Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם התכוונת לעזה אז זה לא שכן כי זו לא מדינה. זה המקבילה של חתול רחוב/כלב משוטט/עורב תוקפני בשכונה.

המדינות השכנות שבאמת היו יכולות להסב למדינת ישראל נזק, אילו רצו, הן שכנות לא רעות כלל ועיקר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 358
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^^^

מקווה שהערכות המודיעין שלך לא שימשו אף אחד.

גם רצועת עזה - חמאס ושאר האירגונים ששם, וגם חיזבאללה, יכולים לגרום לנו נזקים גדולים, הם לא יכולים להשמיד אותנו.

יכולת הנזק שלהם גבוהה מהיכולת של מטוסי האויב של המדינות השכנות לגרימת נזק בעבר.

נשאלת כאן מתי ביקרת במדינות השכנות הלא רעות האלה כמו מצרים וירדן.

תשובתך בוששה לבוא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
רק בגלל שנאה של בני אדם כלפי התגיות והתרבויות ששונות מהם.

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

אתה צודק.

לא אכפת לי שיקראו לי סמולני הזוי.

גם אני חולם על היום שיהיה שלום בין גולני לצנחנים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
^^^

מקווה שהערכות המודיעין שלך לא שימשו אף אחד.

גם רצועת עזה - חמאס ושאר האירגונים ששם, וגם חיזבאללה, יכולים לגרום לנו נזקים גדולים, הם לא יכולים להשמיד אותנו.

יכולת הנזק שלהם גבוהה מהיכולת של מטוסי האויב של המדינות השכנות לגרימת נזק בעבר.

נשאלת כאן מתי ביקרת במדינות השכנות הלא רעות האלה כמו מצרים וירדן.

תשובתך בוששה לבוא

דווקא השתמשו....:-D

אבל תנוח דעתך, לא כותבים פרסומים כאלו במערכת. עבודת המסטר שלי היא סיפור אחר, אבל היא לא נכתבה מנקודת מבט ישראלית (לא חושב שישראל מוזכרת בה) והיא לא מציגה המלצות כמו שעבודה בצבא מציגה.

אזהרת חפירה.

לגבי עזה ובמיוחד לגבי ארגונים שאינם חמא"ס (אני מסתכל עליך, הג'האד האסלאמי), אני חושב שאנשים ממעיטים במידת הפגיעה של "צוק איתן".

אפילו אילו ישראל ישבה בחיבוק ידיים, רק מפאת כמות הטילים שנורתה עלינו, ארגוני הטרור ברצועה כילו אחוז גדול מאוד מן התחמושת שלהם.

ההבדל לעומת, נגיד, "עמוד ענן" הוא שבמהלך "צוק איתן" מבועי הנשק של הרצועה (בעיקר מכירת חיסול אצל צבא קד'אפי ז"ל) כבר התחילו להתייבש, וגם יש איזה חפתר אחד ואיזה מצרים "קטנה" שעומדים בדרך.

חזבאללה הוא סיפור שונה. אתה לא שומע אותי מתלונן שכיפת ברזל זה בזבוז כסף. עדיין, חשוב להבין שבעבר היה החשש שלחימה עם חזבאללה תפתח הרבה חזיתות נוספות. בעיקר היה צורך לתכנן את הלחימה עקב בצד-אגודל כדי למנוע מבאשר "אלאסד" להצטרף לחגיגה.

היום, כשחזבאללה הוא יריב יחיד במערכה וכשהוא שקוע עד מעל לראש בלחימה במרחב הסורי, הסיכוי לסכסוך צבאי עם חזבאללה קטן מתמיד, וזו לא (רק) דעתי שלי אלא של רבים וטובים מעמיתי.

כיום יש בעיה לבקר במצרים, לא מפאת היותי ישראלי או אפילו יוצא מערכת הבטחון (תהליך האישור הבטחוני ליציאה למצרים או ירדן פשוט יותר מאשר, נגיד, לרוסיה) אלא פשוט מפאת הבלאגן ברחובות. בירדן לא הזדמן לי לבקר אבל היא גם פחות מעניינת אותי כחוקר. עמיתה שלי נוסעת לשם לתקופות ממושכות ללא קושי.

עדיין, עסקתי ואני עוסק בשתיהן ללא הרף, וכן בעוד כמה מדינות שהיחסים של ישראל איתן אולי שקטים יותר, אך טובים לא פחות כמו סעודיה, האמירויות המאוחדות, קירנאיקה (של חפתר) ואחרות.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם

מסכים לחלוטין עם ישה. ומה שאתה אומר בקשר למדינות השכנות, אז הן לא תוקפות ויחסית מאופקות, בדיוק מהסיבה שלישראל יש כח והרתעה, מה שהוכח במהלך 68 השנים האחרונות. הם לא תוקפים ישירות, אלא בעקיפין ע"י עורב מציק כדבריך, כי הם יודעים מה יהיו ההשלכות. חס וחלילה שדעות כאלו יעלו על סדר היום הציבורי ויקבלו לגיטימציה

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם (נערך)

למדינות כמו מצרים או סעודיה, בוודאי בכוחות משולבים, ועוד איך יש כוח להיאבק בישראל עוד היום, אילו רצו. הן לא עושות את זה כי יש להן ברית אזורית עם ישראל. כשנתניהו מדבר באו"ם על איראן, יושבים בבית המלוכה הסעודי ומהנהנים בשקט (או אפילו לא כל כך בשקט) כי הוא מדבר גם בשבילם.

