Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים אני צריך את עצתכם..במיוחד את העצה המקצועית ולא את הטעם האישי!

משפחתנו מתכוונת לקנות רכב יד שניה, החלטנו על וולוו!

יש לנו אפשרות לקנות את הוולוו S60 T5 שנת 2001 ואת ה-ד80 T6 שנת 2000, שניהם מצאנו באותו המחיר פחות או יותר!

ההתלבטות היא מה עדיף מבחינת האחזקה של הרכב?

הרבה אומרים שבוולוו S80 יש מערכות מסובכות ויותר מידי רגישות שדורשות לבקר במוסך לעיתים תכופות? שהS80 זוללת הרבהה יותר דלק מה שלא נשמע לי הגיוני. אשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי בעניין!

אם יש לאחד מהקוראים את אחד המכוניות הנ"ל אז אניא שמח אם תפרטו לי את המערכות שיש ברכב בפירוט הכי אפשרי שיכול להיות!..

פורסם

בוא אני אתן לך חוות דעת אישית על S80 .

נתחיל באי אמינות , טיפולים לא מהעולם הזה... אני מדבר על שנים 99-2003

אני לא יודע מה עם הדגמים החדשים...

שני הטורבואים שלה רק צרות!

פשוט לא אמין ...

היתרונות שהוא מפנק בהחלט ברמות... אבל אם אתה שואל אותי חבל על הכסף

ואם מדברים על ערך... הירידת ערך שלה פשוט מטורפת

תחשוב על שנת 99 330 אלף שקל כל התוספות

לאחר 3 שנים - 170 אלף שקל

כיום? 120 אלף שקל...

בקיצור תברח ממנה!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

תודה..אבל בכולופן..לא נראה לי שהחלפת את הוולו שלך כל שנה ככה שמן הסתם אין לך נסיון עם הדגמים 99-03 אז לאיזה שנה אתה בדיוק מתכוון?!..

ומה עם ה-S60 אמינה?!..לא מבקרת הרבה במוסך?

פורסם
תודה..אבל בכולופן..לא נראה לי שהחלפת את הוולו שלך כל שנה ככה שמן הסתם אין לך נסיון עם הדגמים 99-03 אז לאיזה שנה אתה בדיוק מתכוון?!..

ומה עם ה-S60 אמינה?!..לא מבקרת הרבה במוסך?

ניסיון היה בשנת 99

וגם לאחר הניסיון אני ואבי שמענו מספיק תלונות על ה S80 T6

וגם לא סתם השוק שלה ... או יותר נכון אין לה שוק

S60? איזו גירסא?

Greddy Type S - טעם החיים 8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...