Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב [על בסיס קבוע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום,

לאחר כמעט שנה שיש ברשותי אופטרה 2005, אני מעוניין לעבור לרכב בהשכרה. הסיבה העיקרית היא שבתקופה הקרובה אין לי זמן לדאוג לאחזקה של הרכב(טיפולים וכו').

רציתי לדעת אם יש לכם רכבים ספציפיים להמליץ/מסלולים שכדאי לדרוש מחברת ההשכרה/שאלות שכדאי לשאול/כל טיפ שיכול להועיל במהלך המו"מ וגם שלא תהינה הפתעות בתום תקופת ההשכרה.

בנוגע לרכב:

מחיר שכירות חודשי רצוי: 2,000-2,100.

חריגה: עד 300 ש"ח בחודש.

קטגוריה: מיני/סופר מיני/מיני משפחתי (הזול מביניהם).

שנתון: לא משנה (אם שנתון נמוך יותר מוזיל במחיר, אדרבה. אם לא, לא חשוב).

תקופת השכרה: 4-6 חודשים(לפחות, אולי יותר).

צריכת דלק: בהתאם לקטגוריה.

שימוש חודשי: 1,500-1,900 ק"מ בחודש.

גיל הנהג הצעיר ביותר: 22 (מעל 5 שנות רישיון).

גיל נהג נוסף: 24.

ללא שלילות בעבר, ללא תאונות בעבר, ללא תביעות ביטוח בכלל.

דבר נוסף: מושבים נוחים בהשוואה לקטגוריה, אני סובל לעתים מבעיות גב והייתי רוצה לצמצם את אי הנוחות במידת האפשר.

אני חושב שאלו כל הפרטים.

אני מחפש השכרה שכוללת במחיר: ביטוחים, טסט לרכב, רכב חלופי בזמן טיפול/טסט, טיפולים וכד'.

בקיצור, ראש שקט (אני חושב שכל השכרה כוללת את זה, אבל רק רציתי להדגיש).

אם אתם יכולים לתת ייעוץ היכן כדאי להשכיר, מה התנאים הטובים ביותר שניתן לקבל, איזה רכב בקטגוריות הנ"ל הוא הכי מומלץ מבחינת בטיחות/נוחות, איזה שאלות כדאי לשאול ומה טוב לדעת.

וגם אם יש לכם מחירים, עדיף לי לסגור דרככם מאשר דרך איש מכירות ממולח.

עוד דבר: שמעתי שיש עניין עם תאונות כשמחזירים את הרכב(לא היה לי תאונות מעולם, אבל לעתים כשאנשים חונים הם יכולים לתת מכה לרכב ואולי שריטה) מה הקטע כאן? על כל שריטה יחייבו אותי בפגוש חדש?

תודה רבה לכם מראש על העזרה חברים!

פורסם

היי חברים, זה לא נותן לי לערוך את ההודעה, שכחתי לציין שאני פחות מעוניין בגיר ידני אז עדיף גיר אוטומטי.

בנוסף, אני לא שולל ליסינג תפעולי, פשוט למיטב ידיעתי זה מינ' 36 חודשים התחייבות. אם ההתחייבות היא ל12 חודשים, עליי לדעת מה גובה הקנס במידה ואני מבטל במהלך החוזה.

בנוסף,אני מאזור הרצליה, אז עדיף חברות מאזור השרון-המרכז.

תודה על העזרה!

פורסם

לפחות באלבר ואולי גם באוויס יש אפשרויות לעסקאות מיני-ליס ל 18 חודשים.

מקדמה 8,000-10,000 ש"ח,תשלום חודשי של 650-900 ש"ח (קיה פיקנטו/יונדאי I20) למ שך 18 חודשים.

לאחר מכן,אתה מחזיר את הרכב בלי להתעסק במכירה.

צריך להוסיף עלויות ביטוח.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

תשמע, אלא אם כן יש פה נציג של חברת השכרה פה בפורום את אחד לא יעשה את העבודה בשבילך, ואני באמת לא רואה דרך אחרת חוץ מלהתחיל לברר בחברות ההשכרה. אצל רובן יש מחירים להשכרה חודשית ותתכונן להשתמש בחריגה הדו של 300 ש״ח כי לרכב סביר אתה כנראה מסתכל על כ2500 ש״ח בחודש.

לא אמורה להיות בעיה עם הקילומטרז׳ שלך וכל מה שציינת מבחינת ביטוח, טיפולים, וכו ברור שכלול ברכב שכור.

