Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בוקר טוב לכם .

רציתי את דעתכם בנושא הבא :

ביום שלישי חניתי את רכבי באיזור המכללה של קריית אונו

לפני שנכנסי למפרצון החניה היה שלט שמסביר כי החניה בתשלום בין השעות 9-16 - מעולה אני הגעתי ה16:30

וחשבתי שאני בטוח , כאשר יצאתי בשעה 21:00 - גליתי דוח על רכבי - חניה בכחול לבן ללא תשלום.

כאשר הלכתי לבדוק אתנ השלט בשנית,גליתי שבאותיות קטנות בתחתית השלט נרשם , "בשאר השעות החנייה מותרת לתו עירוני\אזורי "

האם זה לא הטעייה מוכוונת של אזרח ?

הרי זה לא חוזה שאמורים לקרוא את האותיות הקטנות , כמו שאין שלט עצור - ובאותיות קטנות רשום "רק למשאית מעל 15 טון אין צורך לעצור "

תודה מראש על תגובתכם

פורסם

מה זה אותיות קטנות ?

יש לך צילום של השלט ?

ולא ברור לי למה קיבלת על חניה ללא תשלום ? לפי דבריך היית אמור לקבל על סעיף אחר , כמדומני.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

גם בחוזה רצוי מאוד לקרוא את האותיות הקטנות

כפי שכבר נכתב

יעלה כבודו צילום של התמרור או כתובת מדוייקת נראה בגוגל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בהנחה שזה התמרור שראית

אם ראית שהחניה "פטורה" מעל השעה 1600

אז היית אמור לראות גם את המשפט שלאחריו.

גודל האות זהה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא נעלם ולא נעליים ;)

אוקיי , זה אכן שלט בסגנון , אני לא יודע אם כולם ככה אבל לרוב תוך כדי כחניה בכחול אני מחפש את שעות האכיפה , היה נחמד אם היו מתחילים את השלט ב"החניה לבעלי תו אזורי" ואחר כך שמותרת גם בשעות הנ"ל בתשלום ..

אבל בכול מקרה כנראה שאשלם ביום ה89 ...

עוד מישהו מתמוןדד עם בעיות החניה במכללה שם ;\

פורסם

לדעתי זו לא הטעייה מכוונת.

אולי הטעיה בטעות.

ובכל זאת, כשאני קורא מכתב חשוב שקיבלתי, אני קורא את כולו. אותיות קטנות וגדולות כאחד, במיוחד כשאני מודע לקיומן . לא רוצה לפספס דבר חשוב.

כנ"ל תמרור. כשאני מגיע לאזור שאני לא מכיר [וגם כאלו שכן] אני מוודא שאני קורא את כל התמרור. אולי בסוף התמרור כתוב ובשאר השעות החניה אסורה. אני אדם פשוט. רואה תמרור רואה את כולו ורק אז מנסה להבין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...