Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר טוב רוצה לחגוג עם בת זוגתו 4 שנים ביחד , מבקש ממני המלצה למסעדה צמחונית כשרה באזור מרכז

הארץ , חשוב שהמקום יהיה נעים ועם אוכל טעים .

תודה מראש

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

יכולה להיות מסעדה צמחונית לא כשרה? פירות וירקות זה לא כשר by default?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא בהכרח, נניח שהמקום פתוח בשבת, למרות שגם לזה יש פתרון.

אבל אני שואל איך אפשר לכתוב אוכל טעים וצמחונית באותו משפט :roll:

פורסם

הרי פרה היא צמחונית, אז אין בעיה להכין ממנה מנה צמחונית

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

וידוי: יש לי בפייס חבר טבעוני.

ראיתי עכשיו שהוא פרסם צק-אין במסעדת אנסטסיה תל אביב ורשם "האוכל הטבעוני הכי טוב שאכלתי בארץ", זה גרר עוד תגובות משבחות על המקום ממלא טבעוניים שיש לו בפייס.

שווה בדיקה

פורסם

אבל אני שואל איך אפשר לכתוב אוכל טעים וצמחונית באותו משפט :roll:

חומוס זה צמחוני

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל מסעדה חלבית כשרה (איכסה) היא "צמחונית" מעצם חוקי הכשרות. טבעוניות זה כבר משהו אחר...

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם

חייב איכותי? אני יכול להציע את מקדונלדס - כי במילא אין שם באמת בשר.

פורסם

בשר או לא בשר, אם להשוות את מקדונלדס למסעדה (ולא למסעדת בשרים טובה) אז תמיד אעדיף את מקדונלדס.

לא זוכר אם בחמש-שש שנים האחרונות עשיתי וי ירוק על מסעדה, לפחות ממקדונלדס יוצא לי אחלה גרעפס

פורסם

יש אוכל לצמחונים ויש אחלה אוכל לטבעונים. השאר זה סטיגמות של אלו שלא יודעים לבשל.

אני ניסיתי כמה וכמה מסעדות ורובן היו בסדר. אחת בלטה מעל כולם וזו מיס קפלן.

גם טובות זה גרין וילג' ומשק ברזילי.

זכאים יקרה להחריד ופשוט אובררייטד.

בלי קשר, האם מסעה לא צמחונית, אבל כזו שמגישה מנות כאלו, תתאים? למשל מסעדה איטלקית טובה?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תבשילים ומאכלים צמחוניים כנ"ל לגבי חומוס, טעימים וחלקם אפילו מאוד. אבל לבנות ארוחה שלמה על טהרת הצמחונות? אין סיכוי. תן לי בשר :twisted:

פורסם
יכולה להיות מסעדה צמחונית לא כשרה?

בוודאי. חלק מכללי הכשרות מטפלים בהימצאות חרקים בירקות, בעיקר בירקות עלים (חסה, כרוב, כרובית, ברוקולי, סלרי, פטרוזיליה, כוסברה ועוד).

מסעדה שאין בה השגחה על ניקיון הירקות (לפי כללי הכשרות, לא סתם שטיפה במים), לא נחשבת כשרה ע"י מי שמקפיד על כללי הכשרות.

• תוכן חדש...