לא יחייבו אותך על כל שריטה קטנה (כאן יש יתרון אם אתה מקבל מהם רכב שלא הכי נקי חיצונית) אבל על דברים רציניים ועמוקים יותר בהחלט כן. אתה תמיד יכול לבטל את ההשתתפות העצמית, אבל בהשכרה לתקופה כזו זה יעלה לך הרבה ולא כדאי.

לכל החברות סניפים באיזור השרון והמרכז, כולל אוויס הרץ סיקסט פרי וכו

אני שכרתי מאוויס כשלוש שנים.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
לפחות באלבר ואולי גם באוויס יש אפשרויות לעסקאות מיני-ליס ל 18 חודשים.

מקדמה 8,000-10,000 ש"ח,תשלום חודשי של 650-900 ש"ח (קיה פיקנטו/יונדאי I20) למ שך 18 חודשים.

לאחר מכן,אתה מחזיר את הרכב בלי להתעסק במכירה.

צריך להוסיף עלויות ביטוח.

ליסינג פרטי? אני לא מעוניין בפרטי, אני רוצה משהו עם כיסוי מלא, אחזקה, טסט, רכב חלופי הכל כלול.

תודה על התגובה!

תשמע, אלא אם כן יש פה נציג של חברת השכרה פה בפורום את אחד לא יעשה את העבודה בשבילך, ואני באמת לא רואה דרך אחרת חוץ מלהתחיל לברר בחברות ההשכרה. אצל רובן יש מחירים להשכרה חודשית ותתכונן להשתמש בחריגה הדו של 300 ש״ח כי לרכב סביר אתה כנראה מסתכל על כ2500 ש״ח בחודש.

לא אמורה להיות בעיה עם הקילומטרז׳ שלך וכל מה שציינת מבחינת ביטוח, טיפולים, וכו ברור שכלול ברכב שכור.

לא יחייבו אותך על כל שריטה קטנה (כאן יש יתרון אם אתה מקבל מהם רכב שלא הכי נקי חיצונית) אבל על דברים רציניים ועמוקים יותר בהחלט כן. אתה תמיד יכול לבטל את ההשתתפות העצמית, אבל בהשכרה לתקופה כזו זה יעלה לך הרבה ולא כדאי.

האמת שלא ציפיתי שיעשו בשבילי את העבודה, אני נכנס לתחום הזה ואין לי שום ידע מקצועי על מה יכולים לעקוץ אותי, אז רציתי לדעת מהניסיון של חברי הפורום.

2500 ש"ח בחודש לאיזה סוג רכב? קיבלתי הצעה מקל אוטו 2,400 שח על ספארק/פיקאנטו אוט'.

בנוסף, דווקא קיבלתי מאחד מחברי הפורום אפילו הצעה.

האם כדאי ללכת לחברה גדולה או קטנה?(מבחינת מחיר, אמינות וכו')

הבנתי שההשתתפות העצמית היא עד 2,000 שח לתאונה. מעולם לא עשיתי תאונה ולא שפשפתי אף רכב(אני נוהג 5 שנים רצופות), חוץ ממקרה שמישהו נכנס לי ברוורס בחניה לתוך הדלת של האוטו(ואז זה אשמתו), אבל יש מספיק מקרים שבהם אנשים נכנסים לחניה ונותנים מכה קטנה לפגוש וזה דוקא מה שיותר מדאיג אותי(ניסיון לעשות קופה על בן אדם שלא מבין).

סך הכל תאונות רציניות קורות, אבל אני באמת משתדל לנהוג זהיר...

פורסם

השכרת רכב בעלות של 2500 ש"ח לחודש במשך חצי שנה תעלה לך 15000 ש"ח. אם במקום זה תקנה רכב חדש ותמכור אחרי חצי שנה, זה לא יעלה פחות?

פורסם
השכרת רכב בעלות של 2500 ש"ח לחודש במשך חצי שנה תעלה לך 15000 ש"ח. אם במקום זה תקנה רכב חדש ותמכור אחרי חצי שנה, זה לא יעלה פחות?

לקנות רכב חדש? אתה מדבר על "חדש" יד ראשונה 0 ק"מ או "חדש" יד שנייה ממוכר פרטי?

אני לא מעוניין להשקיע זמן על אחזקת הרכב(אני בתקופה עמוסה), לא טיפולים, לא טסט, רוצה רכב חלופי כשהאוטו צריך להיות במוסך.

