Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה אור, איזה אבזור אפשר לקבל מהיבואן? אשמח לדעת.

לגבי חישוב ההנחה, לחברי מועדון הצרכנות של הוט יש עוד 5% הנחה כך שזה הופך את העסקה לכדאית יותר.

דיסקו, הצרכים הם אכן רגילים וללא צורך בנסיעות ארוכות או עם עליות ביום-יום. עדיין נראה לי עדיף שיהיה לרכב כוח לתאוצה בעקיפות או להשתלבות בכביש מהיר (על פי התגובות כאן).

אם אני מבין נכון ה GTI זו כבר רמת מחירים אחרת...

בדקתי את נושא ההנחה מדובר על 1500 שקל ולא 5% כי זה עד 1500 שקל

בכל מקרה מדובר על הבדל של 12.5 אלף שקל. ואני לא יודע איזה שנה אתה מקבל, כי את הספורטאז אתה יכול לקנות במחיר עכשיו ולקבל 2017.

מבחינת איבזור אני לא יודע מה מקבלים בליסינג

וגם אולי כדאי שתפתח נושא ותשאל כי יש הבדלים ברכישה מליסינג, כל מיני טיפים שנתנו כאן

פורסם
למה מצחיק?

במחיר המצחיק הזה מקבלים רכב אמין מאוד, פוזה. ורכב בין הכי בטיחותיים בישראל.

התכוונתי שזה מצחיק שזה מה שאומרים עליו, הוא "עגלה" ולמרות זאת נרכש ללא הפסקה

פורסם

מה שאומרים עליו אכן נכון, מנוע 1.6 זה אכן מנוע די מיושן, לא חסכוני אך לאחוז ניכר מהרוכשים יספק את הצרכים

בדיוק בגלל זה יש מספר רב יחסית של גרסאות לרכב. כל אחד יכול לשלם על מה שחשוב לו.

פורסם

עשיתי נסיעת מבחן על שני הדגמים, ההבדלים העיקריים מדובר על דגם אורבן (הבסיסי) בין מנוע 1.6 ל 2.0 הן, מרגישים טיפה יותר כח, יש מצב ספורט שבו הרכב "מושך" יותר את ההילוכים וכך מרגישים יותר תאוצה/ניצול נכון יותר של המנוע בניגוד למצב רגיל שבו הרכב מנסה לשמור על "שקט" ולהעביר הילוכים מהירים יותר, יש קרוז קונטרול, ודבר שרשמתי בפוסט אחר וחשוב לדעת, במנוע 2.0 ניתן להתקין וו גרירה למי שמעוניין בכך, במנוע 1.6 לא ניתן ע"פ ההנחיות של משרד התחבורה.

ע"פ זה אני באופן אישי בחרתי באורבן 2.0.

• תוכן חדש...