Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני פונה לחוכמת האוף טופיק.

בדירה החדשה מערכת אינטרקום שמחייגת לטלפון הנייד. אני פחות מתלהב מהרעיון ומעוניין לקמבן איזשהו טלפון ליד דלת הכניסה עם סים נטען לצורך העניין.

ניסיתי לחפש טלפונים gsm "נייחים" אבל כל מה שאני מוצא הוא גדול, מכוער ועם אנטנות מוגזמות. מצד שני ניסיתי לחפש עם "מיני טלפון" סיני, יש כאלה עם עיצוב לא רע שיכולים להתלבש בצורה סבירה ליד הדלת, אבל אין אפשרות למעבר סיפקר אוטומטי (כלומר צריך לענות ולאחר מכן ללחוץ על ספיקר)

לדוגמא http://m.ebay.co.uk/itm/112126930621

אם למישהו יש המלצות למכשיר שיראה כמו טלפון נייח קומפקטי (עם שפורפרת) או איזה טלפון מיני שיכול לעשות את העבודה- אשמח לשמוע

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

נוקיה 3100 עם סים פריפייד, למתקן ליד הדלת, עם חיבור קבוע למטען.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה פחות או יותר מה שיש כרגע, אבל זה מכוער פצצות. לכן החיפוש אחרי משהו שיראה יותר אינטרקומי מאשר קומבינה, אם לא ימצא פתרון אני פשוט אוריד את הטלפון מהקיר ואשמור אותו בקערה של השלטים..

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

תחביא את הטלפון וחבר לו דיבורית בלוטוס קטנה של אוטו ובלחיצה אחת זה יענה לשיחה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

חשבתי על זה, אבל צריך גם מקשים (לחיצה על ספרה 1 פותחת את הדלת, לא המענה עצמו)- ואת זה לא הצלחתי למצוא, לפחות לא בתצורה אסטטית.

פורסם

מאור - לא הבנתי. אתה רוצה סלולרי שיהיה ליד הדלת החיצונית או בתוך הדירה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתוך הדירה. האינטרקום החיצוני מחייג למספר נייד שהזינו מראש במקום לנקודת קצה פנימית.

מה שאני מחפש זה משהו שיראה כמו טלפון נייח קטן אבל תומך בסים קארד, או איזה מכשיר נייד אחר שיכול "לעבור" כאינטרקום ("לעבור" מבחינה ויזואלית על הקיר, הנוקיה שיש שם נראה לא במקום ואני רוצה שהקיר יראה נקי).

אם אפשר למצוא משהו כזה עם סים זה יהיה מושלם:

Alcatel-Phones-T16-Black-open-CE.png?itok=p-2Vo1B-

פורסם

אם למישהו יש המלצות למכשיר שיראה כמו טלפון נייח קומפקטי (עם שפורפרת) או איזה טלפון מיני שיכול לעשות את העבודה- אשמח לשמוע.

מכשירי נישה כאלה נמכרים במדינות מתפתחות, בדומה לטלפונים ניידים מוקשחים או בעלי סים כפול.

אם יצא לך (או לחברים) לבקר בסין, טייוואן או הונג קונג, סביר להניח שלא תתקשה למצוא מבחר נאה בכל שוק אלקטרוניקה גדול.

פורסם

איירון-מן, תודה. זה בדיוק המכשיר שדיברתי עליו עם האנטנות וכו', אני מחפש פתרון נקי יותר. אל תשכחו שזה יהיה על הקיר ליד דלת הכניסה.

דריש, אני מאמין שזה הכיוון. אבל עד שזה יקרה... כנראה שאסגור את הפינה עם נוקיה בקערת שלטים :/

פורסם

זאת דירה בבניין, כבר יש מערכת אינטרקום בכניסה, רק שזאת מחייגת למספר טלפון נייד במקום למכשיר פנימי.

אני מעוניין במכשיר שיוכל להיות חלופה לאותה עמדת קצה באינטרקום רגיל, שתהיה על הקיר צמוד לדלת- במקום לחייג לנייד שלי בכל פעם.

פורסם

אתה לא יכול להתקין קו נייח בבית ולהפנות שיחות לשם? לחלופין טלפון VOIP עם מספר מקומי, יעלה גרוש וחצי ויעבוד באותה הצורה.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם

חשבתי על האפשרות הזאת, אבל זה אומר שאני צריך לשלם על קו נייח (שזה בקטנה), אבל יותר חשוב משמע צריך להריץ קו בקיר לכיוון הדלת.

פורסם

בדוק כאן לנייח,

או משהו נייד כאן,

לפי מה שיש לדעתי עדיף הנייד הדק כמו הקישור לאיביי, מאמין שיש לך שם מתח בישבילו?

יהיה באסה להטעין אותו ידנית כל כמה ימים..

• תוכן חדש...