Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בנוגע לג'יפונים האם ללכת על הדגמים עם מנוע של 1.6 או מנוע של 2.0

למשל הספורטאז שמאד אטרקטיבי במחירי 0 ק"מ.

והשאלה שעולה, מהם ההבדלים המשמעותיים בין הדגמים? האם הרכב עם המנוע הגדול יותר, יציב יותר? בטוח יותר בנסיעה? נוח יותר לנהיגה?

תודה!

פורסם

ב0 קמ הוא אטרקטיבי אתה חושב?

אתה מקבל הנחה של 11 אלף שח 127 במקום 138, הנחה של 8 אחוז שבמקרה הטוב בזמן מכירה זה יוריד לך 13 אחוז. וזה כששמים בצד את האבזור שתקבל ביבואן (שאפשר להוציא), וחווית הקניה.

פורסם

אתה שואל שאלות נכונות אבל לא רלוונטיות.

מי שגר בהרצליה ועובד ברמת אביב, נוסע בפקקים ופעם בחודש נוסע לדודה בחיפה, יכול להסתפק ב 1.6 ליטר.

מי שגר בצפת ועובד בעכו ימצא את ה 1.6 ליטר כלא ממש מתאים לצרכיו.

עכשיו השאלה היא מה מתאים לך?

מבחינת יציבות ובטיחות - אין הבדל בין ה 1.6 ל 2.0 ליטר. שניהם עם מערכות בטיחות מתקדמות מאוד.

בטוח יותר בנסיעה - ללא ספק ה 2.0 ליטר יתן לך יותר זריזות גם לעקיפות, השאלה היא כמה זה רלוונטי לצרכים שלך. עשרות אלפי מכוניות אחרות שנמכרות בארץ יהיו יותר איטיות מה 1.6 ליטר. אני די בטוח שהלנדקרוזר שלי על 170 כ"ס שלו יהיה איטי יותר מהספורטאז' 1.6 ליטר בכל מהירות מתחת ל 150 קמ"ש. זה הופך אותו ללא בטוח?

אגב, גם ה 2.0 ליטר הוא לא GTI.

נוח יותר לנהיגה - לא תמצא הבדלים.

למען הסר ספק, אנחנו מחזיקים ספורטאז' 1.6 ליטר מהדור הקודם והוא מתאים לצרכים שלנו כמו כפפה ליד.

עכשיו מה באמת הצרכים שלך?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

Guest ספורטמוטורי
פורסם

רוב אלה שלוקחים רכבי ליסינג, אם לא תספק להם ברכב ביצועי פורשה 911 אז האוטו עגלה.

ה1.6 ממש לא עגלה, לשימוש רגיל ונסיעה עם משפחה לא תמצא שום בעיה עם המנוע הזה, תוכל לנסוע בכל מהירות חוקית ללא מאמץ מיותר, הוא סוחב בלי דרמה בכל מצב, אך לא תמצא ביצועים מעניינים, גם לא במנוע ה2.0, מנוע ה2.0 בסה"כ הרבה יותר נמרץ וחי.

כך שאם תרצה רכב לשימוש יומיומי רגיל ה1.6 יספיק, אך לטיולים ארוכים וקורץ לך קצת יותר ביצועים לך על ה2.0, לגבי אבזור, אין לי שמץ.

פורסם

מבחינת ביצועים גם ה2.0 לא מתחרה לגיפונים אחרים עם מנועי טורבו,מנועי טורבו ברכבים מקבילים {חוץ ה1.2 של ניסאן} מספקים רמת ביצועים אחרת לגמרי.

פורסם

נהגתי על ה1.6 (לא טורבו) , אחד הרכבים הכי עגלות שנהגתי עליהם, צריך לסחוט המון סל"ד כדי להאיץ מהר, גם תצרוכת הדלק לא משהו יצא לי בנסיעה סבירה עם סל"ד סביר 1 ל-8.

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

תודה אור, איזה אבזור אפשר לקבל מהיבואן? אשמח לדעת.

לגבי חישוב ההנחה, לחברי מועדון הצרכנות של הוט יש עוד 5% הנחה כך שזה הופך את העסקה לכדאית יותר.

דיסקו, הצרכים הם אכן רגילים וללא צורך בנסיעות ארוכות או עם עליות ביום-יום. עדיין נראה לי עדיף שיהיה לרכב כוח לתאוצה בעקיפות או להשתלבות בכביש מהיר (על פי התגובות כאן).

אם אני מבין נכון ה GTI זו כבר רמת מחירים אחרת...

פורסם

הgti עדיפה בגלל המנוע, יש לה מומנט אדיר ובטוח שתרצה למכור אותה, הדגם הזה יקבל העדפה, מה גם שיש תוספות נוספות שמצדיקות את התוספת מחיר ל2.0 אבל ההתלבטות היא נטו בין ה2 לטורבו, לסוע על רכב כזה עם מנוע 1.6 רגיל זה בדיחה

פורסם

מקבלים מהיבואן חיישני רוורס מצלמת רוורס מולטימדיה מגלשים קידמי אחורי ואיתורו. כמה זה יוצא לך מחיר סופי אחרי ההנחה?

זה מצחיק שהרכב הנמכר ביותר בארץ הוא עגלה. אנשים מתעלמים מהצרכים של הנוסע ויוצאים בהצהרות.

• תוכן חדש...