Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב [על בסיס קבוע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שציינו לשלמה יש אפשרות השכרת רכבים מיד שנייה. קרובת משפחה שלי השכירה עד לפני שנה ג'טה כמעט חדשה בעלות של 2000 שח לחודש בערך. זה כולל ביטוח, טיפולים והכל. רק קח בחשבון שיש הגבלת קמ של 20 אלף לשנה.

אני מוכן לקחת את העסקה הזו עכשיו בלי לחשוב פעמיים.

שלמה הפסיקו לעשות ליסינג ליד שניה עקב חוסר כדאיות כלכלית. שכן שעשה איתם עסקה כזאת יצא בשן ועין משום שהעסקה אינה כוללת תיקון תקלות מעבר לשנה הראשונה והוא נאלץ לשלם אלפי שקלים כדי לתקן את הרכב שסבל מתקלות קשות ולא זולות לתיקון.

בתוכניות הליסינג הפרטי השונות יש מקדמה (בד"כ בין 7000 ל-9000 ש"ח) במקרה של סיום מוקדם של העסקה המקדמה מתחלקת על פחות חודשים ואז המחיר לחודש יוצא יקר יותר - כמעט בכל התוכניות אין קנס יציאה (המקדמה מהווה למעשה את הקנס)

לגבי הליסינג ליד שנייה, אם אפסיק אחרי שנה אחת? למיטב הבנתי הליסינג מוצע ל12 חודשים כך שאין התחייבות מעבר לזה.

לגבי הליסינג הפרטי, אני רוצה לדעת אם הבנתי נכון. אני משלם מקדמה 7000~9000 שח, לאחר מכן, פיקנטו/ספארק, כולל טיפולים ורכב חלופי זה יצא סביבות 900~1100 שח לחודש (?) ואז, במקרה הכי גרוע, אני מפסיק אחרי חצי שנה, אני מחוייב להמשיך לשלם עוד 12 חודשים? או שהפרוצדורה היא אחרת? מה הפרוצדורה?

אני פשוט לא כל כך מעוניין לרכוש רכב בעסקה כזו שהיא לא כדאית בד"כ, ואני מאוד מעוניין להמנע ממצב שבו אני משלם את היתרה בתום התקופה/ממשיך לרכב אחר ומשלם את ההפרש(כלכלית, שמעתי רק דברים רעים על הדבר הזה).

אבל אם הדרך לבטל את הליסינג הפרטי היא נוחה, אז אני לא שולל, בהנחה שאני מקבל חבילה כוללת טיפולים/טסט ורכב חלופי, פשוט לא חשבתי על זה אפילו כאופציה כי לפי מה שידעתי זה לא היה מתאים לצורך שלי.

תודה!

פורסם

לשלמה סיקסט יש מסלול ליסינג תפעולי מלא ל12 חודש בלבד (עם קנס יציאה רק לחודש) בכ1800 שקל בלבד.

החסרון: מסלול זה מוצע רק לפורד פוקוס 2012/13 (או אופל קורסה בכ2100 שקל)

שאר הרכבים כגון קיה פיקנטו המחיר כ1900 שקל לחודש, שוב ללא מקדמה כלל אך יש התחייבות ל18/24 חודש, קנס יציאה זה 3 חודשים

צבי: ליסינג לרכב יד שניה לוקחים רק תפעולי מלא, אחרת זה באמת סיכון כלכלי.

לעיתים יש גם סיכון בליסינג לרכב חדש מהניילון במסלול לא תפעולי ל36 חודש, לדוגמא עסקה לסיאט לאון שמגיע רק עם שנתיים אחריות יצרן ובשנה השלישית הגיר הלך... הנזק על הלקוח, במסלול תפעולי אין דאגות.

למגוון מסלולי ליסינג בשלמה סיקסט ניתן להצטרף דרכי.

• תוכן חדש...