Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 500X, גרסת ה 1.4 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו זוג פלוס ילד (+סלקל+עגלה) ומחפשים רכב חדש

למרות שהייתי סוגר עניין עם לאון ידנית חדשה ב 116K (שנינו אוהבים ידני, ואני מסרב להוציא כ"כ הרבה כסף על רכב בלי טורבו) אשתי מתעקשת על ג'יפון או "משהו פחות ערסי" :-\

ולכן, לאחר סבב ג'יפונים שכלל קפצ'ור (קטנה מדי ומצועצעת מאחורה, ולמה אין יותר ידנית?), I30 ידנית, לאון ידנית, 2008, קקטוס וכד', היא ננעלה חזק על הפיאט 500X

הפיאט 500X יפה מפנים ומבחוץ. הדגם המדובר הוא 1.4טורבו משולב גיר כפול מצמדים. מבפנים הרגיש יחסית מרווח, לא יותר מדי מצועצע, ומלבד זה שכל מיני פלסטיקים שם מבריקים ומועדים לשריטות\swirls, הרכב מצטייר כאופציה טובה.

אני לא מתלהב מהשוק הפוטנציאלי של פיאט, ובכלל האמינות שלהם (לאחר כל מיני פונטו-ים)

בכל מקרה, אני פונה אליכם לקבל דעות ומידע, הן בעקיפין או ישירות מבעלי הרכב

עד כמה היבואן גמיש במעמד קניה? הם גוזלים סכומי עתק על כל פיפס..(מישהו אמר חיישני רברס ב 1500שקל?)

עד כמה הרכב, בפרט הגיר והמנוע נחשבים לאמינים?

אפשרויות הרכישה שעומדות על הפרק כרגע הן או רכישה ישירות מהיבואן, או 0 ק"מ מליסינג כלשהו

מבחינת 0 ק"מ, מצאתי שהוא קיים רק באלבר, ומגלם הנחה של כ15-18K לעומת רכישה מהיבואן

הסלידה העיקרית שלי מצעד כזה היא שבמעמד המכירה יש לי רכב שהמחירון שלו לא בשמיים כנראה גם ככה, ועוד בנוסף לזה ירידת ערך של יד-ראשונה ליסינג.

האפשרות השניה היא כבר להתאמץ ולקנות מהיבואן, אבל אז הרכב פשוט מרגיש יקר מדי.

מה דעתכם? איפה עוד אתם ממליצים לבדוק לגבי רכישת הרכב, והאם בכללי לדעתכם מדובר בקניה טובה בכל מקרה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שנה מאוד רציתי את ה-500X בשביל אימא שלי.

היינו בסוכנות וביצענו נסיעת מבחן, עניין הנוחות שעליה במבחני הדרכים לא הרגיש לי מאוד קריטי ובסך הכל התחברנו מאוד לרכב.

הרכישה לא בוצעה כי בסוף הוחלט לרכוש שני רכבים וה-X היה יקר מדי.

האבזור בדגם הבסיסי היה לא מספק לטעמי אבל זה הדגם שקיבלנו לגביו הצעת מחיר.

בזמנו מחיר הבסיס היה 133K. למעשה לא ממש נזקקנו למיקוח והיו טלפונים שבועיים מהסוכנות שבכל אחד מהם המחיר ירד עוד למטה ונוסף אבזור.

בשורה התחתונה המחיר אליו הגענו ל-500X פופ עם חישוקי מגנזיום, צבע מטאלי ואגרת רישוי היה סביב 126-7 אש"ח, מייצג הנחה של 6,000 שקלים ממחיר הבסיס + תוספת בסך כ-5,000-6,000 שקלים.

אני כן הייתי מתאמץ לרכוש מהיבואן, יהיה מאוד מוזר אם הם לא יתגמשו בהתחשב בכמות הרכבים שלהם שמגיעים לערוצי ה-0 קילומטר.

אני רואה שבאוטודיל יש כמה כאלה אוטומטיים מאובזרים כבר דיי הרבה זמן, בדקת שם?

מה עם כלים בני שנה +/-, היו 2 שעקבתי אחריהם שפרסמו פופ סטאר סביב 100K דיי הרבה זמן.

לגבי האם הוא קניה טובה או לא זה קצת יותר טריקי. יש כלים זולים ממנו שמענקים תמורה דומה כמו אופל מוקה, רנו קאפצ'ור או פיג'ו 2008.

