראן SAVE ב105 על הכביש.

3 דלתות FR 1.0TSI אוטומטית.

• תוכן חדש...