Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוב- רנו פואגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מודיע בצער רב שתורידו כבר פואגו טורבו אחת מהרשימה,איך אני יודע?! תקראו.

שבוע שעבר הלכתי לבדוק רנו 5GT בצפון,בסוף התברר לי שהיא לא רנו GT אלא סתם רנו 5 שניסו לבנות ממנה רפליקה של GT,בכל מקרה הבחנתי שההגה מוזר ומרכזו מלבני לא כמו של הGT שאמור להיות עגול.

עכשיו כשראיתי את התמונות שאילן העלה של הפואגו טורבו,אני נזכר שההגה נראה בדיוק כך וגם הידית הילוכים לכן אני מסיק שמי שניסה לבנות את הרפליקה של הGT נעזר בחלקים של פואגו טורבו,שכנראה סיימה את ימיה באיזו פירוקיה,אז כבר תורידו אחת מהרשימה.

פורסם

לכבוד

itzik901

חברי הפורום

הגה דומה, שירת גם את הרנו 18 טורבו, עליה התבססה הפואגו טורבו.

כן רנו 18 טורבו, ורנו פואגו טורבו,רנו 11 טורבו, יובאו לישראל ב 1984/5, שלושתן נעלמו.

ואכן מעניין מהיכן נלקח ההגה... :shock:

* רנו 18 טורבו, היא מכונית הטורבו הראשונה שיובאה לישראל.

בכבוד רב

אילן פ.

תמונה רנו 18 טורבו.jpg

אילן פ ייביש - turbo

פורסם

לא מחייב.בשנת 85 שווקה כאן הרנו 9 GTS,שהחליפה את הTSE,שהיה לה אותו גלגל הגה וידית הילוכים בדיוק.גם ל 9 TSE היו דגמים שהגיעו עם גלגל הגה כזה,אך רק בצירוף גלגלי אלומיניום.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתה בטוח שהוא גנוב?

ותיקון של המודעה:

למסירה, ללא תשלום, כל החלקים של רנו פואגו למעט מנוע ושלדה, תמונות של אחת שמזכירה אותה מצורפות למעלה, הכניסה לשטח הפרטי עולה כסף.

עכשיו הכל בסדר?

תשמע, אם אתה מחפש "הכשר" להעברה מיד ליד של חלקים שפורקו מרכב ללא ידיעת בעליו, לא מאמין שתמצא אותו כאן.

פורסם

בבינימינה מופיעה כל איזה חודש חודשיים ביום שבת (בטח קרוב שמגיע לבקר משפחה) רנו 18 טורבו סטיישן. אם אני לא טועה, הדגם נקרא סוואנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
למכירה לחלקים, ללא רשיונות, לא ניתן לאתר את הבעלים בחו"ל.

הרכב במצב מכני טוב, חיצוני טוב ופנימי טוב.

אם מישהו מעוניין נא ליצור קשר עם דניאל: 050-5948047, תמונות מצורפות.

כמו כן, אם מישהו מעוניין ב "Owne's manual" של הרכב, שיצור קשר איתי.

אשמח לקבל פרטים על חלקים של הרכב הזה.....אז צור איתי קשר פה באתר....למשל החלון האחורי מעניין אותי

הפגוש הקידמי

ואולי עוד כמה חלקים......אני מחזיק באחת כזו כבר 17 שנה.

פורסם

משום מה נוהגים לקשור כתרים ותוארים לא לה, לפאגו המודגשת...כרכב ספורט היתה בעייתית משהו ולא עמדה בקו אחד עם כל המתחרות, הגה מעורפל, שילדה לא מכויילת לביצועים... ומנוע לא אחיד, תיבת ההילוכים לא התאימה למנוע והטורבו היה שייך לסוג שלא מחזיק יותר מדי זמן מעמד...מכונית עדינה משהו, ולא התאימה למזג הים תיכוני......הטורבו עצמו סבל מכל אותם הבעיות של טורבו דור ראשון... במבחן הזמן ניכשלה כישלון חרוץ, והדבר היחידי בה קיבלה ציון עובר בנק' בודדות, היה במראה...וגם כאן היה ויכוח לא קטן...הדבר היחידי שהעשורים האחרונים העניקו לה היא הנדירות...קשה היה למצוא אחת טובה בזמנו ובלתי אפשרי למצוא אחת היום...לכן מי שמתעקש על רכב נדיר במחוזתינו, יאסוף נא מטלטליו, ינעל נעלים גבוהות, ויצא לטייל בכפרים, במושבים והקיבוצים, בערים ובנקיקים.... בתיקווה למצוא אחת...ואילו מי שמחפש רכב לנהיגה מרגשת, או פרטנר לנסיעה ספורטיבית מודגשת, טוב יעשה אם יחפש את האונו טורבו, ואפילו... ופה אני מסתכן בגדול, הדיהטסו טורבו, שהיתה למיטב זכרוני אמינה יותר, אבל שווה לה בביצועים , והמחפש רכב להנאה מהנהיגה ספוטיבית אמיתית שיעבור הלאה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אשמח לקבל פרטים על חלקים של הרכב הזה.....אז צור איתי קשר פה באתר....למשל החלון האחורי מעניין אותי

הפגוש הקידמי

ואולי עוד כמה חלקים......אני מחזיק באחת כזו כבר 17 שנה.

הקפצת מודעה מלפני כשנה וחצי.

אם אתה רוצה ליצור קשר, למה לא להתקשר לטלפון שמופיע בהודעה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...