יש יקרים יותר במעט כמו ספורטאז' וטוסון שמענקים מרווח רב יותר ובמקרה של הספורטאז' חבילה מאוד אטרקטיבית מבחינת אבזור בטיחות.

אבל, לפיאט הזה יש סגנון ולדעתי בתחום הזה אף אחד מהכלים שציינתי לא מתחרה בו.

פורסם

אם יש לך כסף מזומן לרכוש, אני הייתי מנסה לקנות משהו יד 2, שנמצא כמה חודשים על הכביש.

תתפלא כמה אנשים לא מצליחים להחזיר את ההלוואה - ואתה יכול לגאול אותם מייסוריהם ועל הדרך להרוויח בענק - לרכוש את הדגם המאובזר ביותר ב-20% מתחת למחירון של רכב בן חצי שנה. זה יכול להיות הפרש מאוד רציני ומאוד משתלם.

אם אתה נעול על חדש, לך על בלו סקאי או פרי, הם האאוטלט של סמל"ת ומחזיקים רכבים שלהם, עם 0 ק"מ.

פורסם

יש עכשיו מבצע ב"חבר" על הפיאט. לא זוכר בדיוק את ההנחות אבל אם יש לך קרוב משפחה דרגה ראשונה בחבר זאת יכולה להיות אופציה רלוונטית.

אני גם חשבתי ללכת על זה אבל המחיר יקר, יש במוטודיל או קארקוסט פיג'ו 2008 0 קילומטר ב98,000 ₪. ולא בטוח שההפרש מול פיאט שווה את זה

פורסם

יופי של אוטו לטעמי, הכי מרתק מכל הג'יפונים שבסביבה, גם מעוצב נקי ואלגנטי בניגוד נניח ל 2008 המבולבל והספורטאז' הוולגרי, יחידת ההנעה שלו טובה וחזקה והוא גם מעוצב יופי בפנים. לא חושב שיש לו בעיות אמינות מיוחדות ובכלל פיאט מאוד מפתיעה ולטובה מבחינה זו ( מכיר טוב בראבו בת שש עם מנוע דומה שפשוט נוסעת מטיפול שנתי לבא אחריו בלי ציוץ אחד של מחאה או אפילו של פלסטיק, אין סיבה שה 500X תהיה שונה ). חשוב עם זה לעשות נסיעת מבחן טרם ההחלטה, לזכרוני היא קצת קשה מדי על הכביש, צריך לבדוק על הישבן הפרטי.

פורסם

תודה לכולם.

שמחתי לשמוע קצת מספרים מלקוחות, או כמעט לקוחות בכל אופן.

כמו כן, נשמע מהמעט דעות פה שהרכב נחשב לאמין בסה"כ ושאין בעיות ידועות בדגם ובמכלולים השונים בו.

האם ידוע על סוכנויות פיאט שיותר גמישות מאחרות במעמד הרכישה?

Sent from my D5803 using Tapatalk

פורסם

אני בזמנו התנהלתי מול הסוכנות בנצרת וגם נסיעת המבחן בוצעה שם.

הנציגים היו מאוד אדיבים כולל מנהל הסוכנות שהתלווה אליי לנסיעת המבחן וגם בטלפונים שלהם אחרי הביקור שם לא נתקלתי ביחס מעיק של אנשי מכירות טיפוסיים.

אם אתה צפוני אז אני ממליץ לבקר שם.

פורסם

יש אפשרות לקבל במבצע "חבר" את גרסת הפופ סטאר הרובוטית ב132 אלף.

הפופ סטאר יותר מאובזרת לטעמי ויותר אטרקטיבית מהפופ הדלה מאוד

ואפילו מעליבה...אם כבר אז רק את גרסת הפופ סטאר.

את גרסת הפופ אפשר לדעתי ב 125 אלף לרובוטית.

פורסם

אין לי אף אחד קירבה ראשונה כדי לרכוש דרך חבר. הסיכוי היחידי בנושא הוא לבנות להתמקח על מחיר חבר באופן פרטי

הכיוון הוא באמת פופ סטאר כי דברים בסיסיים מרגישים לי חסר, כמו משענת יד וכאלה.

Sent from my D5803 using Tapatalk

פורסם

משענת וגם החוגה שמשנה את מצבי הנהיגה ועוד...אני הייתי מנסה לגשת

ולקבל הצעת מחיר לפחות,כל עוד יש רצון מצידם למכור במבצעים שונים.

