Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו III ידנית 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לא רציתי לפתוח שירשור חדש אז אני ממשיך את זה.

אז בשל מגבלת זמן לא יכלתי לחפש בחודשיים האחרונים את הקליאו אבל לאחרונה חזרתי לכך; בקיצור מצאתי רנו קליאו 2012 יד שנייה עם 50K על השעון, נפגשתי עם הבן אדם, עשה רושם טוב, גם האוטו עשה רושם טוב, עשיתי עליו סיבוב נשמע טוב ומרגיש טוב.

אך בעייה אחת קיימת לרכב, רוב הזמן נהגה עליו אשתו של המוכר והרכב מלא מכות מכל הכיוונים כל הדלתות (בעיקר מכות חנייה, שיפשופים בצבע של הדלתות) ועוד הרכב בצבע שחור כך שכל שריטה מאוד בולטת.

רציתי לשאול מה אמור להיות מחיר פלוס מינוס של שיקום הרכב מבחינה חיצונית? אולי פחחות או צביעה חיצונית?

אולי איזה וקס טוב של מקצוענים? אני לא כ"כ מבין בזה...

כמו כן, האם ניתן לצבוע את הרכב בלבן או כסוף כי שחור קצת פחות הטעם שלי?

תודה לעוזרים.

פורסם

צביעה כללית של הרכב עולה כמה אלפי שקלים אז לשיקולך.

וקס לא יעזור מהבחינה הזאת אולי פוליש יטשטש חלק מזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה יוליאן.

אני לא ממש מתמצא בתחום הזה אבל שמעתי שיש חברה שנקראת קארפיקס שהם מחדשים את הצבע של הרכב, מישהו מכיר או שמע?

יודעים מה טווח המחירים שלהם?

פורסם

יוליאן, לאחר שהרכב מספר חודשים אצלך, האם אתה מרוצה ממנו לחלוטין או שיש בעיות או דברים מעצבנים / פחות נעימים ברכב?

פורסם

אני מרוצה.

פעם כשנסענו דרך כביש 6 בהחלט הייה חסר לי הילוך 6 אך מדובר על כמה נסיעות בשנה כאלה.

לא חזקה אבל נוחה וחיסכונית וזולה לקניה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...