Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשאל שוב את אנשי הפורום בעלי הנסיון, המוכר באוטוסטור אמר לי שאין צורך להוסיף משהו אחרי הפלסטלינה ויישום הגלייז( אוטוגילם). מה אתם חושבים? אזכיר את המטרה,רכב שחור כמה שיותר מבריק מלא ברק ומראה רטוב ככל האפשר,למען במטרה אשטוף את הרכב, אעבור עם פלסטלינה, איישם גלייז ועכשיו אני מתלבט מה להוסיף, אוטם? ווקס? שניהם? בבקשה מי שיש לו נסיון וידע שירשום , תודה!

פורסם
יש לך חומר מסכך מצוין שקנית ולא שמת לב. תיקח את המר פינק תשים 20 מ״ל בתוך בקבוק שפריצר וזהו.. נוזל מסכך מצוין. אבל בגלל שהנוזל הזה הוא סבון אז חייב לאחר הפלסטלינה לשטוף את האוטו שוב. בהצלחה

תודה!

פורסם

לאחר הגלייז שקנית באמת שום דבר נוסף שתשים לא יוסיף ברק. אבל אם אתה רוצה לשפר את העמידות של הגלייז צריך אוטם צבע מעליו. כמו menzerna pl למשל.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אוקיי תודה! הסתכלתי עכשיו בהמון אתרים וגם פה ולא סתם לא הגעתי לתשובה חד משעמית וחפרתי, אין תשובה חד משמעית.. ראיתי בכל המאמרים שמחוץ לפורום שמיישמים גלייז אוטם ורק אז ווקס!! ופה חלק אומרים שזה גלייז ווקס ואוטם.. ועכשיו אני רואה גם שלא צריך ווקס ואוטם אחרי גלייז... קיצר בילבול

פורסם

כמו שאמרת בעצמך - אין תשובה חד משמעית.

גם אני קראתי המון על סדר פעולות ובאמת יש שתי גישות, בכל מקרה גלייז מיישמים ראשון. על אוטם לא הייתי מוותר גם אם מדובר בגלייז ״היברידי״ שמכיל בתוכו גם אוטם צבע.

לגבי אוטם ווקס גם פה יש המון דעות, באמת אם אתה מיישם אוטם טוב ואחריו ווקס סביר לא מאמין שתראה שום הבדל. גם באוטם יש תוספי ברק שיעשו יופי של עבודה, מה גם שאוטם מחזיק יותר זמן מאשר ווקס.

אני ניסיתי מספר ווקסים ואכן לא ראיתי באמת הבדל גדול שהיה שווה את ההשקעה, הווקס היחיד שבאמת עשה עבורי את העבודה לאחר האוטם זה ה-Black של Chemical Guys, עוד יתרון שהוא סינטטי לחלוטין ולכן העמידות שלו מעט טובה יותר מווקס מבוסס קרנובה. בא לך למרוח גם ווקס? יעשה לך הרגשה טובה? לך על זה, מזיק זה בטוח לא.

אתה לא צריך להסתבך, פשוט תתחיל להתנסות ותראה מה מתאים לך, מאמין שרוב האנשים מנסים מספר מוצרים ודרכי פעולה עד שמגיעים לתוצאה שמספקת אותם.

בהצלחה!

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת ! אני נראה לי אקנה גם אוטם וגם ווקס... עכשיו נשארת ההתלבטות איזה בדיוק...

פורסם

אוטם אני מאוד ממליץ על Menzerna PL אוטם מצוין לכל הדעות.

לגבי ווקס זה מאוד תלוי בתקציב זה נע בין עשרות שקלים לעשרות אלפי שקלים

Sent from my iPhone using Tapatalk

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

לא .. אלפי שקלים כבר קיבלתי הצעה שדחיתי על הסף מדיטיילר שרצה 5 אלף על האוטו.... אקנה אוטם את זה שהמלצת ווקס אני מתלבט בין ווקס שכן מכיל קרנובה או שלא אני לא רוצה להתשגע במחיר... הרכב שחור , יש המלצה ?

פורסם

מבחינת ווקסים יש לך את הפוסו, קולינייט, דודו.

אני אישית משתמש בקולינייט 845 הוא עלה לי 110 שקל עם משלוח, קל לישום והוא מספיק להרבה זמן(אני עם שברולט ספארק והוא אמור להספיק ל10-12 יישומים).

• תוכן חדש...