יש לאמר שהרכב קיים ב0 קילומטר במקומות שונים בארץ וכנראה לא נמכר

בכמויות שהיו צריכים,יש ב"אוטודיל" וב"ביי אנד דרייב" רובם פופ.

לא קראתי את כל השרשור,אך גם יד2 יכולה להיות אופציה טובה.

• אחראי פורום
פורסם

היתה לי כוונה רצינית לרכוש X חדש ברמת איבזור פופ סטאר, כי הפופ באמת ערומה מדי והלאונג' יקרה מדי.

אחרי נסיעת מבחן די ארוכה וממצה אני יכול להגיד שגם הפופ יקרה מדי. והכוונה היא לא למחיר הנקוב, אלא לתמורה.

ההנחות שם מוגבלות מאוד, לא זוכר בדיוק כמה אבל אלפים בודדים מתחת למחיר הרשמי. קשוחים קשוחים.

הרכב מבפנים סביר מבחינת מרחב, מאחורה ל-3 ילדים עשוי להיות צפוף. תא המטען לא גדול ובעיקר לא עמוק.

המנוע טוב וגם התיבה, שניהם מותקנים שנים בדגמי אלפא ופיאט ולא מצטברות תלונות.

נוחות הנסיעה בסדר מקדימה אך מאחורה די קופצני.

המוצר עצמו די מוצלח אבל שוב, לא שווה את תג המחיר.

לא הגיוני הבדל של כ-25 אלף מה-2008 המחודש ולא הגיוני מחיר דומה לספורטאז'.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

איתי סמוראי,אתה צודק לגבי עניין המגרעות ויש מלא ומנית אחת לאחת.

כרכב משפחתי ו3 ילדים הוא לא מתאים בעליל מצד אחד .מצד שני כרכב

לזוג צעיר וילד,הוא הבול...כן יש מלא מגרעות אבל איכשהוא

אפשר לחיות איתן בפופ סטאר,אגב אני בגלל מחיר לא רכשתי,מחיר

גבוה מדי לתמורה.... את הרכב עצמו מאוד אהבתי וכנראה שקונים

בגלל רגש ולא שכל,אצלי בכל אופן.

פורסם

הם מאוד קשוחים על תמחור מאוד גבוה אז הפעם הצרכנים היו חכמים ולא קנו את הרכב.

זה משמח שיש יבואן שמתמחר גבוה מאוד ואז לא קונים ממנו

פורסם

לא רק בגלל זה לא קונים את הרכב. הצרכנים בעיקר שמרנים, ולא הרבה קונים פיאט...אבל כנראה שאם תהיה הורדת מחיר משמעותית, נראה מהן קצת יותר עם הכביש.

פורסם
היתה לי כוונה רצינית לרכוש X חדש ברמת איבזור פופ סטאר, כי הפופ באמת ערומה מדי והלאונג' יקרה מדי.

אחרי נסיעת מבחן די ארוכה וממצה אני יכול להגיד שגם הפופ יקרה מדי. והכוונה היא לא למחיר הנקוב, אלא לתמורה.

ההנחות שם מוגבלות מאוד, לא זוכר בדיוק כמה אבל אלפים בודדים מתחת למחיר הרשמי. קשוחים קשוחים.

הרכב מבפנים סביר מבחינת מרחב, מאחורה ל-3 ילדים עשוי להיות צפוף. תא המטען לא גדול ובעיקר לא עמוק.

המנוע טוב וגם התיבה, שניהם מותקנים שנים בדגמי אלפא ופיאט ולא מצטברות תלונות.

נוחות הנסיעה בסדר מקדימה אך מאחורה די קופצני.

המוצר עצמו די מוצלח אבל שוב, לא שווה את תג המחיר.

לא הגיוני הבדל של כ-25 אלף מה-2008 המחודש ולא הגיוני מחיר דומה לספורטאז'.

לא כל כך מבין את בסיס ההשוואה, ה 2008 קטנה יותר וחלשה יותר, היא גם לא מכוונת לאותו פלח שוק, הספורטאז' גדולה יותר אבל גם חלשה יותר, צמאה יותר ומתנהגת פחות טוב מהפיאט. הפיאט היא במידה רבה אחותה הגדולה של ה 500, לא רק בשם אלא גם בתפיסה, כזו של כלי רכב אופנתי וייחודי, לא הספורטאז ולא ה 2008 מצויות שם. ובניגוד לאחות הקטנה שלא מציעה הרבה יותר מעיצוב, יש ל 500X גם יכולות לא מבוטלות.

• תוכן חדש...