גם לא מעוניין בלהתעסק בלמכור את הרכב.

מקווה שהסברתי את הצורך שלי.

ובכ"מ, בקשר למחיר, יכול להיות שהמחיר יהיה גם נמוך מ2,500 שח, קיבלתי הצעה מקל אוטו ב2,400 שח, ואני בטוח שיש עוד אופציות אולי אפילו זולות יותר, אני פשוט מעדיף לעשות סקר שוק מאשר לקפוץ על ההצעה הראשונה שקיבלתי.

תודה על התגובה!

פורסם

ד"א,

האם היה עליך לשלם עלויות נוספות כשהחזרת את הרכב? איך הם מתחשבנים איתך בסוף ההשכרה?

ומה לגבי להשכיר מחברות קטנות? האם הן יותר זולות? אין בעיות אמינות?

מכיוון שכבר שכרת רכב, אולי תוכל לעזור לי בשאלות אלו.

תודה!

פורסם

אתה יכול לקחת ליסינג פרטי עם חבילת שירות ( ביטוחים, טיפולים ), כמו שרשמו לך, ל 18 חודשים.

זה יעלה יותר זול מאשר השכרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לשלמה סיקסט יש שורטליס, זה ליסינג תפעולי מלא לחצי שנה עם רכבים משומשים.

אני יודע שהם מציעים את הפוקוס 2012/13 ב 2280 לחודש כולל מע"מ.

פורסם

הבחור לא רוצה להחזיק רכב פרטי כי אין לו זמן. הפוקוס 2012-2013 כנראה יבלה במוסך הרבה שעות. נכון שבטח יתנו רכב חלופי, אבל לא נראה לי שגם התעסקות כזאת בכוונתיו.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אתה יכול לקחת ליסינג פרטי עם חבילת שירות ( ביטוחים, טיפולים ), כמו שרשמו לך, ל 18 חודשים.

זה יעלה יותר זול מאשר השכרה.

אם כך, אולי זה משתלם... הבעיה שאני כרגע לא מתכנן ל18 חודשים, מה התנאי ביטול? גובה הקנס? האם דרושה מקדמה?

למיטב ידיעתי הליסינג הפרטי אינו כולל אפשרות יציאה (ואם כן, אולי זה עולה הרבה), אז יכול להיות שיש משהו שאני לא יודע?

לשלמה סיקסט יש שורטליס, זה ליסינג תפעולי מלא לחצי שנה עם רכבים משומשים.

אני יודע שהם מציעים את הפוקוס 2012/13 ב 2280 לחודש כולל מע"מ.

נשמע מעניין, כרגע זה די מקביל להצעה שיש לי על ספארק ב 2,400 כולל מע"מ (אני משער שההפרש מתקזז בדלק).

הספארק אוט' בהשכרה מקל אוטו.

פורסם

פורסם

כמו שציינו לשלמה יש אפשרות השכרת רכבים מיד שנייה. קרובת משפחה שלי השכירה עד לפני שנה ג'טה כמעט חדשה בעלות של 2000 שח לחודש בערך. זה כולל ביטוח, טיפולים והכל. רק קח בחשבון שיש הגבלת קמ של 20 אלף לשנה.

פורסם

שלמה הפסיקו לעשות ליסינג ליד שניה עקב חוסר כדאיות כלכלית. שכן שעשה איתם עסקה כזאת יצא בשן ועין משום שהעסקה אינה כוללת תיקון תקלות מעבר לשנה הראשונה והוא נאלץ לשלם אלפי שקלים כדי לתקן את הרכב שסבל מתקלות קשות ולא זולות לתיקון.

אם כך, אולי זה משתלם... הבעיה שאני כרגע לא מתכנן ל18 חודשים, מה התנאי ביטול? גובה הקנס? האם דרושה מקדמה?

למיטב ידיעתי הליסינג הפרטי אינו כולל אפשרות יציאה (ואם כן, אולי זה עולה הרבה), אז יכול להיות שיש משהו שאני לא יודע?

בתוכניות הליסינג הפרטי השונות יש מקדמה (בד"כ בין 7000 ל-9000 ש"ח) במקרה של סיום מוקדם של העסקה המקדמה מתחלקת על פחות חודשים ואז המחיר לחודש יוצא יקר יותר - כמעט בכל התוכניות אין קנס יציאה (המקדמה מהווה למעשה את הקנס)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...