Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יצאתי היום לעקיפה ופעם ראשונה מאז שרכשתי את הרכב עברתי את ה120 קמ"ש.

להפתעתי הופיע קול של פעמון התראה (לא זמזם) שחזר על עצמו עד אחרי שירדתי מהמהירות הזו. בדקתי כמה פעמים וזה תמיד מתחיל להשמיע את ההתראה הזו כשעוברים את ה125 קמ"ש לפי WAZE.

האם זה אבזור מקורי של הרכב או שזו תוספת? ידוע לי שבעבר היה איתוראן ברכב, יכול להיות שזה קשור?

מוזר לי מאד העניין כי בספר הרכב לא רשום כלום בנושא וגם באינטרנט לא מצאתי מידע. הרכב הוא ממודל 92 שזו השנה האחרונה של הדגם הזה. יש לי חבר עם וולוו 940 משנת 95 ואצלו אין את זה.

יש למישהו מושג במה מדובר ואם ניתן לכוון את זה למהירות אחרת?

תודה על העזרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בסיטרואן C5 הישנה 1.8 היה את זה, היית משנה או מנתק את זה דרך מחשב הדרך/התעסקות עם הרדיו.

אין שם לשחק בכפתורים מסוימים?

http://www.matthewsvolvosite.com/forums/viewtopic.php?f=1&t=71103&sid=5aae10ed9d4499ca3da3ba3eb42cbee0&start=10

תבדוק אם זה עוזר לך אם תחליט לנתק :lol: יש שם גם הסבר לתופעה

ט.ל.ח

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה רכב מ92, מחשב דרך אין בו. בטח שלא שקע דיאגנוסטיקה שאפשר להתחבר עם אפליקציה - כדי לסרוק תקלות יש בתא המנוע נורית אדומה שמהבהבת קודים אם לוחצים על כפתור...

LPG, ראיתי את הקישור, שם מדובר על וולוו 850 שזה רכב הרבה יותר משוכלל מבחינת טכנולוגיה. אצלי אפילו הקילומטרז' הוא בספרות מכאניות.

פורסם

אני מניח, אבל ברכבים כמו של וולבו הייתי מצפה לכפתור כלשהו לשטות כזאת, לא צריך צג דיגיטלי בשביל זה. בכל מקרה גם שם הכל מכאני, עזוב את הסרטון ותעבור לעמוד 2.

מכיר את המוסכים שבמקום לטפל בבעיה מסתירים אותה?

ט.ל.ח

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כפתור בטוח שלא קיים, אחרת היה צריך לרשום את זה בספר הרכב. בכל אופן אם מדובר בזמזם כמו בעמוד השני בקישור כנראה שזה סתם קישקוש בטיחותי ואי אפשר לכוון אותו למהירות רצוייה. למרות שזה לא נשמע כמו ציפצוף של זמזם אלא ממש כמו פעמון מוקלט. אני כנראה לא הולך לפרק את הלוח מחוונים לגורמים כדי לעקור את זה. לא כזה מפריע, אבל מעניין לדעת שהיו שטויות כאלה אז. אולי יתנו לי הנחה בביטוח על זה כמו מובילאיי?[emoji12]

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

• תוכן חדש...