Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

צריך עזרה דחוף למשהו שקרה לחבר

הוא קנה רכב לפני שנתיים מבלי לעשות העברת בעלות (חברים) , בגלל כמה בעיות שהיו למוכר

לפני חודש לקחו את האוטו לעיקול,

היום האוטו מוצע למכירה לחלקים

האיש שפרסם את הרכב למכירה טוען שהוא קנה את הרכב ממישהו, כאילו שמכרו את הרכב מהעיקול למישהו עד שהגיע למוכר החדש!

מה חבר שלי יכול לעשות?

פורסם

לקחת מחבת ולחבוט לעצמו בראש?

לכתוב 100 פעמים על הלוח "אני אידיוט"?

שיפנה לזה שמכר לו את האוטו, שיחזיר לו את השווי הנוכחי של הרכב, הוא הרי חבר.

ואם הוא לא יסכים, אז הוא לא חבר, ושיתבע אותו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בעיקר לתת לעצמו צ'פחה ואולי שתיים על המצח.

אפילו אם יכול להוכיח שקנה את הרכב מאותו חבר ושילם עבורו, מקסימום יוכל לתבוע את החבר שיחזיר חלק מכספו.

אולם, לפי דבריך אותו חבר במצב כלכלי רעוע כך שמעקלים לו רכבים, סביר להניח שלא יהיה מהיכן לגבות את הכסף גם אם יזכה במשפט.

פורסם

אם הרכב נמכר לחלקים - כנראה שהנזק שנגרם לחבר אינו גדול - שילם שכר לימוד...

אם כבר דנים בהוצאה לפועל קרא את מצ"ב (אין בכך המלצה על דרך פעולה מועדפת)

הוצאה לפועל מן היושר

"לפני עשר שנים לווה ממני קונשטטר 20 לירה לשעתיים. הוא הבטיח להביא לי את הכסף תוך 24 שעות. כיוון שלא הביא, נתתי לו צלצול, אך הוא ביקש ארכה של שבוע ימים. מקץ שבוע ימים הלכתי אל קונשטטר ודרשתי את כספי. הוא הבטיח לסדר את העניין עד יום ב' בצהריים. ביום ה' בערב הלכתי אל עורך דין והלה שלח לקונשטטר אזהרה של עורך דין, לפיה "באם לא יסולק החוב תוך 72 שעות מקבלת אזהרה זו יינקטו כל הצעדים הדרושים". תוך חודשיים לא באה תשובה מקונשטטר, על כן קבע הפרקליט שאין מה לעשות עוד מאחר שהוא לא רוצה לשלם. לקחתי ממנו את העניין והעברתי לפרקליט יותר טוב. תבענו את קונשטטר לדין. כעבור חמישה חודשים נתקיים המשפט. אבל קונשטטר לא בא בגלל מחלה ולכן נדחה המשפט למועד מאוחר יותר בשנה הבאה. אז שוב לא היה משפט מפני שקונשטטר בנתיים נסע לחוץ לארץ. חיכיתי שנה וחצי אך משלא חזר, פניתי אל עורך דין אחר די מפורסם והלה השתדל לחדש את המשפט, אך השופט לא היה מוכן לדון בהעדר הנתבע. ערערנו לבית דין גבוה יותר אך הוא דחה את התביעה בגלל החוק, לפיו אין דנים בבית- דין גבוה כזה בתביעה אזרחית למטה מחמישים לירה. חכינו שנתיים שלוש עד שקונשטטר חזר מחוץ לארץ ואז שלחתי לו ע"י נוטריון עוד שלושים לירה ועיגלתי כך את חובו לחמישים. עכשיו כבר דן בית הדין הגבוה בתביעתנו וחייב את בית המשפט הנמוך לערוך משפט בהיעדר הנתבע. אולם מכיוון שקונשטטר לא היה נעדר, היות שחזר בנתיים מחוץ לארץ כזכור, לכן נדחה המשפט עד בירור נוסף. לקחתי פרקליט עוד יותר נודע והגשנו לבית הדין העליון צו על תנאי נגד שר המשפטים שיבוא וינמק מדוע אי אפשר לקבל את חמישים הלירה שלי מקונשטטר. בא שר המשפטים ואמר שצריך לפנות אל בית המשפט אז חידשנו את המשפט אבל הוא נדחה מפני שקונשטטר ביקש דחיה. הלכתי אל עורך דין הגדול בארץ ותיארתי בפניו את הפרשה. הוא הקשיב קשב רב וייעץ לי ללכת לקונשטטר ולהכות אותו. הלכתי את קונשטטר והכיתי אותו. הוא תכף שילם לי 50 לירה במזומנים. כדאי לפנות אל עורך דין באמת טוב".

אפרים קישון, ספר הסטירות הראשון (ספרית מעריב, 1989) 93)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין על קישון!

סבא שלי תמיד אמר :

"אל תלווה שום דבר (כסף או ספר או פלייר פטנט) אם אתה מצפה שיחזיר לך,

אל תעשה שום טובה אם אתה מצפה שיחזירו לך טובה במועד אחר

והכי חשוב, אל תצפה...לעולם אל תצפה, כגודל הציפיות כך גודל האכזבות"

(ואני תמיד הייתי מתקן אותו שכגודל הציפיות, גודל הכריות).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...