Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים, ברשותי מאזדה 3 בציר 2008.

כבר בערך שלוש שנים עם המתאם מאיבי ( AUX ישירות לרדיו )

כאשר מנגנים רק מהטלפון שומעים ממש טוב ונקי (יחסית לרדיו של הרכב).

הבעיה מתחילה שהטלפון במטען. כמו שאיזה חבר אמר " הרעש של המנוע נכנס לרדיו".

אני "קצת" מבין בחשמל וניסיתי לעשות מינוס והכבל אוקס עצמו לשלדה של הרכב אבל לא עזר(תאמת אולי כי שמתי על חלק צבוע ללא נעל כבל סתם ככה נגעתי עם המינוס של האוקס בברגים ליד ההמברקס.

יש רעיונות אחרים ? חשבתי אולי בשביל הבדיקה לחבר את המינוס של הAUX למצבר ישירות. השאלה שלי היא אם זה לא מסוכן לרדיו? כי אולי זה "מינוס" שהוא לא המינוס של המצבר?

כמו למשל אם יש שנאי אז המינוסים לא אותם מינוס כי אחרי השנאי המינוס "צף".

אם משו לא מובן תגידו לי פשוט אני מגיע מהעולם של חשמל זרם חזק ופחות אלקטרוניקה.

פורסם

המינוס זה אותו מינוס בכל הרכב, היתה לי את הבעיה הזו גם כן עם כבל אוקס ברכב הישן, אצלי זה היה בעיה של מגעים לא כל כך טובים שהיה קצת צריך לשחק עם הכבל,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ברכב כל המינוסים מיוחסים למצבר, לא אמורים להיות בכלל הפרשי פוטנציאלים בין המעגלים השונים.

תחפש "רעשי אלטרנטור".

חוץ ממה שציינת, מה עוד נעשה ע"מ לנסות לפתור את העניין?

פורסם

אין ברדיו המקורי יציאת של RCA פירקתי בשביל לבדוק אולי אפשר ל"קחת" משם מינוס.

אני כמעת בטוח אחד המינוסים השאלה אם לא מסוכן לחבר אם המינוס למצבר? שלא יהיה שם איזה חצי וולט יותר ואז דרך הAUX אני יאנוס איזה מעגל הגברה ברדיו.

ראיתי באינטרנט שיש כמה סוגים של מתאמים תכף אעלה לפה הבדל בניהם.

פורסם

מיותר לחבר למצבר, קח מינוס מהשילדה.

מהבחינה הבטיחותית, אתה צודק בחשש שלך, אבל בגלל שלא עובר בקו מספיק זרם שיגרום להפרשי פוטנציאלים, וגם מכיוון שהשילדה עצמה מתפקדת כמשווה פוטנציאלים, אתה אמור להיות מוגן.

פורסם

זה לא רעש לבן כמו מדברים, אלא ספייקים של מתח שמגיעים מאלטרנטור של רכב .

האם יש רעש כאשר טלפון מחובר למטען של רכב ושמנתקים הוא נעלם ?

אם כן אתה צריך להוסיף סליל וקבל לתוך המטען , יש מצב שרק סליל טורי יהיה מספיק.חייב לעשות LPF פילטר

פורסם
זה לא רעש לבן כמו מדברים, אלא ספייקים של מתח שמגיעים מאלטרנטור של רכב .

האם יש רעש כאשר טלפון מחובר למטען של רכב ושמנתקים הוא נעלם ?

אם כן אתה צריך להוסיף סליל וקבל לתוך המטען , יש מצב שרק סליל טורי יהיה מספיק.חייב לעשות LPF פילטר

אפשר בעברית?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

• תוכן חדש...