פורסם

יש שינויים אחרים במרחב, מעבר ל״הרתעה״ הישראלית שלא באמת קיימת ולא הייתה קיימת אף פעם.

התמוטטותה של ברהמ ועוד.

הסכם השלום עם מצרים נתפס לפחות על ידי חלק מהחוקרים גם כהבנה של ישראל את מגבלות הכח שלה. לא רק של מצרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חן

לא התכוונתי אליך אישית אלא את כל עם ישראל שהציף את מצרים אחרי השלום וגם את ירדן לא מעט, מדיר רגליו משם כי לא מדובר בשלום מבחינתו.

גם אינך מתקבל שם טוב על ידי התושבים.

חלפו גם הימים בהם הצפנו את רחובות שכם ג'נין ויריחו.

אבל נחמד היה להכיר עוד פן שלך.

ייבגני

סיימנו את מלחמת יום הכיפורים בניצחון צבאי אדיר.

המחיר היה כבד והצדדים זוכרים את הימים הראשונים של אותה מלחמה, דבר שאיפשר להגיע להסדרים מדיניים, עם מצרים שלום, עם סוריה, הסכם הפרדה שהחזיק ומחזיק מעמד עד היום ברמת הגולן.

לגבי מדינות ערביות אחרות שציין חן חל הפתגם אויבי אויבי , ידידי..

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתה יודע שמעל 20 אלף ישראלים היו בסיני במהלך החגים?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

ודווקא בסיני שהיא מקום מאוד בעייתי, בוודאי בהשוואה למצרים האפריקנית. גם מצרי יעדיף לא להיכנס לסיני היום.

מישהו צריך לספר לתיירים הישראלים על ע'רדקה.

פורסם
אתה יודע שמעל 20 אלף ישראלים היו בסיני במהלך החגים?

מתאבדים שיעים.

כמה היו יורדים לסיני כשהיה שלום, או כשאנחנו שלטנו שם?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

כשהיה שלום כי היום אין...?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מתאבדים שיעים

יותר נכון סטלנים, שסמים מחקו להם את המוח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא מסוגל לשרת בצבא. לא מסוגל. לא משום שאני שמאלני קיצוני תומך "בצלם", או מפונק שלא יכול בלי הדמי כיס של אבא והשניצל של אימא.

לא מסוגל, וזה רק בגלל שאני רוצה את החיים שלי.

אני כן חושב שצריך להתגייס, אבל לא כל אחד ובכל מחיר. אני אוהב את המדינה שלי, אני פטריוט ותמיד אהיה ככה, אבל לא אמשיך את שירותי בצה"ל.

אני רוצה במקום ה3 שנים האלו לעשות תואר, להשלים בגרויות, לעבוד להתחיל את החיים שלי מעכשיו. אני חימושניק, ואני לא רוצה להיות מוסכניק 3 שנים. לא רוצה להיות תחת חוקים מגוכחים שאם יש לך מ"מ יותר בשיער אתה תיענש! אם יש לך זיפים? תיענש! אם הכומתה שלך משופצרת - תיענש. בקיצור אין לך חופש כבן אדם.

אני בן אדם(!) ועצם זה שאני בן אדם מגיע לי להרגיש בן-אדם.

אני אסיים את השירות שלי ומה...? כן, תרמתי לצבא איכשהו, עכשיו אני אוכל להגיד בלב שלם שעשיתי צבא. בשביל מה? 3 שנים מהחיים שלי הלכו ולא יחזרו, ואני רק מקבל טפיחה על השכם ומקבל "תודה", וממשיך את החיים שלי מכלום ושום דבר. אותם 3 שנים שהייתי יכול כמעט לסיים תואר ולבוא לחיים שלי בגיל 21 עם עבודה מסודרת ועוד הישג(ברשימת ההישגים של החיים שלי) לפרוטוקול, ולאט לאט להתקדם. פאקינג גיל 21.

לפני שהתגייסתי חברים שלי תמיד דיברו על לצאת מהצבא, הייתי נגדם, צעקתי וקיללתי בגלל מה שהם אמרו והשטויות שעשו כדי לצאת מהצבא. תכלס? עכשיו אני מבין אותם.

בן אדם יש לו הזכות לקבוע מה הוא רוצה לעשות בכל שלב בחיים שלו. נכון שהצבא הוא חובה, אבל יש דברים יותר חשובים מזה.

לדעתי חובתי כאזרח זה לשלם מיסים, להיות שומר חוק ואכפתי, לתרום למדינה בדרכים כאלה ואחרות - וכל אחד בוחר את הדרך שלו.

מקווה לטוב ולצאת מצה"ל - אותו צבא שתמכתי בו ותמיד אתמוך, אבל אתמוך בדרכים אחרות, הדרכים שאני רואה לנכון, ולא הדרכים שהמדינה או הנורמה החברתית רואה לנכון.

חוצפן

וזה מה זה understatement

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...